Toukokuun muistoja

Toukokuu oli monessa suhteessa jännä kuukausi. Toukokuussa paljastettiinmeidän vauvauutiset ja kyllä se jotenkin helpotti omaa elämää ja antoi nauttia tästä ihanasta asiasta vielä enemmän, kun ei enää salailtu kenellekään! Toukokuussa myös on nähty lunta kotipihassa, mutta otettu myös aurinkoa samaisessa kotipihassa. Toukokuussa energiatasot taas nousseet, mutta myös välillä käyneet melko matalalla sairastellessa. Toukokuu on ollut vähän hassu ja ihana!

TOUKOKUU

Raskausuutiset julki
Kasvava masu
Vappu
Aurinko
Jäätelö ja mehujää
Ystävät
Kummitytön perheen luona kyläily Raisiossa
Rauhalliset hetket
Hotellivaraukset Italiaan
Talon rappauksen aloittaminen
Bloggaajien treffit A-lehdillä
Äipän luona kyläily
Työpaikan kevätjuhla ja lasten ja vanhempien kiitokset
Oman pihan tulppaanit

KIITOS TOUKOKUU!

Pst. valokuvat on hyvä muistutus kaikista ihanista hetkistä jamyös niistä ilmaltaan suotuisista päivistä, että ei toukokuu nyt pelkää sairastelua ja lumisateita ainakaan ollut 😉

 

 

Uusi päivä

Nousin tänään 2 tuntia ennen töiden alkua, lähes kaksi tuntia ennen töihin lähtöä. Nousin hetken sen jälkeen kun olin toivottanut miehelleni hyvää työpäivää. Yksin hiljaisessa kodissa laitoin äänikirjan pyörimään ja suuntasin rauhassa aamupuuhilleni. Paistoin viikon ensimmäisen banaaniletun ja siitä tuli just hyvä, reunat hieman rapsakat ja pieni voin maku, marjoja ja banaanisosetta päällä.Lasi tuoremehua, jep olen koukussa. Pöydällä eilen mieheltäni saamat nimppariruusut. Pysähdyin taas miettimään, kuinka nautinkaan aamuista. Aamusta alkaa aina uusi päivä ja se voi tuoda vastaan mitä tahansa, mitä tahansa voi tapahtua. Lähden uuteen päivään hyvällä energialla ja vastaanottavaisena, sen voin valita aivan itse!

”Tämä on uuden päivän alku. Voin tuhlata sen tai voin käyttää sen hyödyksi.

Se mitä tänään teen on tärkeää, koska vaihdan päivän elämästäni siihen. Kun huominen tulee, on tämä päivä mennyt ikuisiksi ajoiksi ja jättänyt tilalleen jotakin, johon olen sen vaihtanut.

Haluan sen olevan voittoa, ei tappiota; hyvää, ei pahaa; menestystöä, ei epäonnea; niin ettei minun tarvitse katua hintaa, jonka olen siitä maksanut.”

-Positiivarit-