Mun hellepäivien lempparivaatteita

Oon ajatellut, että outfit postaukset on jo nähtyjä, mutta niin vain niitä aina välillä kysellään. Viime aikoina onkin kyselty mun lempparivaatteista postausta, joten mikään muotikatalogi tämä ei ole vaan ihan yksinkertaisesti mun hellepäivien suosikeita. Kuvailtiin viime viikon asuja ja nää on ollut aikalailla ne hellepäivien suosikit! Tällä hetkellä paljon miettii vaatevalinnoissa kätännöllisyyttä imetyksen suhteen ja silloin kun poika ei oo mukana niin mielellään valitsee päälleen, jotain missä ei voi imettää, koska voi laittaa sellaista, heh 😀 Aika vähän oon ostanut varsinaisia imetysvaatteita ja usein ollut nyt kombona ihan joku vähän löysempi paita ja sen alla imetystoppi. Niin sujuu kätevästi ja huomaamattomasti imetyskin. Kotona ollaan sitten usein ihan vaan imetystoppi päällä tai joku muu toppi/paita ja imetysliivit, kun ei ole vilkkumisella niin väliä, mutta kotiäitilookista voin tehdä oman postauksen. Tykkään hellekeleillä pitää olkapäät paljaana, se ehkä yhdistää näitä vaatevalintoja. Kuvateksteistä voi lukaista pienet kommentit asuista.

Me & I rennot kesähousut on olleet yhdet tän kesän suosikit ja etenkin kääräistynä capripituisiksi. Päällä vanha cubuksen toppi ja alla imetystoppi, tää kombo toimii!
Tän selän takia tää on yks mun suosikkitopeista!
Tää toppi on samaa mallia kuin ylemmän kuvan sininen. Hame on myös Cubuksesta viime kesältä ja ihanan ilmava kuumalla kelillä!
Noshin denim look collegecaprit olleet kovassa käytössä! Toppi on viime kesänä Firenzen Hard Rock Cafesta ostettu. Toimi hyvin jo raskausaikana ja toimii edelleen hyvin, tän kanssa just helppoa huomaamaton imetys kun alla on vielä vaikka imetystoppi niin ei masukaan vilahda ja ihana tän topin selkä!!!
Mulla on itseasiassa tapana ostaa lomamatkoilla HRC:n paita, jos lomakohteesta vaan löytyy Hard Rock Cafe ja usein ne on vähän hipihtäviä tai värikkäitä, mitä valkkaan.Tässäkin aivan ihana tää etupuolenkin kuva tuon ihanan selän lisäksi! Must on tullut sulkafani viime vuosina.
Italiasta ostetut halpishousut ja ihan yhdet suosikit kesäaikaan. Liehuvat leveät lahkeet!!! Kuumallakin ihanan vilpoiset. Toppi on useamman vuoden vanha H&M ostos ja kivan kevyttä matskua.
Lookkini asuntomessuilla. Ei niin imetysystävällinen asu, mutta oltiinkin Rikun kanssa kaksin. Hame on Noshin ihana trikoinen hulmuhelma. Vaikka onkin collegekangasta niin silti sopii helteeseenkin, kun on just semmonen hulmuhelma. Topit taas on vanhoja toppeja kaapinperukoilta, alla Vero Moda toppi ja päällä Vilan pitsit. Nykyisten imetysrintojen kanssa vähän ahtaammat ja antavammat topit mitä aiemmin, mutta menkööt, ei sitä kaikkia toppeja viitsi uusiksi ostaa, kun muuten mahtuu päälle.
Sporttilook sporttaillessa tai muuten vaan ja mun monen vuoden vanhat aurinkolasisuosikit! Jalassa uudet Me & I shortsit ja tänä kesänä ostettu SOC:n paita, mutta niin käytetty, että on jo ihan nuppaantunut. Sukat ei oikein mätsäydy, mutta ei olekaan valkattu ulkonäön perusteella vaan ovat kantapään alueen kompressiosukat.

Huomaa muuten, mun jalan teipit mätsäytyy moniin vaatteisiin, heh!

Lue myös!

Julki-imetys ja minä

Kantakalvontulehdus – Olisko aika sille pakkolevolle

Elokuun 8 kohtaa

Kurkistus Lukan vaatekaappiin

…oikeastaan vaatelipastoon

Tällaista vaatepostausta on toivottu ja jos jotain kysymyksiä herää Lukan tämän hetken vaatetuksesta niin jättäkää kommenttiboxiin!

Oon paljon laittanut lipaston laatikkoon valmiita vaatesettejä, ei tarvi sitten erikseen arpoa aina mikä body ja mitkä housut vaan senv kun ottaa valmiin setin. Lukalla on keskimäärin vaatteet tällä hetkellä 68 kokoa, joitain isoimpia 62 vielä roikkuu mukana käytössä ja sitten on jo joitain 74 käytössä myös. Housuista osa saattaa olla liian pitkiä, mutta sitten kääräistään lahkeita hieman.

Tykkään oikeastaan monenlaisista vaatteista pojalle. Tykkään hempeästä ”newbietyylistä”, mutta tykkään myös värikkäämmästä stailauksesta sekä erilaisista kuoseista ja kuvioista! Niinkuin itsekin pukeudun monenlaiseen tyyliin, niin löytyy kyllä pojaltakin vaatetta moneen stailiin!

Bodeissa toiset vannoo kietaisubodyjen nimeen, mutta mulle ei oo ollut sillä juurikaan merkitystä. Tykkään kyllä bodeista, joissa on kahdet nepparit haaruksissa ja hihatkin suunniteltu käännettäviksi eli body on pitkäikäisempi kun kasvaa lapsen mukana. Äitiyspakkauksesta nuo raidalliset on ihan meidän suosikkeja!

Paidat nyt ei kauhean käteviä ole, mutta tykkään hirmuisesti näistä neuleista mitä Lukalle on kertynyt muutamia. Kaluspaitalookkiin on kivasti erilaisia kauluspaitabodyja meilläkin ollut, mutta osaksi näitäkin löytyy paitoina, kuten 6 kuukautisjuhlissakin oli päällä ihan kauluspaitaa.

Tosi vähän ollaan uutena vaatteita ostettu Lukalle ja niistäkin mitä ollaan uutena ostettu on suurin osa ostettu lahjakortein, mutta toki sitä on tullut ostettua ihan omallakin rahalla jokusia ihanuuksia ja välillä ihan vaan pakko ostaa kun on niin ihanaa. Oon vähän shoppailuholisti, myönnän senkin. Paljon ollaan saatu uutta ja käyettyä lahjana ja käytettynä olen myös ostanut vaatteita mm. facekirppisten kautta. Alla olevan jumpsuitin ostin Rikun isyyspakkaukseen facekirppikseltä.

Meillä on monen merkkistä vaatetta, enkä niinkään pidä merkillä väliä. Tykkään kuitenkin laadukkaasta vaatteesta, joka on pehmeä iholla ja muutenkin käyttömukavuus liikkumaan harjoittelevalla lapsella hyvä, eikä nuppaannu ja kulu heti. Suosikkimerkeiksi ja ostopaikoiksi on muodostunut tähän mennessä Lindex, Newbie, Breden Kids, Nosh, Me&i ja Pomp de Lux, mutta montaa muutakin löytyy. Myös äitiyspakkauksen vaatteet olleet kovasti mieluisia meillä ja paljon käytössä.

Ollaan myös tykästytty jumpsuitteihin ja niitä varmasti jatkossa tulee hankittua myös, kun seuraaviin kokoihin niitä ei nyt taidakaan vielä löytyä lipastosta. Kätevimpiä on sellaiset joissa menee vetoketju lakeeseen tai lahkeet aukeaa neppareilla niinkuin postauksen ekassa kuvassa näkyy.

Meillä on ollut alusta asti haalittuna vaatteita niin, että seuraavankin koon vaatteita on lipastossa. Tosin kesävaatteita täytyy varmaankin jossain kohtaa tsekata, mitä on ja mitä tarvii vai tarviiko… Vaatteiden koot kannattaa kyllä vertailla laittamalla vaatteita päällekkäin, eikä vain tuijottaa kokolappua. Meilläkin tosiaan nytkin bodeja käytössä 62-74 haitarilla 😉

Tärkeää musta on ulkoisten seikkojen lisäksi, yhtään siis vähättelemättä sitä että vaatteiden on hyvä miellyttää ulkonäöllisestikin on juuri laadukkuus, käyttömukavuus ja mieluusti suosisin myös ekologisuutta ja eettisyyttä. On myös kiva suosia kotimaista ja lähellä tuotettua jos mahdollista, kierrätystä unohtamatta! Välillä shoppaillessa toteutuu yksi-kaksi näistä asioista, välillä jopa kaikki.

Meillä on ollut oikeastaan ollut aiempia kokoja liikaakin, mutta nyt alkaa olemaan hyvässä suhteessa tuo vaatteiden määrä. Nyt varsinkin kun ollaan alettu kiinteitä syömään niin vaatteita menee useammin pyykkiin. Aiemmin käytetyissä vaatteissa on ollut myös hurjasti enemmän saatuja, sillä  noita ihan pienimpiä vaatteita saatiin kyllä ystäviltä ja tutuilta paljon käytettynä. Katsotaan jos tehdään taas seuraavan koon kohdalla joku kurkistus

Tässä oli nyt kurkistus Lukan tämän hetken vaatteisiin.

Millainen lastenvaateshoppailija sinä olet ja onko joitain suosikkimerkkejä/kauppoja?

Tsekkaa myös!

Lukan puolivuotissynttärit

Lukan 6 kuukautiskuulumiset

IG

@outikarita