Mun hellepäivien lempparivaatteita

Oon ajatellut, että outfit postaukset on jo nähtyjä, mutta niin vain niitä aina välillä kysellään. Viime aikoina onkin kyselty mun lempparivaatteista postausta, joten mikään muotikatalogi tämä ei ole vaan ihan yksinkertaisesti mun hellepäivien suosikeita. Kuvailtiin viime viikon asuja ja nää on ollut aikalailla ne hellepäivien suosikit! Tällä hetkellä paljon miettii vaatevalinnoissa kätännöllisyyttä imetyksen suhteen ja silloin kun poika ei oo mukana niin mielellään valitsee päälleen, jotain missä ei voi imettää, koska voi laittaa sellaista, heh 😀 Aika vähän oon ostanut varsinaisia imetysvaatteita ja usein ollut nyt kombona ihan joku vähän löysempi paita ja sen alla imetystoppi. Niin sujuu kätevästi ja huomaamattomasti imetyskin. Kotona ollaan sitten usein ihan vaan imetystoppi päällä tai joku muu toppi/paita ja imetysliivit, kun ei ole vilkkumisella niin väliä, mutta kotiäitilookista voin tehdä oman postauksen. Tykkään hellekeleillä pitää olkapäät paljaana, se ehkä yhdistää näitä vaatevalintoja. Kuvateksteistä voi lukaista pienet kommentit asuista.

Me & I rennot kesähousut on olleet yhdet tän kesän suosikit ja etenkin kääräistynä capripituisiksi. Päällä vanha cubuksen toppi ja alla imetystoppi, tää kombo toimii!
Tän selän takia tää on yks mun suosikkitopeista!
Tää toppi on samaa mallia kuin ylemmän kuvan sininen. Hame on myös Cubuksesta viime kesältä ja ihanan ilmava kuumalla kelillä!
Noshin denim look collegecaprit olleet kovassa käytössä! Toppi on viime kesänä Firenzen Hard Rock Cafesta ostettu. Toimi hyvin jo raskausaikana ja toimii edelleen hyvin, tän kanssa just helppoa huomaamaton imetys kun alla on vielä vaikka imetystoppi niin ei masukaan vilahda ja ihana tän topin selkä!!!
Mulla on itseasiassa tapana ostaa lomamatkoilla HRC:n paita, jos lomakohteesta vaan löytyy Hard Rock Cafe ja usein ne on vähän hipihtäviä tai värikkäitä, mitä valkkaan.Tässäkin aivan ihana tää etupuolenkin kuva tuon ihanan selän lisäksi! Must on tullut sulkafani viime vuosina.
Italiasta ostetut halpishousut ja ihan yhdet suosikit kesäaikaan. Liehuvat leveät lahkeet!!! Kuumallakin ihanan vilpoiset. Toppi on useamman vuoden vanha H&M ostos ja kivan kevyttä matskua.
Lookkini asuntomessuilla. Ei niin imetysystävällinen asu, mutta oltiinkin Rikun kanssa kaksin. Hame on Noshin ihana trikoinen hulmuhelma. Vaikka onkin collegekangasta niin silti sopii helteeseenkin, kun on just semmonen hulmuhelma. Topit taas on vanhoja toppeja kaapinperukoilta, alla Vero Moda toppi ja päällä Vilan pitsit. Nykyisten imetysrintojen kanssa vähän ahtaammat ja antavammat topit mitä aiemmin, mutta menkööt, ei sitä kaikkia toppeja viitsi uusiksi ostaa, kun muuten mahtuu päälle.
Sporttilook sporttaillessa tai muuten vaan ja mun monen vuoden vanhat aurinkolasisuosikit! Jalassa uudet Me & I shortsit ja tänä kesänä ostettu SOC:n paita, mutta niin käytetty, että on jo ihan nuppaantunut. Sukat ei oikein mätsäydy, mutta ei olekaan valkattu ulkonäön perusteella vaan ovat kantapään alueen kompressiosukat.

Huomaa muuten, mun jalan teipit mätsäytyy moniin vaatteisiin, heh!

Lue myös!

Julki-imetys ja minä

Kantakalvontulehdus – Olisko aika sille pakkolevolle

Elokuun 8 kohtaa

Farkkurakkautta!

Monet varmasti jakavat tunteen, miten on vaikea löytää hyviä farkkuja ja miten ihanaa on kun sellaiset löytää. Joskus se on ihan työn ja tuskan takana!

Samaistutko yhtään?

Tarkoitus ei ole mitenkään erityisesti mainostaa vaan ihan vinkata ja samalla tehdä tällainen maaliskuun outfit postaus 😉

Mä tykkään farkusta materiaalina ja oon aina ollut myös sellainen farkkutyttö, joskin tyylini on hyvin moninainen. Tykkään eniten bootcut mallista, jossa on leveät lahkeet, mutta ihan viime vuosina oon lämmennyt myös tuollaisille kapealahkeisille, joskin bootcut on edelleen se mun suosikki. Bootcut farkkuja on välillä työn ja tuskan takana löytää hyviä, varsinkin kun matalalantioiset mallit eivät sovi mulle yhtään. Emännöin taannoin Me & i -kutsut ja löysin itseni sovittamasta rekiltä farkkuja. Heti sujahti housut mukavasti jalkaan ja nimensä mukaisesti second skin tuntui päällä tosi hyvältä. Hinta kirpaisi hieman, mutta useimmiten hyvistä ja sopivan mallisista farkuista on saanut pulittaa. Ystäväni vielä kun kehaisi, että hänellä on nämä farkut pysyneet useamman vuoden hyvinä niin ostospäätös oli selvä ja voi vitsikun tykkään! Ainut vaan, että näitä tarvisi lyhentää niinkuin aina mulle käy farkkujen kanssa ja itselläni on sitten peukalo keskellä kämmentä ompelujutuissa.

Jos outfit postaukset kiinnostaa niin tsekkaa myös:

Mommystyle ja otsatukan comeback

Tammikuun staili – kaipuu hyvin istuviin housuihin

Seuraa instagramissa:

@outikarita

Tilaa kevät lukemista tarjoushinnalla tästä!