Elokuun outfitlemppareita

Mä toimeennuin tekee kesälemppareistani outfitpostauksen, kun sellaista toivottiin ja siitä myös tykättiin, joten nyt on jatkoa luvassa!

Päätinpä tehdä myös elokuun lemppareista pienen koosteen. Tää mun blogi ei todellakaan ole mikään muotikatalogi ja mun tapani pukeutua on mun tapani. Mun ei tarkoitus ole toimia pukeutumisinspiraationa enkä pukeudu erikseen blogikuvia varten. Kuitenkin näitä postauksia on toivottu ja viimeksikin tykättiin, niin… Oon aina tykännyt monenlaisista tyyleistä ja valkannut vaatteet sen mukaan missä itse viihdyn. Pikkuhiljaa kun elokuussa kesä on tehnyt loppuaan ja helle nyt ainakin hellittänyt, niin on voinut kaivaa farkutkin joinain päivinä käyttöön ja välillä jopa huppariakin päälle. Kengillä ei edelleenkään jalan takia koreilla. Jos taas muodista puhutaan, niin onhan tässäkin postauksessa imetysvaatteiden kuuminta hottia tiedossa 😉

Näissä mä oon elokuussa parhaiten viihtynyt!

Noshin leggarit ja ohutpaitis nahkavyöllä.
Elokuun häissä Nopples imetysmekko

 

Kesäkuussa Vilasta ostetut farkut ja neule päässeet nyt oiekin kunnolla käyttöön, kun on ollut hitusen viileämpiä päiviä välillä

 

Vie eestäpäin, sama tyyli ja sama lyyli
Lisää näitä ohkasia paitiksia, joita ostin kaverilta! Kuulemma tää oli ruutulippupaita, say´s Riku ja kuulemma ihan positiivisessa mielessä, ruutulipputytöt, you know, hah 😀
Tääkin paita kaverilta ostettu, lapussa tais lukea Only ja jalassa Me&i:n farkut. On ihan superhyvät farkut oikeesti!

 

Tunikarakkaus! Siis tähän nimenomaiseen Blaa merkkiseen hupparitunikaan ja kyllä, tää oli sitä imetysvaatteiden kuuminta hottia! Harmaata väriä mullaon aika vähän, mut tässä se on just hyvä, kun voi yhdistellä minkä leggareiden kanssa tahansa!
Elokuun treffeillä mun outfit. Vilan farkut ja nääkin on kyllä vaan ihanat! Paitana ikivanha H&M paita, just mun näkönen ja kuuluu, näistä en luovu -paitoihin!
Noshin hulmuhelma trikoohame eikä yhtään pöllömpi paita, joskus ostettu New Yorkerista. Ja kappas välillä jotkut muutkin popot jalassa 😀

Tämmöinen outfit katsaus tällä kertaa.
Tehdäänkö Kreetan matkaltakin outfit postaus?

Elokuussakin on vilahtanut päällä myös näitä kesävaatteidenkin lemppareita, jotka oli postauksessa

Mun hellepäivien lempparivaatteita

IG

@outikarita

Mun hellepäivien lempparivaatteita

Oon ajatellut, että outfit postaukset on jo nähtyjä, mutta niin vain niitä aina välillä kysellään. Viime aikoina onkin kyselty mun lempparivaatteista postausta, joten mikään muotikatalogi tämä ei ole vaan ihan yksinkertaisesti mun hellepäivien suosikeita. Kuvailtiin viime viikon asuja ja nää on ollut aikalailla ne hellepäivien suosikit! Tällä hetkellä paljon miettii vaatevalinnoissa kätännöllisyyttä imetyksen suhteen ja silloin kun poika ei oo mukana niin mielellään valitsee päälleen, jotain missä ei voi imettää, koska voi laittaa sellaista, heh 😀 Aika vähän oon ostanut varsinaisia imetysvaatteita ja usein ollut nyt kombona ihan joku vähän löysempi paita ja sen alla imetystoppi. Niin sujuu kätevästi ja huomaamattomasti imetyskin. Kotona ollaan sitten usein ihan vaan imetystoppi päällä tai joku muu toppi/paita ja imetysliivit, kun ei ole vilkkumisella niin väliä, mutta kotiäitilookista voin tehdä oman postauksen. Tykkään hellekeleillä pitää olkapäät paljaana, se ehkä yhdistää näitä vaatevalintoja. Kuvateksteistä voi lukaista pienet kommentit asuista.

Me & I rennot kesähousut on olleet yhdet tän kesän suosikit ja etenkin kääräistynä capripituisiksi. Päällä vanha cubuksen toppi ja alla imetystoppi, tää kombo toimii!
Tän selän takia tää on yks mun suosikkitopeista!
Tää toppi on samaa mallia kuin ylemmän kuvan sininen. Hame on myös Cubuksesta viime kesältä ja ihanan ilmava kuumalla kelillä!
Noshin denim look collegecaprit olleet kovassa käytössä! Toppi on viime kesänä Firenzen Hard Rock Cafesta ostettu. Toimi hyvin jo raskausaikana ja toimii edelleen hyvin, tän kanssa just helppoa huomaamaton imetys kun alla on vielä vaikka imetystoppi niin ei masukaan vilahda ja ihana tän topin selkä!!!
Mulla on itseasiassa tapana ostaa lomamatkoilla HRC:n paita, jos lomakohteesta vaan löytyy Hard Rock Cafe ja usein ne on vähän hipihtäviä tai värikkäitä, mitä valkkaan.Tässäkin aivan ihana tää etupuolenkin kuva tuon ihanan selän lisäksi! Must on tullut sulkafani viime vuosina.
Italiasta ostetut halpishousut ja ihan yhdet suosikit kesäaikaan. Liehuvat leveät lahkeet!!! Kuumallakin ihanan vilpoiset. Toppi on useamman vuoden vanha H&M ostos ja kivan kevyttä matskua.
Lookkini asuntomessuilla. Ei niin imetysystävällinen asu, mutta oltiinkin Rikun kanssa kaksin. Hame on Noshin ihana trikoinen hulmuhelma. Vaikka onkin collegekangasta niin silti sopii helteeseenkin, kun on just semmonen hulmuhelma. Topit taas on vanhoja toppeja kaapinperukoilta, alla Vero Moda toppi ja päällä Vilan pitsit. Nykyisten imetysrintojen kanssa vähän ahtaammat ja antavammat topit mitä aiemmin, mutta menkööt, ei sitä kaikkia toppeja viitsi uusiksi ostaa, kun muuten mahtuu päälle.
Sporttilook sporttaillessa tai muuten vaan ja mun monen vuoden vanhat aurinkolasisuosikit! Jalassa uudet Me & I shortsit ja tänä kesänä ostettu SOC:n paita, mutta niin käytetty, että on jo ihan nuppaantunut. Sukat ei oikein mätsäydy, mutta ei olekaan valkattu ulkonäön perusteella vaan ovat kantapään alueen kompressiosukat.

Huomaa muuten, mun jalan teipit mätsäytyy moniin vaatteisiin, heh!

Lue myös!

Julki-imetys ja minä

Kantakalvontulehdus – Olisko aika sille pakkolevolle

Elokuun 8 kohtaa