Vauva(n) kesävaateostoksilla

Hiphei ja shoppailuhimoani tyydyttää vauvanvaateostoksetkin.Onneksi oon saanutaina välillä joitain lahjakortteja ja löytänyt myös kirppikset, heh 😀 Lupasin instassa jo jokin aika sitten tehdä postauksen meidän Name It shoppailuista. Sain Baby Showerlahjan yhtenä osana lahjakortin Name It:lle, joten tässä hyvin lahjaan osallistujillekin näkyy mitä tuli hankittua. Ensin mietein jos säästäisin lahjakortin vaikkapa johonkin arvokkaampaan välikausipukuun, mutta kesävaatteillekin oli tarvetta, niin tämäpä lahjakortti tuli niihin sitten törsättyä.

Tuo krokosetti on ihan mun lemppari! Sitten kun Suomen kesä ei ole pelkkää hellettä niin pitkiäkin housuja oli hyvä ostaa, kun aivan ihana löytyi. Farkut onkin olleet jo kovasti käytössä ja aikas hassua on, että nuo farkut ja collarit on samalla koko lapulla. Collareista tuli vähän syksyvibaa ja ostin ne vähän sillä ajatuksella, vielä olisivatkin turhan pitkät. Tuollaisia one piece shortsiasuja olisin enemmän kaipaillut, mutta ei löytynyt kuin yksi sopiva. Tuo teepparibody oli taas ihanan raikas ja sopii itseasiassa näiden kaikkien housjen kanssa tosi hyvin! Myös kesään vähän tuollaista lippalakkia suojaamaan auringolta.

Name It:n vaatteet on ehkä hivenen pienempää koko pääsääntöisesti ja meilläkin kun on käytössä 68 ja 74 koon vaatteita nyt, niin nämä oli melkein kaikki 74 koossa, poikkeuksena nuo collarit, jotka olikin sitten reilua mitoista verrattuna noihin muihin heidän 74 koon vaatteisiin, heh. Krokosetti oli pienempää 68kokoa ja se onkin juuri hyvä nyt. Shortsiasu on taas 74 ja sekin on hyväjuuri nyt.Raidallinen teepparibody taas on 74 ja saa odottaa vielä hetken, vaikka varmaan voisi jo käyttääkin…

Tsekkaa myös postaukset

Mä oon jo 8 kuukauden ikäinen,
jossa Luka kertoo kuulumisiaan ja nuo farkutkin päässeet hyvin kuviin!

sekä

Vastaukset kysymyksiinne!

IG:

@outikarita

Kurkistus Lukan vaatekaappiin

…oikeastaan vaatelipastoon

Tällaista vaatepostausta on toivottu ja jos jotain kysymyksiä herää Lukan tämän hetken vaatetuksesta niin jättäkää kommenttiboxiin!

Oon paljon laittanut lipaston laatikkoon valmiita vaatesettejä, ei tarvi sitten erikseen arpoa aina mikä body ja mitkä housut vaan senv kun ottaa valmiin setin. Lukalla on keskimäärin vaatteet tällä hetkellä 68 kokoa, joitain isoimpia 62 vielä roikkuu mukana käytössä ja sitten on jo joitain 74 käytössä myös. Housuista osa saattaa olla liian pitkiä, mutta sitten kääräistään lahkeita hieman.

Tykkään oikeastaan monenlaisista vaatteista pojalle. Tykkään hempeästä ”newbietyylistä”, mutta tykkään myös värikkäämmästä stailauksesta sekä erilaisista kuoseista ja kuvioista! Niinkuin itsekin pukeudun monenlaiseen tyyliin, niin löytyy kyllä pojaltakin vaatetta moneen stailiin!

Bodeissa toiset vannoo kietaisubodyjen nimeen, mutta mulle ei oo ollut sillä juurikaan merkitystä. Tykkään kyllä bodeista, joissa on kahdet nepparit haaruksissa ja hihatkin suunniteltu käännettäviksi eli body on pitkäikäisempi kun kasvaa lapsen mukana. Äitiyspakkauksesta nuo raidalliset on ihan meidän suosikkeja!

Paidat nyt ei kauhean käteviä ole, mutta tykkään hirmuisesti näistä neuleista mitä Lukalle on kertynyt muutamia. Kaluspaitalookkiin on kivasti erilaisia kauluspaitabodyja meilläkin ollut, mutta osaksi näitäkin löytyy paitoina, kuten 6 kuukautisjuhlissakin oli päällä ihan kauluspaitaa.

Tosi vähän ollaan uutena vaatteita ostettu Lukalle ja niistäkin mitä ollaan uutena ostettu on suurin osa ostettu lahjakortein, mutta toki sitä on tullut ostettua ihan omallakin rahalla jokusia ihanuuksia ja välillä ihan vaan pakko ostaa kun on niin ihanaa. Oon vähän shoppailuholisti, myönnän senkin. Paljon ollaan saatu uutta ja käyettyä lahjana ja käytettynä olen myös ostanut vaatteita mm. facekirppisten kautta. Alla olevan jumpsuitin ostin Rikun isyyspakkaukseen facekirppikseltä.

Meillä on monen merkkistä vaatetta, enkä niinkään pidä merkillä väliä. Tykkään kuitenkin laadukkaasta vaatteesta, joka on pehmeä iholla ja muutenkin käyttömukavuus liikkumaan harjoittelevalla lapsella hyvä, eikä nuppaannu ja kulu heti. Suosikkimerkeiksi ja ostopaikoiksi on muodostunut tähän mennessä Lindex, Newbie, Breden Kids, Nosh, Me&i ja Pomp de Lux, mutta montaa muutakin löytyy. Myös äitiyspakkauksen vaatteet olleet kovasti mieluisia meillä ja paljon käytössä.

Ollaan myös tykästytty jumpsuitteihin ja niitä varmasti jatkossa tulee hankittua myös, kun seuraaviin kokoihin niitä ei nyt taidakaan vielä löytyä lipastosta. Kätevimpiä on sellaiset joissa menee vetoketju lakeeseen tai lahkeet aukeaa neppareilla niinkuin postauksen ekassa kuvassa näkyy.

Meillä on ollut alusta asti haalittuna vaatteita niin, että seuraavankin koon vaatteita on lipastossa. Tosin kesävaatteita täytyy varmaankin jossain kohtaa tsekata, mitä on ja mitä tarvii vai tarviiko… Vaatteiden koot kannattaa kyllä vertailla laittamalla vaatteita päällekkäin, eikä vain tuijottaa kokolappua. Meilläkin tosiaan nytkin bodeja käytössä 62-74 haitarilla 😉

Tärkeää musta on ulkoisten seikkojen lisäksi, yhtään siis vähättelemättä sitä että vaatteiden on hyvä miellyttää ulkonäöllisestikin on juuri laadukkuus, käyttömukavuus ja mieluusti suosisin myös ekologisuutta ja eettisyyttä. On myös kiva suosia kotimaista ja lähellä tuotettua jos mahdollista, kierrätystä unohtamatta! Välillä shoppaillessa toteutuu yksi-kaksi näistä asioista, välillä jopa kaikki.

Meillä on ollut oikeastaan ollut aiempia kokoja liikaakin, mutta nyt alkaa olemaan hyvässä suhteessa tuo vaatteiden määrä. Nyt varsinkin kun ollaan alettu kiinteitä syömään niin vaatteita menee useammin pyykkiin. Aiemmin käytetyissä vaatteissa on ollut myös hurjasti enemmän saatuja, sillä  noita ihan pienimpiä vaatteita saatiin kyllä ystäviltä ja tutuilta paljon käytettynä. Katsotaan jos tehdään taas seuraavan koon kohdalla joku kurkistus

Tässä oli nyt kurkistus Lukan tämän hetken vaatteisiin.

Millainen lastenvaateshoppailija sinä olet ja onko joitain suosikkimerkkejä/kauppoja?

Tsekkaa myös!

Lukan puolivuotissynttärit

Lukan 6 kuukautiskuulumiset

IG

@outikarita