Grenade jalkatreeni aamulta

Kaupallinen yhteistyö Mass.fi

Pitäis treenat useamminkin aamusti, meen välillä kympiks töihin ja silloin ehtisi hyvin. Tästä on otettava tapa, vieläpä kun työpaikka ja kuntosali ovat lähes vierekäin! Mulla aamutreenit kulkee hyvin ja siinä saa kyllä päivä hyvän stratin!

Arvaatkos kumpi kuva on ennen hack sarjoja ja kumpi jälkeen?
😀

hack

Nyt on treeneihin päästy jälleen mukavasti kiinni ja olen päätynyt toistaiseksi treenaamaann 3-jakoisella ohjelmalla entiseen 5-jakoisen sijasta, sillä haluan nyt harrastella muutakin liikuntaa kuin salitreenaamista kun ei kisatavoitettakaan ole. 3-jakoisella saa kropan treenattua oikein hyvin ja aikaa jää zumballe ja vaikkapa crossfit circuit tunneille, jotka kummatkin on tainneet taas tämän naisen koukuttaa 😀 Treenijako menee nyt niin että yhtenä päivänä treenan selän ja rinnan, toisena jalat ja kolmantena olkapäät ja kädet, vatsoja otan myös lähes joka treenissä.

Viime viikolla treensin ensimmäistä kertaa näin kropan läpi ja nyt kun vasta olen päässyt kiinni kunnolla treeneihin kaikkien kremppojen ja flunssien jäljiltä niin päätin huitoa alkuun menemään oman mielen mukaan ja enköhän taas jossain kohtaa pyydä Maijulta treeniohjelmaa 😉 Kiva kuitenkin välillä mennä näin fiilispohjalta ja fiilispohja tai ei, niin joku suunnitelmallisuus treeneissä silti on, eikä joka kerta liikkeet vaihdu. Päätinpä muutenkin aloittaa ns. puhtaalta pöydältä tai oikeastaan puhtaalta treeniviholta treenit 😀

20150518_180143

Tällä viikolla päätinkin otta laturiakin mukaan treeneihin, ajoittain kun olen laturia käyttänyt.  Tänään oli jalkatreenin vuoro ja laturi oli oikein tervetullutta. Sopivasti sain tuossa lokakuulla Massilta testattavaksi Grenaden lisäravinteita ja siellähän mukana oli laturiakin 🙂 Palkkaripussukat on tullutkin jo kiskottua, kun taas rasvanpolttajat ovat laatikossa…

20151011_174853

Kuten jo kerroin aamutreenit on mun mielestä ihan parhautta, silloin saa parhaimmat tehot irti. Tänään kun olin syönyt aamupalan puoli kasin aikaan, aloin laittamaan salikassia valmiiksi ja matkalla salille hörpein laturia. Salin ovella jo tuntui laturin aiheuttama kihelmöinti korvannipukoissa asti. Tuosta kihelmöinnistä tulee mulle kyllä hyvät treenikicksit 😀

20151105_082454

Salilla ei ollut aikaa aikailuille, sillä töissä oli oltava kympiksi. Treenin aloittelinkin siinä 8.45 ensin vähän krossarilla lämmitellen ja muutamat pikkuvenytykset tehden jaloille. Treenin alkuun oli tiedossa mitäpä muutakaan kuin kyykkyjä, ensin jumppapallon kanssa vieden pallon päällä olevaa jalkaa taaksepäin, sitten smith kyykkyjä ja kolmantena vieläpä hack kyykkyjä. Näiden kyykkysettin jälkeen kädet jo tärräsikin se verran ettei treenipäivyrinkään rustaukset pysyneet enää yhtä siisteinä 😀 Vielä jatkettin, vuorossa oli reisikoukistukset, -ojennukset ja -loitonnukset, lopuksi vielä lantionnostot jalat nurinpäin olevan bosupallon päällä.

20151105_09042520151105_093445

Klo 9.30 suunta suihkun palkkaria kiskoen, mutta ensin tietty muutamat selfiet 😉 Treeni sujui oikein mukavasti ja päivä sai mukavan startin. Laturi toi mukavasi potkua treeniin ja pääsee jatkoon! Usein laturit on maultaan, noh, ei niin hyviä, mutta tämä oli oikeasi helppoa juotavaa hyvän makunsa ansiosta. Tänään tstisä oli killa colan makuinen, muita makuja on berry blast ja lemon raid.  Myös ne jo kiskotut Grenade palkkarit ainakin Strawberry siege -maussa olivat oikein makoisia!

Käytätkö sä koskaan mitään treenilaturia?

20151105_093627

20151105_195225

”Grenade .50 Calibre sisältää ison annostuksen sitrulliinimalaattia, beta ulgarista ja tehobroma kaakaota, jotka molemmat tutkitusti vaikuttavat lihaskudoksen verenkierron tehostamiseen. Koska kyseessä on boosteri ja treenilaturi, on toki tuotteessa myös beta-alaniinia tehon ja suorituskyvyn parantamiseksi. Lisäksi kofeiinia ja kreatiinia parempaan pumppiin, nesteytykseen solutasolla ja focuksen pitämiseen. BCAA tukee lihasmassan ylläpitoa ja ehkäisee kataboliaa tehokkaasti.”

Riisiproteiini vaihtoehtona?

Kaupallinen yhteistyö Nu3 lisäravinteet

20151030_195751

Nyt kun olen noudattanut maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota, niin intouduin kokeilemaan myös Riisiproteiinia ja Nu3 lisäravinteilta mukavasti sain purnukan riisiproteiinia testiin. Maidottomalla olen kyllä käyttänyt heraa ja maitotuotteiden osalta heran lisäksi on muut maitotuotteet paitsi lehmänmaitotuotteet olleet käytössä. Heraa tai Wheytä käytän palkkarina ja herajauhetta on tullut laitettua niin smoothiehin kuin prodelettuihinkin.

Nyt sitten on testattu riisiproteiinin sopivuutta sekä smoothieen että prodelettuihin. Maut täytyy hakea jostain muusta kuin tuosta riisiproteiinista, se kun on aikaslailla mautonta, mutta suu tuntumaa on senkin edestä. Rehellisesti sanottuna kaipaa hieman totuttelua, sillä riisiproteiini on karkean jauhomaista. Prodeletuissa huomasin myös että taikinasta tulee tönkömpää riisiproteiinilla mitä heran käyttöön taas tulee.

Yay or Nay?

20151030_195642

No kyllähän tuo purnukka käytettyä tulee ja hyvä vaihtoehto tämä on heralle varsinkin lisäproteiinina, vaihtoehto perinteiselle eläinproteiinille. Riisiproteiinin kerrotaan olevan hyvin vatsaystävällinen vaihtoehto. Koostumus on tosiaan erilainen, mutta luulenpa että on paljolti tottumiskysymys.

IMG_20151027_142938

Huomenna hei tulossa juttua öljyistä ja viikonloppu arvontaa Nu3 lisäravinteiden tiimoilta, joten kannattaa olla kuulolla! 😉