Farkkurakkautta!

Monet varmasti jakavat tunteen, miten on vaikea löytää hyviä farkkuja ja miten ihanaa on kun sellaiset löytää. Joskus se on ihan työn ja tuskan takana!

Samaistutko yhtään?

Tarkoitus ei ole mitenkään erityisesti mainostaa vaan ihan vinkata ja samalla tehdä tällainen maaliskuun outfit postaus 😉

Mä tykkään farkusta materiaalina ja oon aina ollut myös sellainen farkkutyttö, joskin tyylini on hyvin moninainen. Tykkään eniten bootcut mallista, jossa on leveät lahkeet, mutta ihan viime vuosina oon lämmennyt myös tuollaisille kapealahkeisille, joskin bootcut on edelleen se mun suosikki. Bootcut farkkuja on välillä työn ja tuskan takana löytää hyviä, varsinkin kun matalalantioiset mallit eivät sovi mulle yhtään. Emännöin taannoin Me & i -kutsut ja löysin itseni sovittamasta rekiltä farkkuja. Heti sujahti housut mukavasti jalkaan ja nimensä mukaisesti second skin tuntui päällä tosi hyvältä. Hinta kirpaisi hieman, mutta useimmiten hyvistä ja sopivan mallisista farkuista on saanut pulittaa. Ystäväni vielä kun kehaisi, että hänellä on nämä farkut pysyneet useamman vuoden hyvinä niin ostospäätös oli selvä ja voi vitsikun tykkään! Ainut vaan, että näitä tarvisi lyhentää niinkuin aina mulle käy farkkujen kanssa ja itselläni on sitten peukalo keskellä kämmentä ompelujutuissa.

Jos outfit postaukset kiinnostaa niin tsekkaa myös:

Mommystyle ja otsatukan comeback

Tammikuun staili – kaipuu hyvin istuviin housuihin

Seuraa instagramissa:

@outikarita

Tilaa kevät lukemista tarjoushinnalla tästä!

Tammikuun staili – Kaipuu hyvin istuviin housuihin

Mulla on ollut jo pitkän aikaa kaipuu hyvin istuviin housuihin. Kaikki sopivat housut on legginsejä tai jotain collegekankaan tyyppistä matskua, sellaisia rentoja vaikkakin ihan siistejä housuja, mukavan pehmoisia ja joustavia päällä. Kuitenkin kaipuu on ollut muunlaisiinkin istuviin housuihin, farkkuihin yms. Vanhat housut ei vielä mene jalkaan, ei niiden kanssa paljosta ole kiinni, muuta on kuitenkin. Tulin siihen tulokseen, että en nyt enää odottele, että ne vanhat menisivät jalkaan, että nyt ostan ainakin yhden hyvin istuvat housut, vaikka kävisikin sitten jonkin ajan kuluttua isoiksi. En nyt tietty edellä mainitun takia halunnut kauheasti rahaa laittaa noihin housuihin. Halusin ostaa sellaiset mustat kiiltäväpintaiset nahkahousujentyyppiset housut, mutta joustavat. Vero Modastahan ne löytyi ja löytyi myös ihana neule ja niin syntyi tammikuun uusistaili.

 

Kyllä se ihan mieltä piristää saada välillä vähän uutta vaatettakin. Viimeksi tullut ostettua uutta vaatetta imetyspaitojen ja -liivien muodossa, mut tämmöset löysähköt neuleet on myös ihan oivia myös imettäessä. Ihan paidan malli ei kunnolla näy näissä kuvissa, nimittäin tuo on takaa pidempi kuin edestä. Tosi kivan mallinen ja vaikka myyjä sanoi, et seuraavalla viikolla tuun jo ostaan toisen eri kuosissa niin enpä oo mennyt vaikkakin tästä paidasta olis voinut ostaa kaikilla ihanilla kuoseilla kappaleen. Yläkropan vaatteilla ei oo ihan samaa ongelmaa kuin alakropan vaatteilla. Jotkut vanhat vaatteet kyllä krinnaa rintojen kohdalta, mutta muuten vaatteiden istuvuus ongelma on tällä hetkellä tuolla housuissa entisten vaatteideni suhteen. Alakroppa mulla onkin se joka kerää painoa jos paino nousee, niin siellä se suurin osa raskauden aikana tulleista vielä jäljellä olevista kiloista taitaa olla.

Nyt voi taas (ehkä) hetken olla ostamatta itelleen uutta vaatetta. Tosin parit vaatekutsut on edessä… 😉