Blogini historia ja tulevaisuus

Teidän lukijoiden korviin on jo varmaan kantautunut, että FitFashion porttaali loppuu. Näin on nyt asian laita, että tämä portaali sulkeutuu lokakuun viimeinen päivä ja viimeistään 1.11. meillä jokaisella bloggaajalla puhaltaa uudet tuulet.

Mitkä on sitten ne mun uudet blogituulet? Bloggaaminen jatkuu edelleen ja A-lehdiltä tuli pyyntö jatkaa terve.fi sivustolla, johon on pyydetty n. puolet FF:n blogeista jatkamaan. FitFashion on siis A-lehtien portaali myös. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja tartun siihen. Uskon, että tää on mun blogille ainoastaan hyvä askel.

Pienesti tämä myös nosti mun blooggajan itsetuntoa. Aikoinaan aloitin bloggaamisen blogspotissa ja lukijoita oli hyvin vähän, lähinnä tuttuja. Pikkuhiljaa löysin itse seurattavia blogeja ja niin alkoi myös mun lukijakunta kasvamaan niin, ettei kaikki olleetkaan enää tuttuja. Mulla oli parikin blogia. Pääasiassa kirjoitin blogeja Outin elämästä ja Outin fitnesselämä. Kun FitFashion aukesi tänne siirtyi muutamia blogeja, joita luin ja kiinnostuin portaalista. Noista blogeista täällä on edelleen Jonnan ja Monnan blogit. Mietein, voisikohan munkin pieni fitnessblogi päästä tänne. Mua ei siis pyydetty tänne alunperin, pienenpienenä bloggaajana otin itse yhteyttä ja kysyin mahdollisuutta. Sain myöntävän vastauksen ja niin munkin blogi siirtyi tänne. Tuntuihan se mukavalta, kun nyt mua pyydettiin seuraavalle blogialustalle. Palatakseni FF:lle tulooni, en halunnut enää kirjoittaa kahta blogia, mutta vain toisen kirjoitukset sai siirrettyä järkevästi. Niinpä Outin fitnesselämä -blogi siirtyi tänne ja Outin elämsätä -blogi sulautui siihen. En enää kirjoittanut kahta blogia, mutta tuo mun ihka eka blogikin vielä löytyy bloggerista, heh. Paljon on kyllä bloggaaminen tuosta muuttunut ja kehittynyt.

Outin fitnesselämän eka postaus

Blogin aloitus

Eka postaus FitFashionilla

Blogin uusikoti

Tuolloin elettiin fitnesstä täysillä, koska kisoihin valmistuminen oli täysillä päällä. Blogi käsitteli muitakin juttuja, kaikkea elämästä oikeastaan. Fitness oli iso osa tuolloin mun elämää, mutta pikkuhiljaa, pala palalta fitness kisamielessä alkoi vähentyä mun elämästä. Rakkaus treeniin, liikuntaan, terveyteen ja ennenkaikkea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin säilyi. Yksi kantava juttu blogissa on ollut myös positiivisuus ja sitä olen halunnut blogin välityksellä jakaa aina.

Tuli aika vaihtaa blogin nimi ja nimeksi valikoitui kaiken sisältävä ja elämänmuutokset sekä sen myötä blogin muutokset kestävä Outi Karita. Kirjoitan, koska pidän siitä. Alkuun tämä oli harrastus ja nyt tämä on kasvanut jo harrastukseksi, joka on myös työtä mulle. Kuitenkin haluan pitää kiinni siitä, että tää on mun näköinen ja teen tätä itselleni luontevalla tavalla. Saan teiltä palautetta paljon juuri niistä asioista, joita haluankin jakaa, jakaa positiivisuuuta, inspiraatiota, ideoita ja tavallista meidän näköistä elämää.

Blogi elää mun elämässä mukana ja vaikka mulla on edelleen palava halu liikkua ja rakastan liikuntaa ja sen tuomaa hyvää oloa, niin tässä elämäntilanteessa sen osuus on vähentynyt. Tosin sitä olisi enempi jos jalan vaiva, takaketjun ongelmat ei sanelisi niin paljoa sitä, mitä voin tehdä. Blogin sisältöön vaikuttaa paljon se, mitä mun elämässä tapahtuu. Tiedän, että siellä on lukijoita, jotka on pysyneet kaikissa muutoksissa mukana ja lukeneet alusta asti, muutokset myös vievät pois lukijoita ja tuovat uusia lukijoita ja kaikki tämä on ymmärrettävää. Toivon, että tässä tulevassa muutoksessa tulette pysymään mukana!

Mutta nyt juttu lähtee lentoon… Palataanpa tähän tulevaan muutokseen.

Tässä osoitteessa kirjoitellaan siis vielä lokakuun loppuun asti ja hyvissä ajoin infotaan uudet osoitteet sun muut oleelliset infot teille. Blogiin pääsee jatkossakin mun blogin fb sivujen kautta ja mun instan kautta ja mitä tapaa sitten käytättekin.

IG: @outikarita
FB: Outi Karita

Tiedän osan harmitelleen, ettei enää tulevaisuudessa FF:n etusivua selaamalla löydä kaikkia blogeja, joita täällä on seurannut. Käteväähän se on, kun monia suosikkeja löytyy saman portaalin sivuilta, mutta kyllä te lukijat varmasti löydätte jatkossakin suosikkienne pariin. Terve.fi sivustolta löytyy myös kivasti blogit ja sieltähän voi löytää myös uutta luettavaa. Itse luen siellä jo olevista blogeista Mona´s Daily Style ja Family Life by Mungo-Anna -blogeja.

Haluankin kysyä, että mitä kanavaa te käytätte suosikkiblogienne kirjoituksiin tullessanne? 
Bloggajan instaa tai facea? Portaalin etusivua? Bloglovinia tms?
Mun blogi ei taida löytyä tällä hetkellä bloglovinista tai vastaavista palveluista, olisiko hyvä löytyä?

Itselläni on selaimessa joidenkin blogien sivu aina auki, osaa taas luen portaalin etusivua selaamalla. Osaan tupsahdan välillä instan tai facen kautta tai jonkun toisen blogin linkkauksen kautta. Suosikit kuitenkin löytyvät useinkin juuri oman portaalin etusivulta tai omalta välilehdeltään kännykän selaimesta.

Miten te ootte löytäneet mun blogin alunperin? Kauanko ootte lukeneet mun juttuja?

Ainiin, tuosta sivubannerista tai postausten alta, riippuen millä laitteella sitten luetkin blogia, löytyy kohta Arkistot. Sieltähän voi palata ihan mun Outin fitnesselämä -blogin alkuaikoihin.

Terkuin Outi Karita

Viimeisen lomapäivän rentous

Tänään on suunta jo kotisuomeen. Tää reissu meni nopsaan, mutta silti on ehtinyt vaikka mitä ja on todella ehtinyt rentoutumaan! Eilinen oli lomareissumme viimeinen kokonainen päivä ja rentous oli huipussaan!

Säätiedotukset povasi torstaille sadetta ja ukkosta. Heräsinkin päivään kunnon säikähdyksellä kun jyrisi todella lujaa varmastikin aika lähellä. Riku heräsi myös, mutta poitsu ei sentään. Se oli kuuden aikaan aamulla ja ei siinä mennyt enää kuin puolisen tuntia niin poikakin heräsi. Sateet ei meidän aamua ja lomatunnelmia haitanneet. Oltiin valmiiksi päätetty, että tänään sit vaan rentoillaan hotlalla ja mä ja anoppi käydään spa hoidoissa. Ollaan sisällä jos säät niin sanelee.

Kuinkas kävikään. Eihän niitä sateita ollut kuin aamupäivästä. Käveltiin anopin kanssa pienen matkan päähän Eden spalle puoliltapäivin ja meen hoitojen aikana vielä vähän ripautti. Mä olin kuumakivihieronnassa ja voi sitä rentoutta hoidon jälkeen. Autokyydillä sitten takaisi  hotlalle. Koko kroppa ja mieli oli rentona.

Mä ja Riku, Luka tietty mukana syötiin allasbaarilla ja sitten löhöömään aurinkoon altaalle pojan ottaessa päikkyjä. Niin tosiaan, aurinko paistoikin loppupäivän täydeltä terältä ja sateet oli rauhoittaneet kuumuutta, oli just sopivan lämmin. Pojan herättyä pulikoitiin taas koko perhe altaassa. Tulikin paljon parempi sää tälle päivälle, mitä odotettiin, oikeastaan reissun paras sää kun vähän se kuumin helle rauhoittui.

 

Illalla pakkailtiin jo suurin osa valmiiksi ja nautittiin hyvä dinner hotlalla. Luka nukahti jo illallisen aikana rattaisiin. Vähän havahtui huoneella sänkyyn siirrettäessä, mutta jatkoi untaan päästyään hetkeksi rinnalle. Noh, se hetki kesti ainakin 20 min ja siinä pojan silmät ummessa syödessä mä näpyttelin tän postauksen. Päästiinpä sitten Rikun kanssa vielä omalle partsille hetkeksi istumaan kaksin iltaa ja juomaan lasilliset roseeta.

Ihan täydellinen vika päivä ja vika ilta. Sori hehkutus, mutta ollaan kaikki niin nautittu ja rentouduttu. Ollaan saatu viettää paljon aikaa koko perhe koossa. Arki on iso osa elämää ja sen sujuvuus ja siitä nauttimisen taito tärkeää, mutta kyllä tällaiset lomat ja matkat tuovat myös omat vibansa elämään.

Onko jotain, mistä haluaisitte postausta vielä meen reissuun liittyen tai onko mielessä joitain kysymyksiä?

Insta myös täynnä kuvia ja höpinöitä

@outikarita

Lue myös

Aktiivinen perhepäivä Kreetalla

Lapsen kanssa matkoille, mitä mukaan?

Miten sujui lentomatka lapsen kanssa?

Save the camera, honey. Enjoy the view.