5 x kosmetiikkavinkki syksyyn

Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi kosmetiikkavinkkejä täällä blogissa jakanut, mutta nyt tulossa vinkkivitonen!

Lumene Lähde- Kosteuttava ja raikastava kasvosuihke

Ihana tuote aamuisin suihkasta kasvoihin! Oon aina tykännyt aamuisin just tällaisista raikastavista kasvosuihkeista ja vesistä. Suihke on vielä must kaikista ihanin tällaisista tuotteista, raikastaa ja virkistää heti aamusta kasvoja ja samalla herätteleekin kivasti.

”Puhdasta kosteutta ihollesi hetkessä. Pohjoista lähdevettä ja koivun mahlaa sisältävä raikas suihke kosteuttaa päivän aikana. Voi suihkuttaa puhtaalle iholle ennen päivä- ja yövoidetta sekä myös meikin päälle päivän aikana.”

Clinique – Hydra super concentrate

Kosteutta antava seerumi kasvoille. Ihastuin tähän kun joskus sain sokoksella asioidessani pienen näytetuubin. Hetki sitten kävin ostamassa sitten ihan täyskokoisen putellin. Toimii todella hyvänä ja tehokkaana lisäkosteuttajana, imeytyy hyvin ja on kuitenkin tehokkuudestaan huolimatta kevyen tuntuinen. Käytän tätä lähinnä iltaisin yövoiteen alla ja tätä voi levittää ihan koko kasvojen alueelle, mikä itselle on todella mieleen. Silmänympärysiho kun varsinkin mulla vaatii ajoittain kunnon tehokosteutusta. Ja tämä tuote on todella riittoisa!!!

”Koostumukseltaan erittäin ohut vesigeeli. Tuote kosteuttaa tehokkaasti ohuesta koostumuksestaan huolimatta. Iho tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Öljytön. sopii kaikille ihotyypeille. Allergiatestattu. 100 % hajusteeton.”

Lumene – Valopisarat

Ihanaa kirkastusta antava tuote kasvoille. Muistaisin, että paketissa luki käytettäväksi kulma- ja poskiluulle. Itse sipaisen alaluomelle ja kulmaluulle kun haluan vähän kirkastaa katsetta. Kesällä tämä ei ollut itselläni käytössä, mutta nyt taas syksyn tullen jotenkin tuntuu kaipaavan välillä pientä kirkastusta. Tämäkin tuote on todella riittoisa!

Bodyboom – Kahvikuorinta

Sain joskus kesällä tämän pienen pussukan jostain. Avatessa heti ihana suklainen kahvituoksu. En ole säännöllisesti käyttänyt, mutta silloin kun haluan hemmotella aistejani suihkussa saunan jälkeen ja muutenkin hemmotella ja hoitaa ihoani vähän enemmän niin olen tätä etenkin reisiin ja pakaroihin käyttänyt. Kuorii ihoa ja tekee sen ihanan pehmeäksi. Senkin takia oon tätä aika harvakseltaan käyttänyt kun pussukka on niin pieni, tätä on pakko saada lisää!!!

”Olen kahvipohjainen vartalokuorinta, joka on valmistettu parhaasta kahvista ja luonnollisista raaka-aineista. Ainesosani taistelevat selluliittia sekä venymäarpia vastaan ja ennen kaikkea saavat ihosi näyttämään paremmalta kuin koskaan aikaisemmin.”

NYX Ultimate – luomiväripaletti

Nää värit jotenkin kiehtoi mua, osa on aika villejäkin eikä ainakaan vielä ole päässeet testiin, mutta muutama ihan arjen suosikki tästä on jo löytynyt. Nyxin tuotteissa olen huomannut todella hyvän pysyvyyden ja niin on nämä luomiväritkin hyvin pysyviä. Toinen iso plussa Nyxin tuotteissa on väripigmentti, jota on kyllä kiitettävästi.

Tällaisia vinkkejä tällä kertaa 🙂

Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai saitko vinkkejä?

Tyylipisteitä jakamassa

Mitkä olis mahtaneet olla mun tyylipisteet tänään vaikkapa lääkärin tai asianajajan työssä? Tyylipisteen päiväkotiin, täys kymppi! Täys kymppi vaikka ite sanonkin 😉

dav

Aamulla kun avasin lettini ja päätin laittaa tukan saparoille alkoi ajatuksenvirta vaan kulkemaan asian suhteen. Snapchatissa vielä huomiseen aamuun asti onkin mun höpöinöitä aiheesta. Puheesta kun ei meinannut tulla loppua ja snäppiä snäpin perään tuli ladattua niin päätinpä kirjoittaa tänään aiheesta blogipostauksen 😀

Jotenkin oon tullut siihen lopputulemaan, että vihdoin olen sen ikäinen ja sen verran henkisesti kasvanut ja oppinut, että voin pukeutua ja stailata itseni juuri niinkuin haluan! Vaikka olenkin kuullut, ettei aikuiselle naiselle sovi letit, niin en välitä moisesta 😉 Stingin sanoin ”Be yourself, no matter what they say.” Mä en ole ikinä oikein ollut automaattisesti valtavirran mukana kulkija. En ole ikinä ymmärtänyt että pitäisi pukeutua muodin mukaan tai ettei voisi leikata tukkaansa enää viime vuoden muodin mukaan, koska se on ”so last season”. Mä oon jopa uusien muotijuttujen suhteen ehkä vähän hitaasti syttyvä, joskus myös vähän angstaava. En halua jotain muotijuttua, koska jo aivan liian monella on samanlainen. Toisinaan löydän hetken muodista jotain mikä mielyttää, joskus taas valintani on ”so last season” kategoriaa ja joskus jotain ihan muuta 😀

uv

Kun mietin omaa lapsuuttani ja nuoruttaani, niin oma staili alkoi enemmän näkyä siinä ala- ja yläasteen vaihteessa porukalla. Olen tainnut joskus ennekin kirjoittaa, että joskus tunsin olevani liian erilainen ja toisissa piireissä taas liian tavallinen, näistä ajatuksista voisi kyllä kirjoittaa oman postauksenkin. Nuorena toisten mielipiteillä oli vaikutusta, jos joku lyttäsi jonkun valinnan aivan täysin niin saattoi sitä nolostella ja jättää seuraavalla kerralla ikävää huomiota saaneen asusteen kotiin. Tosin mun skottiruutulätsäni oli ja pysyi! Nykyään jos joku heittää jotain ihmekommenttia jostain valinnastani niin olen oppinut jättämään asian sikseen, ihmettelemään toisen ihmetystä ääneen tälle arvostelijalla tai napauttamaan jotain osuvaa takaisin.

springootd

Iän mukaan pukeutumista en oikein ymmärrä. Tässä taannoin eräs ystäväni sanoi että kokee olevansa jo sen ikäinen ettei napapaita ole hänen juttunsa. No ehken hänellä ihan heti napapaitaa näkisikään, ei ehkä niin napapaitatyyliä oleva ihminen. Jäin kuitenkin miettimään, että ikäkö määriittää miten pukeutua? Tiedän ettei hän tarkoittanut asiaa näin, mutta päässäni heräsi pohdintoja. Itse ajattelin, että ensi kesänä mulla olis sellaisia hieman lyhyempiäkin paitoja, joista napa saisi vilahdella tai vaikka näkyä kokonaan ja mä oon vanhempi kun tää mun kaveri 😀 Oma maku ja tyyli toki muokkautuu elämän aikana ja vanhetessa, se on kuitenkin eri asia kuin se, että ikä puhtaasti määrittelisi miten pukeutua.

outfitlauantai4Haluan kuitenkin pukeutua myös tilanteeseen ja paikkaan sopivasti. Kyllä mun on sanottava, että ei munkaan mielestä välttämättä lettikiharasaparot sopisi ihan joka työhön/paikkaan. Enpä silti haluaisikaan joka paikkaan tämän päiväistä kampausta itselleni laittaa. Toisaalta taas päiväkotiin en laittaisi ikinäkään nahkahametta, joka mun kaapista myös löytyy 😉 Sekin kuitenkin kumpuaa musta itsestä, että haluan pukeutua tilanteeseen ja paikkaan sopivasti ja tällöinkin oman tyylinsä voi säilyttää.

lettikiharat

Mikä kuitenkaan on oma tyyli mulle? En ole yhden tai edes kahden tyylin nainen. Olen ollut aina aikamoinen kameleontti stailaukseni suhteen. Pukeudun kulloisenkin fiiliksen ja tilanteen mukaan. Juhliin juhlavasti, Rokkifestareille rokahtavasti, konemuussikkikeikoille / -festareille taas omanlaisesti, töihin rennosti ja fiksusti…. Ilman ihmeempiä menojakin mun staili saattaa todella paljon vaihdella, täysin fiiliksen mukaan. Mun vaatekaappi on täynnä mitä erilaisempia vaatteita ja mulla pukeutuminen starttaa ihan niistä alusvaatteista alkaen. No arkisin ei tule niin paljon mietittyä, mutta etenkin kun laittaudun johonkin menoon on myös alusvaatteiden mätsättävä päälivaatteisiin 😉

ladyinred

Kyllä mä joskus ihmettelen ja saatan kaverillekin ääneen ihmetellä jonkun vaatevalintoja. Viimeksi juuri kun olin ystäväni kanssa katsomassa balettia, niin hämmästelin risoihin farkkuihin, kauhtuneeseen huppariin ja tennareihin pukeutunutta aikuista naista. Se ei vaan jotenkaan sopinut tilanteeseen. Mulle ei tulisi kuitenkaan ikinäkään mieleeni mennä sanomaan ventovieraalle ihmiselle ääneen asiaa tai arvostella julkisesti jotakuta esim. somessa.

PhotoGrid_1459867948546

Mun mielestä siis tilanteeseen ja paikkaan sopivasti omalla tyylillä on paras ratkaisu 🙂 Tietysti jokaisella on oma käsityksensä tilanteeseen sopivuudesta, joten tämähän on hyvin häilyvä määritelmä. Joihinkin tilanteisiin taitaa kyllä olla tietynlaisia normeja, joista tosin jotkut ovat hyvin vanhentuneita. Joillekin normeille tekee ihan hyvää vähän ravistella ja rikkoa niitä. Kuitenkin osa normeista antaa ihan hyvää mallia edelleen, joiden kannalla ehkä itsekin olen, kuten että teatteriin ja sinne ballettiin pukeudutaan tietyllä tavalla, kunnioittaen tilaisuutta.

tarttoooutfit

Niin mikä olisi sitten summa summarum?
Kenties juuri tuo, ”tilanteen mukaan omalla tyylillä”.

Heräsikö teille ajatuksia? Saitteko kiinni edes mun tekstistä?
Onko sulla tietty oma tyyli vai onko muita kameleontteja tyylin suhteen?
Entä valkkaako muuta alusvaatteita myöden vaatteet yhteensopiviksi pukeutuessaan?

Pst.
Aika hauskaa, että Mansikkapilvi blogin kirjoittaja oli kirjoittanut myös aiheeseen sopivan tekstin juuri eilen. Itse bongasin tekstin vasta äsken ja luettuani sen päätin vinkata teillekin. ”Sä oot vanha nainen, ei sun pitäis puhua noin!”

dav