Imetystarinoita Lukan kertomana

Tällä kertaa imetysaihetta ja imetystarinoita Lukan kertomana!

Postauksen on tarkoitus olla rennon hauska ja lämmin kooste äidin ja pojan imetyshetkistä. Pidetään tää postaus ihan rentona kommenttiboxia myöden ja hauskahan olisi saada sinne vaikka teidän pieniltä joitain imetysarinoita tai ihan vaikka teidän vanhempienkin kertomana! Tää postaus keskittyy nyt imetystarinoihin, jatkossa varmaan tulossa muitakin syömisjuttuja!

imetystarinoita

IMETYSTARINOITA

Syös nyt äiti jo niin mäkin saan ruokaa. Hei, en mä jaksa oottaa, haluun ruokaa nyyyyt!

Jutellaanko äiti vähän välil, mul tuli yhtäkkii kauheesti asiaa mut mä jatkan syömist ihan pian, jooko?

Kyllä sitä joskus reissun päälläkin nälkä tulee ja ei mua haittaa syödä vaikka autossa ja kiva kun äiti on aina ainakin melkein heti valmis antaa mul ruokaa. Mun on vaan vaikee välil odottaa…

imetystarinoita

Nälkäää… Ja nyt kun vatsa on täynnä niin vois vähän kattella ympärilleen, mut siis täh, missä me oikein ollaan, ei ainakaan kotona.

Nyt olis nälkä, muta hei, mehän ollaan jossain jännäs paikas ja vitsit kun täälon paljon katteltavaa. Joo, joo kyl mä äiti otan välil hörppyykin, että älä laita sitä tissiä piiloon. Täytyy vaan välillä vähän kattella ympärilleen…

Miks ihmees nyt jotain vaippaa vaihdetaan kun mul on nälkä. Ai, oliks mun vaatteet jo kosteet tai märät, ei sen väliä, kun mul on nälkääää!

Kylpeminen on must tosi kivaa, mut sen jälkeen on aina tosi kova nälkä ja sit onkin kiva syödä saunan lämmössä ennenku mennään pukemaan.

imetystarinoita

Jes, nyt äiti laskee mut sohvalle ja tulee viereen, tää tietää hyvää ja sit kuuluu se naps ja maitohana on mun edessä, jes nyt saa maitoa!

Hei äiti, jotain sivellisyyttä, jos peitän tän sun rinnan!

imetystarinoita

Iskä kantaa mut makkariin, pääsen äitin kainaloon peiton alle syömään ja tähän on niin hyvä nukahtaa….

Yöl onkin kiva kun äiti on heti siinä vieressä kun mulle iskee nälkä.

Ja sit kun mun vatsa on täynää, ahh, huokaus, kiitos äiti!

imetystarinoita

Seuraa mun äitiä

@outikarita

Ja lue myös

Mites se imetys?

Äiti kertoo siinä miten alkuajan imetys luonasi ja hyvin se on vissiin luonannut tähänkin asti, ainakin mä oon saanut maitoa kun nälkä on iskenyt. Joskuskun äiti on ollut poissa niin iskä tai mamma on antanut sitä maitoa mulle pullosta. Siitäkin muuten on postausta täällä

Pulloruokinta – Syökö Luka pullosta?

Niin ja sit muuten oon saanut myös semmosta maitojäätä, se on ihan sitä samaa mitä oon tissistä saanut. Se on hyvää ja oon saanut sitä ihan ite syödä. Äitiini tuun kun en osaa juttua lopettaa, mut tosta maitojäästäkin on postaus täällä

Maitojää vauvalle

Ps. Tulossa pian äidin postausta taas imetyksestä ja muutenkin mun syömisistä 😉

Aurinkoista maaliskuuta sullekin ja täsmennys eiliseen

Heippa maaliskuu,
ensimmäinen kevätkuukausi kun talvi on kylmimmillään,
mutta auringonsäteet kimaltelevat hangella antaen välähdyksiä keväästä.
Nyt onkin kevättalvi!

Eilinen blogipostaukseni keräsikin hirveästi lukukertoja ja kirvoitti kommentointiinkin monet. Kieltämättä yllätyin tästä ”kohahduksesta”, mutta hienoa että saatiin keskustelua aikaiseksi! Korjaisin hieman tänään postaukseni ekaa kappaletta, kun huomasin itsekin että se oli kehnosti kirjoitettu ja antoi osittain väärää kuvaa tilanteesta, pahoittelut siitä. Sain paljon hyväää kommenttia ja eriävätkin mielipiteet on sallittuja. Itseäni kuitenkin on harmittanut kommenttien sadellessa myös se väärinymmärrys, joka kyllä tuntuu välillä hakemallakin haetulta. On ikävää että sanojani muunnellaan kommenteissa ja hukataan osa tekstiä. Väärinymmärryksiä tulee toki muutenkin ja se on inhimillistä, silloin onkin hyvä, että kommenteissa voi korjata asiaa. Itse pyrin olemaan loukkaamatta toisia ja arvostelematta toisten valintoja.

Minun mielestäni jokainen imetystaival on yhtä arvokas! Jokainen tekee imetyksen ja imettämättömyyden suhteen oman tilanteensa ja lapsensa mukaan ratkaisut, tämän kirjoitin jo alkuperäisessäkin tekstissä. Vaikka kirjoitin että tavoitteeni on 6 kuukauden täysimetys niin kirjoitin myös ettei tämä ole kiveenhakattu ja elämme meidän lapsemme  ja tilanteemme mukaan tässäkin asiassa. Nämä kohdat olivat kenties osalta jäänyt huomaamatta tai unohtui kommenttia kirjoittaessa ja tuntuu kurjalta joutua itseään toistamaan samalla kun syyllistetään minun nostavani yhtä tapaa jalustalle, mitä en missään nimessä ole tehnyt, enkä tarkoittanut. Imetys on arka aihe, niin se taitaa olla minullekin, arka ja tärkeä. Ethän loukkaannu toisen valinnoista, ethän loukkaa toista hänen valinnoistaan, en minäkään!

Ps. Vastaan kyllä jokaiseen kommenttiin, kunhan täältä vauva-arjesta ehdin,
joten jatketaan tuosta imetysaiheesta keskustelua tuossaeilisessä postauksessa!
4 kuukautta ikää, mites imetys ja kiinteät?

AURINKOISIA KEVÄTTALVEN PÄIVIÄ!

Instagramissa: @outikarita