5 x 3 hyvää asiaa, silloin kun ei tunnu yhtään siltä

Meinasin poiketa alkuperäisestä suunnitelmastani postata tänään 5 x 3 hyvää asiaa -postauksen. Meinasin poiketa suunnitelmasta, koska tää päivä ei ole oikein lähtenyt missään vaiheessa käyntiin. Yö oli aika vaikea ja päivän kulku on vähän mukaillut yön hulinointia. Ajattelin saavani kunnon hengähdystauon Lukan päikkäreiden aikaan, mutta hänhän on tänään päättänyt ottaa vain lyhyitä torkahduksia ja vaikka hymyjä ja naurahduksiakin on tullut niin kyllä poitsukin on ollut väsähtäneempi ja kitisevämpi selvästi tänään. Ei siis ole kummankaan, mun ja pojan päivä ollut mitenkään järin energinen.

Miksi sitten en poikkeakkaan suunnitelmasta?

En poikkea suunnitelmastani sen takia, että juuri tällaisena päivänä on hyvä pysähtyä miettimään niitä juttuja, jotka ilostuttavat ja antavat virtaa, mitkä asiat on hyvin vaikka olo on sumea. Vieläpä kun niitä on ihan tarjottimella tarjottu. Päivä tuntui jo hirmu pitkältä kun Riku tuli töistä kotiin, olin aivan zippi ja Riku tiesi sen ja kun hän katsoi mua, niin väsymys purkaantui kyyneliin, Riku halasi ja sanoi, että mee huilaamaan!

Siispä näiden alkusanojen saattelemana ja ihana Petran, joka kirjoittaa blogia Arkeen kätketty aarre haastamana tartun nyt postaukseen

5 x 3 hyvää asiaa!

3 HYVÄÄ ASIAA PÄIVÄSSÄNI

♡ Pojan hymyt ja naurahdukset
♡ Rikun huomaavaisuus. Hän tiesi mun olevan ihan poikki, halasi lempeästi ja passitti sänkyyn huilaamaan
♡ FB-kirppiksen kautta ostetut kauluspaidat Lukalle moneen eri kokoon, 5kpl ja vaan 9 €

3 HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

♡ Positiivisuus, jota haluan myös muillekin jakaa
♡ Lempeys, empaattisuus ja avarakatseisuus. Toisten huomiointi ja kyky samaistua ja halu ymmärtää.
♡ Hetkessä elämisen taito ja unelmointi

3 HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

♡ Mieheni ja poikamme, meidän kolmen oma perhe!
♡ Terveys ja hyvinvointi
♡ Ystävät ja läheiset

3 HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

♡ Se, että vuosi on vasta alussa ja mitä vaan voi vielä tapahtua
♡ Kotiäitiys, tää on niin mun juttu!
♡ Vauvavuosi ja pojan jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen, on se uusi elämä vaan mahtavaa!

3 HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

♡ Saan toteuttaa itseäni ja haluani kirjoittaa. Palautteen perusteella myös piristää jutuillani toisten arkea ja inspiroida, motivoida ja tarjota vertaistukeakin joskus.
♡ Aitoa elämää positiivisella otteella
♡ Blogini kasvu on myös itseäni ilostuttanut. Uusia lukijoita on löytänyt juttujeni pariin ja keskustelu blogissani kasvanut tämän myötä myös.

3 BLOGGAAJAA JOTKA HAASTAN

Haastan FF:n kanssa bloggaajista muutaman ihanan äidin myös ja haasteen saa blogit…

FitFunFamily
Fit Fat Mama
♡  Johan on Fitness

Vaikka siis olo on ollut sumea ja väsähtänyt tänään, itkuinenkin, niin tällä hetkellä oon oikein hyvällä fiiliksellä ja yksi syy on näihin asioihin pysähtyminen ja tietty pitkin päivää tulleet päivän hyvät asiat on luoneet sitä hyvää fiilistä 🙂

Mitkä sun 3 x 5 hyvää asiaa ovat?

Mitkä sun 3 hyvää asiaa voisi olla tästä päivästä, mitkä tulisi vastauksiksi muihin kohtiin?
Saa jakaa kommenttikentässäkin, mutta pysähdy ainakin itsellesi miettimään 🙂

Haastajani Petran postaukseen pääset tästä!

Mun IG: @outikarita

Tsekkaappa lopuks vielä nää lehtitarjoukset!
Ja tilaa tästä kevätlukemista!

24 H vuorokaudessa, terveiset flunssan keskeltä

Tää viikko ei alkanut kovin vahvasti. Sunnuntaiaamuna herätessäni ikävä tunne kurkussa on kasvanut  ja jo sunnuntaina sain todeta, että flunssa on iskenyt. Mulla kun kurkku kipeytyy niin se on usein menoa sitten. Täytyy vaan toivoa ettei tämä kestäisi kauaa ja menisi kovin pahaksi, eikä tarttuisi Lukaan. Nyt koko pään alue on yhtä jyskytystä ja ihan kosketusarkana, blaah… Ei siis kovin energinen fiilis, kuten kuvistakin ehkä näkyy, mutta paljon oon silti ajatuksissani saanut aikaiseksi ja kevättä on rinnassa, se alkaakin pikkuhiljaa näkymään sisutuksessa! Niin ja siis kuvatkin on tosiaan täältä flunssan keskeltä 😀

Kalenterissani oli maaliskuulle seruraavanlainen ajatelma;

”Me kaikki saamme 24 tuntia vuorokaudessa. Se on ainoa asia maailmassa, jonka suhteen me kaikki olemme tasa-arvoisia. Sinun tehtäväsi on päättää, mitä teet noilla 24 tunnilla. Voimme täydellisesti hukata ne tai voimme päättää, että täytämme ne kaikella hyvällä. Valmistautuminen, työnteko, touhu, keksiminen ja tekemisen halu – nämä on kaikki vanhanaikaisia sanoja, mutta ne ovat rakentaneet maailman.”

Musta tää oli hieno ajatelma! Mun työ on tällä hetkellä kotona, en ole rakentamassa koko maailmaa, mutta olen rakentamassa pienen poikamme maailmaa yhdessä hänen isänsä kanssa, sillä me olemme tällä hetkellä hänen koko maailmansa. Olen aikoinaan tehnyt työtä sen eteen, että olen karsinut elämästäni pois paljon turhaa, olen priorisoinut asioita joihin panostaa. Tärkeää on elää niin kuin itsestä tuntuu hyvältä ja tehdä asioita, jotka itsestä tuntuu hyvältä. Joskus on hyvä miettiä mihin ne tuntinsa vuorokaudessa käyttää ja miltä se tuntuu. Itse usein siinä viikon vaihteessa tsekkaan kalenteriani, mitäs tällä viikolla tapahtuikaan,mitkä olivat niitä kohokohtia ja miltäs tuleva viikko näyttää.

Viime viikon huippuhetkiä olivat:

Viikon liikunnat toivat hyvää fiilistä ja etenkin ulkoilu vaunulenkeillä
Maratonpuhelu ystävän kanssa
Lukan neuvolakäynti
Rikun kanssa yhteinen lounas
KiVa-kahvila
Lauantain perhe- ja treffipäivä
Pitkästä aikaa Party Lite kutsujen pitäminen esittelijän roolissa

Luka oppi kierimään
Luka on naurahdellut pienesti
Luka puskenut eteenpäin jaloillaan ja pyörii akselinsa ympärikin
Luka ottaa jaloilleen vahvasti
Paljon siis uusia taitoja

Noh, kuten sanottu mun pää on tällä hetkellä aika tukkoinen jatkuvan jyskytyksen ansiosta, mutta tällaisia ajatuksia tähän maanantaihin ja uuteen viikkoon.
Mukavaa viikkoa!

Tsekkaappa muuten eilinen Day by Luka -postaus ja jätä sinne kysymyksesi Lukalle, niin Luka vastailee ensi sunnuntaina 😉

My Day by Luka – Kotipäivä

Instagramissa: @outikarita