Jouluaatto kuvina

Meidän joulun vietto alkoi jo aatonaattona, kun käväistiin mun äidin luona missä oli myös veljeni. Siellä syötiin tän vuoden ekat jouluruuat ja avattiin lahjoja. Yöllä ajeltiin kahden hautausmaan kautta kotiin, käytiin sytyttämässä muutamat kynttilät. Aatto menikin hyvin perinteisesti. Isäni oli tosiaan meillä joulupuurolla ja iltaa vietettiin Rikun vanhempien luona. Enempää en nyt höpöttele vaan annan kuvien puhua puolestaan….

Jouluaatto kuvina

dav

dav

sdr

dav

dav

dav

dav

dav

sdr

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

mde

dav

dav

dav

dav

dav

dav

sdr

mde
Multa meille
dav
Multa Rikulle
dav
Rikulta mulle

Jaksoitkohan selata kuvat postauksen loppuun?
Jos jaksoit niin painappa sydäntä postauksen alussa tai lopussa

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana Joulu tähän mennessä!
Me jatketaan joulun viettoa ja tämä päivä menee paljolti rentoillen ilman suunnitelmia ja aikatauluja….

PUS!

sdr

Jouluinen koti

Heips!

Ootte varmaan huomanneet, että Fit Fashion uudistuu. Jos ette aiemmin, niin ainakin nyt huomaatte. Varmasti tämä muutos saattaa vielä jonkinverran elää ja kokea hienosäätöä FF:n puolelta. Munkin sivu sai uutta ilmettä eilen. Ajattelinpa uusia bannerianikin tässä vuodenvaihteen tienoilla. Blogiin siis uusia tuulia näin vuoden vaihtuessa. Eilisessä postauksessa on hei myös se kysymys- ja toivomuskenttä vielä auki. ainahan voi kysellä ja toivoa, mutta vastauspostausta varten kysymykset tulisi jättää viimeistään maanantaina 😉

dav

Jouluinen koti

No mutta, jos menisin tuohon otsikon aiheeseen. Mähän lupasin tänne tehdä postaussarjaa meidän kodista ja toista postausta on saanut vähän odotelle. Ensimmäisessä postauksessahan oli meidän makkari päässyt kuvailtavaksi, ”DIY vaaterekki ja makuuhuone”. Nyt onkin vuorossa olohuone!

Olohuone, jossa tulee paljon vietettyä aikaa ja rentoiltua. Vielä vuosi sitten blogikin päivittyi aina olohuoneesta, mutta nyt on onneksi työhuone. Koin sen pieneksi häiriötekijäksi kun läppäri oli aina siinä olkkarissa, siihen niin helposti vilkaisi, kun piti ihan vain rentoilla ja katsella toisen kanssa telkkua. Näin jälkikäteen olen huomannut että, se on parempi, että läppärille on nyt oma huone 😀

Valkoinen kuusi meillä on ollut jo useamman vuoden ja aina siinä on ollut punaisia joulukoristeita ja lasisia en oo siihen tohtinut laittaa (miksenköhän?). Viime vuonna jo mietein, että olisi kiva vähän vaihtaa kuusen stailia ja tänä vuonna ostin sitten muutamia uusia lasipalloja Stockalta ja nyt kuusessa on punaisen, kullan ja pronssin hehkua ja hohtoa, pelkkiä lasipalloja, punaisia lasipalloja olikin jo ennestään. Niin ja Indiskasta ostin ihanat paperitähdet meidän olohuoneen ikkunoihin.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

mde

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Ja kyllä, meillä palaa varsinkin iltaisin paljon kynttilöitä, joskus myös viikonloppuaamuisin ja päivisin 🙂

Edellinen postaus Kysy ja toivo, minä vastaan