Pulloruokinta – Syökö Luka pullosta?

Miten pulloruokinta?

Luka on ollut pelkällä äidinmaidolla tähän asti, mutta onkos hän syönyt pullosta?
Miten mun parturireissut tai mun ja Rikun treffihetket?

pulloruokinta

Luka on ihan muutaman kerran syönyt tuttipullosta mun pumppaamaa maitoa. Juurikin kun olen ollut parturissa kahteen otteeseen, niin on saanut pullosta maitoa. Mun parturireissu kun kestää sen verran pitkään ettei ole ihan päiväunilla mennyt tuo hetki ja silloin isimies on hoitanut syöttämisen pullosta. Mun ja Rikun tammikuun treffipäivä menikin Lukan päiväuniaikaan hyvin, mutta helmikuun treffipäivä ei sitten mennytkään päiväunilla, koska olimme iltasella ystävänpäiväillallisella. Luka on kummallakin treffikerralla ollut Rikun vanhemmilla eli mammalassa. Nyt helmikuun treffipäivänä Mamma sitten syötti Lukaa tuttipullolla ja hyvin oli poika syönyt. Pumpulle mä herun tosi hyvin, saan 5 minuutissa desin verran maitoa helposti pumpattua.

pulloruokinta

Tuttipulloa kokeiltiin ennenkuin oli varsinainen tarve, että tiedettiin sitten miten sujuu, kaikki pullotkaan ei välttämättä kelpaa kaikille. Luka kyllä heti hyväksyi pullon ja se on oikein helpottavaa. Sinäänsä haluan mahdollisimman paljolti syöttää Lukan rinnasta ja ei hän ole pullosta syönytkään tuon kokeilukerran jälkeen kuin kolmesti. On kuitenkin hyvä tietää, että voi hyvillä mielin syömisiä ajatellen istahtaa sinne parturin tuoliin tai käydä Rikun kanssa treffeillä. Tällaisia menoja nyt on harvoin ja vielä pyritään ajoittamaan tällaiset menot päiväuniaikaan, mutta aina se uni ei ole juuri silloin juuri sitä väliä.

pulloruokinta

Sain Porin Lastentarvikkeesta taannoin testiin EcoVikingin lasisia tuttipulloja. Näistä ei sovittu mitään mainostusta, joten sitä tämä ei ole. Pyysivät vain käyttökokemuksia uudelle tuotteelle, jonka ovat myyntiin ottaneet, mielellään kuitenkin teillekin jaan vinkkinä nämä pullot ja tutit, koska itse tykkäsin. Lasinen tuttipullo meillä oli jo ennestäänkin ostettuna ja itseäni viehättää mielummin tämä lasinen kuin muovinen pullo.”Go Natural, Go Glass”. Muutenkin ekologisuus on minulle tärkeä arvo ja EcoViking on tunnettu terveistä materiaaleista ja ympäristöystävällisistä tuotteista. Omaa silmääkin nämä tuotteet hiveli ja värivaihtoehtojakin oli vaikka kuinka! Nämä antikoliikki tuttipullot on valmistettu Ruotsissa. Tuttipullot on valmistettu kestävästä ja lämmönkestävästä borosilikaattilasista, joka pystyy käsittelemään suuria lämpötilaeroja, tuttiosa on lääkekäyttöön tarkoitetusta silikonista niinkuin EcoVikingin tutitkin, silikonisuojus pullon ympärillä on ravitsemustason materiaalia ja kaikkiosat ovat BPA-vapaita. Saatiin myösEcoVikingin tutti, mutta meillä ei tutista juurikaan välitetä, muuten nämä olisivatkin aivan ihania, EcoVikingillä on sekä silikoonisia että luonnonkumisia tutteja! EcoVikingin tuotteita myy ainakin Lastentarvike -ketjun liikkeet ja nettikauppa.

pulloruokinta

Mites pulloruokinta teillä?

Ennen tuttipullottelua luettiin myös vauvantahtisesta pulloruokinnasta ja suosittelen siitä kyllä lukemaan Imetyksen tuen sivuilta.
Vauvantahtinen pulloruokinta

Lue myös viime postaus:
Äidin oma Pilates ja sen tuomat edut synnytyksen jälkeen

Instagramissa: @outikarita