Ekaa kertaa tänä keväänä…

Nyt on kyllä ilmat suosineet lämmön ja auringonpaisteen osalta, oikein hellineet! Ilmojen ansiosta onkin tänä viikonloppuna monta asiaa tullut tehtyä ekaa kertaa tänä keväänä, oltua jopa toppi päällä terassilla!

Ja hei, peace!
Se taitaa olla mun kuvien tavaramerkki just nyt! 😀

Lenkillä riisuttu takki
Toppi päällä kotiterassilla (on oikeasti tosi lämmin kun aurinko paistaa eikä tuule)
Ekat pallojädet ulkona
Ekat grillailut
Nahkatakki päällä

IHANAN AURINKOISTA JA LÄMPÖISTÄ ENSI VIIKKOAKIN,
JOS EI MUUTEN NIIN AINAKIN SISÄISESTI
SISÄLTÄÄN VOI LÖYTÄÄ AINA LOISTON JA LÄMMÖN!

Tsekatkaa myös viime postaus:

Lukan shoppailut

Instassa:

@outikarita

Kesäkaupunki Sopot

Sopot, vähän niinkuin Naantali ja aivan selkeä kesäkaupunki!

dav

Sopot on paikka, johon haluan takuulla uudelleen! Gdanskin matkallamme vietimme lähes kokonaisen päivän Sopotissa. Kuitenkin päivä jäi pintaraapaisuksi Sopotista ja haluan ehdottomasti päästä tutustumaan tähän ihastuttavaan rantakaupunkiin lähemmin! Sopotin rytmi oli ihanan rauhallinen ja itsekin halusi vain fiilistellä!

Sopotista tosiaan tuli mieleen Naantali. Naantalia monet pitää suomen kesäkaupunkina ja kyllähän se sitä on. Sopot oli myös ehdottomasti ensitunnelmiltaan lähtien kesäkaupunki! Varmasti upea talvellakin ja nythän oli kevät kun me olimme paikan päällä. Kesällä Sopotissa on luultavasti paljon enemmän väkeä viettämässä kesää. Nyt tilaa oli ympärillä ja ihmisiä sopivasti. Tosin jäi fiilis, että kesällä Sopot herää vielä enemmän eloon.

davdavdavdavdav

Vietimme paljolti aikaa aivan Sopotin ytimessä. Näimme tanssivan talon ja paljon upeaa arkkitehtuuria. Wooden Pier Molo sai meissä aikaan jos jonkinmoista vitsailua, joskus saa kait lapsettaakin. Tuo puinen laituri merellä oli kyllä mahtava, Euroopan pisin (511 m) ja pienellä nimellisellä maksulla päästiin laiturille tepastelemaan. Kuulemma Porin Yyteriinkin on joskus tuollaista suunniteltu, olisikin aika hyvä vetonaula! Täällä kun viettäisi enemmän aikaa olisi ihana tulla kirjan kanssa aamuaikaisella laiturille istuskelemaan…. Heti syntyi mielikuvia <3 Meriristely olisi hieman houkuttanut, kenties ensi kerralla… Hiekkarannat olivat upeat ja pitkät, tosin eivät vedä vertoja Yyterin dyyneille 😛

davdavdavdavdavdavdavdavdavdav

davdav

Söimme ihan Sopotin ytimessä todella maukkaan lounaan Monte Vino nimisessä ravintolassa. Kuuluhaan tällaiseen reissuun kuohuva ja täällä syttyi juuri sellainen fiilis, että nyt on kuohuvan paikka 🙂 Puolasta saa muuten parempaa pehmistä kuin Suomesta! suklaapehmis oli kunnon suklaan makuistakin ja väristäkin nyt heti näkee eron.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Erika ja Sami kun ovat jonkinverran harrastelleet geokätköilyä niin olivat katsoneet, että Sopotistakin löytyisi geokätkö. Kätköä emme löytäneet, mutta aika nopsaan etsintäkin vaihtui minigolffiksi 😀 Tällainen pieni aktiviteetti oli ihan omiaan meidän päiväämme Sopotissa.

Minigolf

dav

Sopot oli ihana!
Vai mitä sanotte?

Tsekatkaa myös edelliset postaukset Puolan matkaamme liittyen
Gdanskin kaduilla
Gdanskin hotelli Qubus ja aamiaisparhautta
Viimeinen ilta

Ja tulossa vielä Gdanskin paras ravintolakokemus 😉

dav