Kun uuden vuoden toive toteen kävi…

Vuosi sitten, vuoden vaihtuessa kun oltiin ottamassa tämä vuosi vastaan Porin jokirannassa ilotulitteita katsoen, niin mä katsoin tähtiä ja kuiskasin niille toiveeni. Eikä tämä ole vain mielikuva, vaan mä oikeasti tein niin! Äitienpäivänä kirjoitin blogissani seuraavanlaisesti;

Uutena vuotena toiveemme tähdille kuiskasin,
tulisihan tämä olemaan onnen vuotemme.
Oli yritystä takana jo tovi,
jos vuosi tämä vihdoin ihmeen meille soisi 
ja onneamme kasvattaisi.
Tähdet kuulivat toiveeni, 
oli tähdet ja galaksit kohdallaan,
pienen avun kautta, ihmeen meille soivat.

Mä en luonut tälle vuodelle tavoitteita, en osannut ajatella sellaisia, mulla oli vain tuo yksi toive. Toive raskautumisesta, toive omasta pienestä lapsesta. Tänä vuonna ehdein olla 9 kuukautta raskaana ja sen jälkeen ollaan ehditty olemaan 2 kuukautta pieni vauvaperhe, ollaan aloitettu vauvavuosi. Tää vuosi on ehdottomasti ollut mun ja meidän elämän paras vuosi ja ihan kyyneleet kihahtaa silmiin nytkin… Viimevuonna tähän aikaan elin henkisesti todella rankkaa vaihetta, odottaen tammikuussa alkavia lapsettomuushoitoja. Se henkinen paino ja myöntäminen, että apua tarvitaan raskautumiseen ja vaikka apua ei paljoa tarvittu, mutta sitä tarvittiin. Vaikka tiemme ei ollut loppujen lopuksi pitkä, niin lyhytkin lapsettomuuden polku on raskas ja kun nuo tunteet nousevat nyt pintaan, muistan ne niin selvästi, keho ja mieli muistaa ja rankinta oli siihen myöntyminen.

Tuo uuden vuoden toive kävi toteen ja törmäsinkin tekstiin, joka sopii hyvin jatkoksi, tuolle omalle tekstilleni tuossa ylempänä. Tämän tekstin olin ajatellut lukea nimiäisissä, mutta ens aanut edes alkuun kun alkoi jo itkettää. Lukan kummitäti luki sitten tämän kauniin tekstin, joka on poimittu Anna-Mari Westin kortista.

Rakas universumi,

Katsoin viime yönä tähtitaivasta ja näin erään tähden
– pienen ja kaukaisen – 
välkkyvän kirkkaampana kuin mikään suurista tähdistä.
Tunsin olevani kuin se pikkuruinen tähti…
ja että kohta elämässäni alkaisi uusi kausi 
– ihan kuten olen salaa toivonut jo pitkän aikaa.
Enkä voi muuta sanoa kuin että olen valmis!
Valmiina kaikkeen, mitä sitten minulle oletkaan jo tuomassa.
Valmiina muuttumaan, elämään, ja välkkymään
kirkkaampana kuin koskaan.

Terveisin,
Minä.

Ensi vuotta ajattelen lämmöllä. Saamme elää vauvavuotta ja alkua myös taaperoajasta. Toivon ja uskon, että meille tulee rikas vuosi kokemuksien ja tunteiden kautta. Toivon ihanaa vuotta Lukalle ja meidän pienelle perheelle!

Ihanaa vuoden vaihdetta ja onnekasta vuotta 2018 myös sinulle!

Vuodenvaihteen syömisiä ja nyt tuli stoppi

Meidän vuodenvaihteen syömiset olivat kyllä ihan superherkullisia! Ennen aattoa teinkin postauksen, jossa kerroin vähän suunnitelmista ja linkkaisin/vinkkailin parit reseptitkin. Nyt sitten kuvina miltä meidän uv näytti ruokien osalta.

dav

Aattona Riku teki meille todella herkullisen dinnerin, mä tein salaatin, mutta muuten riksa kokkaili ja uskalsi jopa tehdä sitä Tiramisua, mun lempijälkkäriä ja onnistui siinä oikein hyvin 😀 Aaton reseptit löytyy aiemmasta postauksestani ”Mitäs uuden vuoden pöytään?”

PhotoGrid_1451589956743davdav

dav

Uudenvuodenpäivänä sitten kokonnuttiin muutaman ystispariskunnan kanssa meille brunssille, jokainen toi jotain ja pöytä oli oikein herkullinen. Itse tein banaanilettuja sekä täytettyjä munanvalkuaisia, joiden resepti löytyykin kuvasta, suosittelen testaamaan! 😉

dav

dav

dav

Uudenvuodenpäivän iltana sitten vielä herkuteltiin Fried Pizzalla. Fried pizza tehdään kuten pizza, mutta pohja paistetaan paistinpannulla öljyssä ennen kuin laitetaan täytteet päälle. On sitten ihan älyttömän hyvää!!!

dav

STOPPI!

Vaikka tuntuu, ettei tässä joulun ja uuden vuoden aikana ole syönyt määrällisesti paljoa ja painokaan ei ole noussut kiloa enempää, niin olossa tuntuu. Olo on raskas ja tukkoinen. Ruoka on ollut niin erilaista, raskaampaa. Lisäksi kun on syksyn ollut vähemmällä gluteenilla ja lehmänmaidolla niin vaikuttaahan sekin, ihokin oireilee nyt hieman joko ruuasta tai pakkasesta, ehkäpä kummastakin. Nyt on aika sanoa STOP! Puhdistavat smoothiet aloitin jo viikko sitten ja nyt putsataan muutenkin ruokailut normiin. Maanantaina piti alunperin startata tää siistiminen kunnolla, mutta kyllä nyt sai riittää ja tänään syödään kevyemmin ja unohdetaan suklaat hetkeksi. Sokerikoukusta on päästävä irti, pari viikkoa ainakin totaalia siistiä ruokavaliota. Herkuttelullekin on kuitenkin joskus paikkansa ja kunhan tästä olo taas saadaan fressiksi ja sokerikoukku nujerrettua niin voidaan päästää vähän rennommalle vaihteella ja pitää sillointällöin niitä ei niin puhtaita herkkuhetkiäkin 😉

dav

TAMMIKUU = TIMMIKUU!

Ehkä ootte tän kamppiksen ja teeman jo huomanneetkin täällä fitFashionilla. Kampanjan keulakuvina on ihanat Anna ja Monna!

Timmikuu_on_asenne

Monnan blogista kopsattuna:

”Me yhdessä haastetaan mukaan kaikki teidät lukijamme ja teille on luvassa upeita palkintoja. Timmikuu on FitFashion.fi:n ja Kauneus ja Terveys.fi:n yhteinen hyvinvointikampanja ja sen yhteistyökumppani on kuntoklubi Forever, joka lahjoittaa pääpalkinnon timmikuuhun osallistuneille. Tägää siis inspiroiva motivaatio-, treeni- tai vaikka ruokakuvasi Instagramissa hahstagilla #timmikuu niin olet mukana. Viikkopalkintoja arvotaan yhteensä neljä ja ensimmäinen niistä jo 4.1.2016. Pääpalkintona on puolen vuoden jäsenyys Forever kuntoklubille (arvo 540€) ja se arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Voittaja ilmoitetaan Instagramissa (@fitfashionfi & @kauneusjaterveys) 3.2.2016 mennessä. #Timmikuu osallistumisaikaa on 31.1.2016 saakka ja riittää, että tosiaan tägäät kuvasi ja instagram-tilisi on julkinen. Toivottavasti moni teistä lähtee mukaan inspiroimaan muita omilla kuvillanne!”

Ole säkin mukana Timmikuussa, mäkin olen!
WHO´S IN?

Ens viikolla ajattelin kirjoitella teille lisää mun timmukuustani 😉

Timmikuu_Tagaa_kuvasi