Täydellistä sushia ja sydämmellisiä ihmisiä

Helsinkiin kun menee, niin tarvii melkein päästä Sushille, koska sieltä saa ihan parasta sushia. Porista on pitkään puuttunut kunnollinen sushiravintola, siis oikeesti sellainen huippuhyvä, johonjanoaa päästä uudestaan. Kesällä olisi tulossa uusi paikka Poriinkin ja odotukset on kyllä korkealla. Helsingistä löytyvässä Sushibar + Wine ravintolassa ruoka ihan sulaa suuhun. Kala on tuoretta ja niin hyvin tehtyjä kaikki annokset!!! Jos tykkäät sushista tai et ole varma tykkäätkö tai et ole saanut koskaan hyvää sushia, niin suosittelen suuntaamaan tänne! Siis suositus ihan kaikille! Hinta on hieman korkeampi kuin esim. ketjuravintolassa Hanko sushissa, jossa sielläkin ruoka on hyvää, mutta tämä vie sushin uudelle levelille. Samoin silti Turustakin löytyy eräs ravintola jota suuresti suosittelen, nimittäin Sushi Panda, sieltä saa myös todella maukasta!!!

Viime viikonloppuna oltiin tosiaan minä ja Riku, Marissa, Ville ja heidän pikkuisensa sekä Elina ja Santtu tuolla Sushibar + Wine ravintolassa lauantailounaalla. Olisi voinut syödä taas vaikka kuinka paljon, mutta ruuasta itse seuraan. On oikeasti aivan mahtavaa miten ihania ja sydämmellisä ihmisiä sitä on löytänyt ympärilleen. Kaikki me oltiin onnellisia tahoillamme ja myös onnellisia toistemme onnesta ja tietysti seurasta. Pienen perheen saaneet  Marissa ja Ville, juuri kihlautuneet Elina ja Santtu sekä minä ja Riksa, jotka olemme pian olleet 14 vuotta yhdessä ja elämme oikeaa onnemme vuotta (7 on onnennumeromme 😉 )! Lounaamme oli täynnä iloa ja onnea ja mikä parasta, näiden ihmisten kanssa voi jakaa myös ne surutkin, joista tällä kertaa ei vain ollut tietoakaan.

Yhteiskuvista kiitos Elinalle ja Marissalle <3

Yllätysviikonloppu Helsingissä

Olin eilen ihan täpinöissäni ja jännitin. Tiesin mitä tapahtuu, yllätys oli ystävälleni. Elän kuitenkin tunteita aina toistenkin puolesta ja eilenkin yllätettävän puolesta jo ennakkoon. Kuinka siistii järkätä ystävälle jotain  spesiaalia, yllättää ystävä. Ja kuinka ihana oli pitkästä aikaa nähdä näitä Helsingin ystäväisiä <3

received_10154203414234808Kuvan tiivis tunnelma kuvaa hyvin meidän iltaa. Vaikka tilaa oli, haluttiin olla yhdessä tiiviisti 😀

Marissa ja Ville palasivat tällä viikolla Suomeen. Me oltiin Petran kanssa jo maalis-huhtikuussa alettu suunnittelemaan yllätyspirskeitä heidän Suomeen palaamisen juhlistamiseksi. Ei olisi kauaa malttanut kuitenkaan tämä Poritar odottaa Hesan tytön näkemistä, niin pitkä aika oli jo kulunut viime näkemisestä 😉 Viikonloppu sovittiin ja lyötiin lukkoon jo ajoissa. Valmistujaisviikonloppu karsi porukkaa ja kovin aikaisin ei saatu Marissaa ja Villeäkään paikalle, mutta pääasia, että saatiin! Ville yllätyksestä tiesikin, mutta Marissalle tuli ihan puskista tämä ylläri, hih 🙂 Iltaa viettettiin rennosti syöden, höpötellen ja pelaten lautapeliä Petran luona. Mukaan yllättämään pääsi myös Monna Ja Tuukka.

received_10154203414239808Kiitos Marissalle näistä ryhmäkuvista <3
Pst. kandee käydä tuolla Marissankin blogin puolella lukemassa hesantytönkin fiilikset 😉

Me oltiin Riksan kanssa Petran luona yötä ja palailtiin tänään kotiin. Aamupäivästä käytiin kolmisin pienellä reippailulla ja ennen kotiin lähtöä käytiin vielä herkuttelemassa sushia ja vähän jälkkäriäkin. Hanko Sushista syötiin todella hyvää sushia ja jälkkärille mentiin Espresso houseen, jossa sain sitten parhaan herkkukahvin niinku ever!!! 😀 Riksan kanssa syötiin puokkiin todella herkullinen cheesecake muffinssi ja mä otin Salted caramel macchiaton, joka oli ihan tajuttoman hyvää!!!

davdavdavdavdavdav

On se ihanaa, kun on löytänyt tällaisia ihmisiä elämäänsä!
Hyvä syy lähteä Poristituristin taas neljän viikon päästä Hesaan 😀