OK Treenit, nyt mennään hyvinvointi edellä

Avasin facebookkiin OK Treenit -hyvinvointisivuston. En tiedä tarkkaan mitä tuleman pitää, ajatuksia, ideoita ja haaveita asian suhteen on paljon. Mä tiedän, että mä haluan liikuttaa ihmisiä ja tukea ihmisten hyvinvointia, tällaisia palveluja mä haluaisin tarjota. Tää kaikki alkaa nyt äideistä, mutta tarkoitus on vielä tähän syksyyn kehittää muutakin. Treeniä kaikille! Hyvinvointia kaikille! Sivuilla ei ainoastaan mainosteta tulevia tapahtumia vaan jaetaan hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, kirjoituksia, inspiraatiota yms.

OK Treenit on hyvinvointisivusto. Täältä näkee missä ja milloin liikutan ihmisiä.
Haluan jakaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja palvelut alkavat laajeta pikkuhiljaa.
Nyt mennään hyvinvointi edellä ja positiivisella otteella!

OK Treenit

Tämän kaiken alkuunpano juuri nyt sai alkupotkauksen siitä, kun mua pyydettiin Naisten Hyvinvointikeskus Olennaiseen ohjaamaan äideille tarkoitettuja kehonhuoltotunteja. Tää oli tarjous mistä en voinut kieltäytyä! Tää on sitä mitä haluankin tehdä ja olin todella otettu siitä, että mua sinne pyydettiin. Nyt on ensimmäisten tuntien ilmoittautumiset pistetty tulille, että jos asut täälläpäin niin tuu ihmeessä kokeilemaan ja ihastumaan näihin tunteihin.

OK Treenit

Äiti, odottaja tai synnyttänyt, kaipaisiko kehosi huoltoa ja pysähtymistä? Mikäli vastaus on kyllä, niin tää on hei just sulle! Huolletaan kehoa yhdessä ja lempeästi. Mikä parasta, voit ottaa vauvan mukaan tai tulla yksin! Keskitytään avaamaan kehoa, hakemaan lempeää liikettä, syvää tukea ja rentoutusta.

Elokuussa yksittäinen tunti 28.8. klo 11. Hinta 10 € ja early bird hinta 20-21.8. aikana ilmoittautuvilta 8 €.

Syyskuussa kurssimuotoisena äiti-vauvakehonhuoltoa ajalla 18.9.-23.10. 6 kertaa yhteensä tiistaisin klo 11. Hinta 55€ ja early bird hinta elokuun aikana ilmoittautuville 50€.

Lähde siis kokeilemaan ensin yksittäiselle tunnille, rentoudu ja ihastu! Paikkoja on rajoitetusti, joten älä aikaile!

Varaa paikkasi laittamalla sähköpostia [email protected]
Tunnit ohjaa Naisten Hyvinvointikeskus Olennaisessa Outi ja lisätietoa OK Treenit fb sivustolla

Mä aloitin 2 vuotta sitten PT koulutus putken Trainer Lab:lla, mutta se keskeytyi Liikunnaohjauksen Basic kurssin jälkeen, kun lapsettomuushoidot alkoivat. Nyt elättelen toiveita, että jossain vaiheessa voisin jatkaa noita koulutuksia. Kouluttautua Hyvinvointivalmentajaksi ja kenties myös PT:ksi. Onhan mulla myös jo useamman vuoden ajalta kokemusta ryhmäliikunnan ohjauksesta sekä paljon olen pyrkinyt itseopiskelemaan aihetta.

Luon itse itselleni tietä ja tartun mahdollisuuksiin.
Katsotaan mitä tästä kaikesta kehittyy ja millaisia mahdollisuuksia matkan varrella tarjoutuu.
Nyt oon ainakin innoissani tästä alusta!

OK Treenit

Tsekkaa!

OK Treenit

Äiti-vauva kehonhuolto

Naisten Hyvivointikeskus Olennainen

VKO 33 liikunnat ja maukkaimmat palat

Viime viikosta pikkukoostetta siis. Nyt kun oon liikuntaa vähentänyt ja kehonhuoltoa ja jalan lepoa lisännyt, niin suunta on ollut jalan suhteen parempaanpäin. Nyt kuitenkin olen ottanut opikseni ja kun suunta on parempaan päin, en ala lisäämään sitä jalan rasitusta vaan jatkan tällä samalla linjalla jottei takapakkeja tulisi ja jalka saataisi ihan loppuun asti kuntoon! Tälläkin viikolla pelkäsin, että rasittuuko jalka viikonlopun menoista liikaa, mutta ei ole ottanut nokkiinsa. Mietinnässä on, josko tuota pyöräilyä uskaltaisi alkaa ottamaan taas enemmän takaisin viikkoihin lenkkien korvaajaksi. Nyt senkin suhteen himmailtu, kun vaiva on kuitenkin vähän laajempi, oireilu pahimpana jalkapohjassa ja sen rasitus on pahin, mutta ongelmana koko lihasketju. Myös uimista olen miettinyt, että josko kävisi testaamassa. Riku jää pian isyysvapaille kun mulla alkaa vuosilomat, niin olisi paremmin aikaa. Askeleita kyllä vaan tulee päiviin, vaikka pyrkii paljon jalkaa lepuuttamaan ja minimoimaan askeeleet, nyt Rikun ollessa töissä niitä tulee selvästi enemmän. Tokikaan nuo askeleet ei ole ihan ultimaattinen totuus kun mittari on ranteessa.

Jotain uutta liikuntaa oli viime viikossakin, vaikkakin sekin keskittyi kehonhuoltoon, nimittäin yin & yang jooga. Kehonhuoltoa on joka päivä harrastettu ja niinpä muu liikunta jää senkin takia välillä välistä, että kun on löytyy päivästä se väli itsekseen tehdä jotain liikuntaa, niin se on sitten se kehonhuoltoa, ja joskus ne välit ja mahdollisuudet tehdä itsekeen jotain tulee käytettyä muihin itselle tärkeisiin ja hyvää oloa tuoviin juttuihin. Harmi nyt kun tuo lenkkeily ja tanssi on pannassa, sitä kun on niin hyvä tehdä pojan kanssa. Joitain yksittäisiä liikkeitä tulee tehtyä pojan kanssa touhutessa esim. vatsalle tai punnertaen, mutta niitä en nyt tähän ole merkkaillut kun en niistä kirjaa pidä 😀 Muttat ässä myös hyvä vinkki, jos tuntuu ettei treenilleole aikaa, niin tekee vaikka vaan 10 vatsarutistusta taikyykkäystä tai punnerruksia setin touhujen ja leikkien lomassa, niin mä teen tällä hetkellä, mutta ei niistä kirjaa jaksa pitää. Koosteisiin siis kirjattu aina sellaiset pidemmät treenit 😉

Tämmöisiä alkupohdintoja nyt tähän koosteeseen…

MAANANTAI

Aktiivinen aika 5 h 13 min
Askeleet 5257
Kulutus 2051 kcal (+imetys)

Yin & Yang jooga

Maanantaina lounassalaattia kotona

TIISTAI

Aktiivinen aika 7 h 39 min
Seuranta pois 2 h
Askeleet 6751
Kulutus 2446 kcal (+imetys)

Tiistaina lounassalaattia Cafe Solossa

KESKIVIIKKO

Aktiivinen aika 8 h 35 min
Askeleet 11 104
Kulutus 2415 kcal (+imetys)

Pyöräilyä hyötyliikuntana kyläilemään ja kotiin Luka kyydissä,
yht. 30 min, 200 kcal

Marraskuisten treffit meillä

TORSTAI

Aktiivinen aika 6 h 3 min
Askeleet 5496
Kulutus 2079 kcal (+imetys)

Kotitreeniä koko kropalle 30 min

Burgeripäivä

PERJANTAI

Matkustuspäivä autolla
Aktiivinen aika 6 h 29 min
Askeleet 4538
Kulutus 2196 kcal (+imetys)

Toinen burgeripäivä reissun päällä, Mierolan Silta Cafe Hattulassa

LAUANTAI

Polari oli käytöstä pois lähes 9 h, kun oltiin häissä….

Todella maittavaa ruokaa häissä ja pihviä suoraan grillistä millä kypsyydellä itse halusi, ihan 5/5!

SUNNUNTAI

Matkustuspäivä autolla kotiin, myös visiitti Porvossa ja siellä pientä käppäilyä
Aktiivinen aika 7 h 53 min
Askeleet 9886
Kulutus 2349 kcal (+imetys)

Porvoossa pizzalla!

Että kippis vaan, sellainen viikko oli viime viikko!

Lue myös!

Heinä- ja elokuun vaihteen ruokapäiväkirja (koko viikon tarkempi ruokapäiväkirja)

Kantakalvontulehdus – Olisko aika sille pakkolevolle

9 kuukautta synnytyksestä, pitäskö tehdä jo jotain?

Kuulumisia viikonlopusta arkeen

IG

@outikarita