Kosmetiikkatärpit x 5

Muutamia hyväksi toteamianikosmetiikkatärppejä ajattelin vinkata. Näistä tuotteista suurin osa on huhtikuun uutuksia minulle. Toukokuussakin tullut jo hyviä tärppejä, muttatehdään niista taas myöhemmin oma postauksensa. Myös kuivan ihon apuun tulossa vinkkejä, sillä omaa ihoani on todella koetellut tämä talvinen kevät…

Tällä kertaa vinkit NYX:n kosmetiikasta, johon olen pienesti taitanut hurahtaa, ainakin NYX:n huulipuniin, heh. Lisäksivinkkoja silmänympärysiholle sekä yllättävä deodoranttivinkki!

Aloitetaan näistä kolmesta. Silmänympärysiho on mulle yksi murheen kryyni ja nyt mulla onkin kaksi hyvää tuotetta silmänympärysiholle!

Clinique- Pep-start eye cream

Kosteuttava ja kirkastava silmänympärysvoide, jonka purkkikin houkuttelee tällaista värikkyysfania. Ihanan kevyt tuote, joka antaak uitenkin hyvin kosteutusta ja mikä ihan superhyvä juttu mun kuivalle iholle, niin tätä voi levittää koko silmänympärysiholle, myös siis lähelle silmää, kaikkia voiteita kun ei suositella kovin lähelle silmää. Hinta-laatusuhdekin on oikein hyvä, en nyt hintaa itseasiassamuista, mutta ei ollut kalleimmasta päästä laisinkaan.

Nivea – Cellular Perfect skin

En ole itseasiassa aivan varma olenko tästä tuotteesta aiemmin vinkannut. Tämä on tilaamani Bette Boxin kautta minulle tullut tuote, johon olen ihastunut. Kyseessä on siis myös silmänympärysvoide, jota laitan tavallisen silmänympärysvoiteen päälle. Tässäkin on kesteuttavaa ominaisuutta, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Käytänkin tätä tuotetta tummiin siolmänalusiin, sillä tämä on ikäänkuin silmänympärysihon BB-voide ja todella hyvä sellainen. Saatan ostaa uudenkin putkilon kun tämä joskus tyhjenee. Itseasiassa oon jo tovin miettinyt, että koskahan jo loppuu, että hyvin riittoisa tämä tuubi on.

Palmolive aromatherapy deodorant

Mulla on ollut hikiongelma ja pitkään käytin melko hintavaa Rexonan dödöä, josta sain avun. Bette Boxista kun Palmoliven dödö tuli, niin olin hyvin skeptinen, mutta päätin antaa mahdollisuuden ja sehän kannatti. Nyt olen ostanut jo toisen putellin ja selviän vähän halvemmalla.ykkään näiden tuoksuista myös, mutta näitä saa muistaakseni myös tuoksuttomana.

Sitten omiin NYX uutuuksiin.

NYX Liquid Suede – Orange county

Näitä on varsinkin Pajusen Piia blogissan hehkuttanut, näitä nimenomaisia Liquid Suede punia ja niiden pysyvyyttä. Sävyjähän on ihan ziljoona, mutta itse päädyin tällä kertaa oranssiin. Pysyy todellakin huulilla hyvin ja antaa todella paljon ja vahvasti sävyä. Ainakin tätä sävyä on tarvinnut hieman fiksailla välillä, kuitenkin hyvin vähän. Syömisen jälkeen ei tarvitse heti olla paniikissa peilin ja putellin kanssa korjailemassa vaan samalla kun käy päivän aikana vessassa voi peilistä tsekata tilanteen kaikessa rauhassa.

NYX Shadow Palette – Bossy / Autoritaire

Päätinpä tetstata myös NYX:n luomivärit jasävymaailmaa näistäkin löytyi. Liilan sävyt on mulla ollut vuosia jo suosikkeina silmäluomilla, joten sellaisia nytkin mukaan tarttui. Hyvin antaa luomiväritkin pigmenttiä ja pysyvät hyvin luomilla.

Alla olevassa kuvassa tuota NYX:n punaa 😉

Ps. tsekkaa myös viime vinkit, joissa myös NYX:iä sekä Lumenea, Dermosilia ja Maybellineä;
5 x kosmetiikkatärppi

5 x kosmetiikkatärppi

Ajattelinpa jakaa muutaman, tarkalleen ottaen 5 kosmetiikkatuotetta, joihin olen itse tällä hetkellä tykästynyt.

 

RAIKASTA IHON PUHDISTUSTA

LUMENE LÄHDE – 3 IN 1 MICELLAR PUHDISTUSVESI

Herkälle iholle sopiva tuote, joka puhdistaa meikin ja epäpuhaudet. Aivan ihana myös aamulla pyyhkäistä tällä kasvot, sillä tuntu iholla on raikas eikä tämän jälkeen edes tarvitse huuhdella kasvoja. Tykkään tosi paljon! 2 pienempää purkkia jo käyttäneenä, ostin viimeksi isomman putellin, sillä isompi on myös halvempi 🙂

MASKARAA RIPSIIN

MAYBELLINE PUSH UP ANGEL MASCARA

Nää ripsivärien nimet kuulostaa mun mielestä välillä vähän teineiltä, heh 😀 Enkä olisi uskonut jääväni tähän koukkuun, sillä olen ollut pitkään vannoutunut vedenkestävien ripsarien käyttäjä, ärsyttää kun mulla on herkästi vuotavat silmät esim. tuulessa ja en tahdo että ripsiväri yhtään suttaisi luomia. Ihastuin kuitenkin tähän harjaan todella, todella paljon ja pysyvyyskin on ihan ok. Pari kertaa on käynyt niin, että luomeen on silmien vuotaessa tarttunut pieni musta täplä ripsarista, mutta ei muuta kuin pari kertaa. Tällä harjalla kun löytyisi vielä vedenkestävä ripsari, saa vinkata jos tietää! Nimittäin erottelee ripset tosi hyvin!

HEHKUA KASVOIHIN X 2

LUMENE NORDIC LIGHT INSTANT ILLUMINIZER, VALOPISARAT ROSY DAWN

Ihanaa hehkua ja valoa kasvoille. Olin heti kiinnostunut tästä tuotesarjasta, kun Lumenelle nää tuli. Olikin kiva ylläri kun eräässä Bette Boxissa oli tämä tuote ja täähän putelli on ollut todella riittoisa, jos kaupassa miettii raskiiko ostaa. Tämä on tarkoitettu kulmaluulle ja poskille hehkua antamaan, mutta itse käytän yläluomella juuri tuohon kulmaluulle ja alaluomille peittävän voiteen päällä.

DERMOSIL HELEYTTÄVÄ PUUTERI 

Oi kuin karkkirasian avaisi, mielettömän kaunios ja houkuttelevan näköinen puuteri. Tätä käytän poskille hehkua antamaan. Hehkussa on pientä kimallusta mukana, mutta ei mitään bligbling glitteriä suinkaan vaan juuri ihanasti heleyttä!

PUNAA HUULIIN

NYX OMBRE LIP DUO

Nyxin huulipunia on monet kehuneet ja voi sitä värivalikoimaa mitä NYX:ltä löytyy, eihän siinä osaa päättää mitä halausi. Kehut ja värivalikoima sai mutkin kokeilemaan näitä punia ja oikeastaan tykkään vähän erikoisimmistakin huulimeikkauksista ja siksi päädyinkin juuri näihin NYX:n puniin. Näissä on toisessa päässä tummempi rajauskynä ja toisessa päässä sävyyn sopiva vaaleampi puna. Rajausta on tarkoitus laittaa varsinkin huulten kulmiin vähän leveämmältikin ja näillä kahdella eri sävyllä saa luotua ikäänkuin liukuvärjäyksen huuliin. Oon aivan ihastunut näihin! Ja pysyvyys näissä on hyvä, laitan vielä pohjalle NYX:n lip primeriä pohjustukseksi. Tuossa punien allaolevassa kuvassa mulla on tuo keskimmäinen väri huulilla eli ginger & nutmeg sävy.

Piia itseasiassa bloggasi tänään NYX:n Liquid suede punista ja kenties seuraava huulipunani onkin sellainen 😉

BETTE BOX

BetteBoxin oon ihan ite päättänyt tilata eli heidän kanssaan mulla ei ole mitään yhteistyötä, vaikken pahitteeksi sellaista pistäisikään 😀 Tilaan boxia, sillä sen kautta tulee kokeiltua uusia tuotteita ja tehtyä uusia hyviä löytöjä. Tänkin postauksen tuotteista osa on nimenomaan tullut tutuksi tuon boxin kautta. Joka boxi ei ole ollut aina paras mahdollinen mulle, mutta jokainen boxi on itsensä maksanut takaisin. Eilen juuri hain huhtikuun boxin ja tykkäsin vaikken vielä olekaan tuotteita testaillut!

Tsekkaa myös postaus hiustuotteista, Tukkataikoja ja tuotesuosituksia

Löytyikö näistä sulle tuttuja tuotteita tai saitko uusia vinkkejä?
Myös omat vinkit on tervetulleita 🙂