RV 25 – äidin, isin ja Tiitin kuulumiset

RV 25 tuli täyteen tänään, niin ne viikot vaan vierähtää eikä enää oo kuin inan reilu 3 kuukautta laskettuun aikaan. Toisen kolmanneksen loppusuoralla jo ollaan.

rv 25

RV 25 äidin kuulumiset

Liitoskivut kiusaa edelleen ja enemmän vähänkin touhukkaampina päivinä, jotka ei ole kuitenkaan touhuiltaan lähellekään sitä tasoa kuitenkaan mihin olen tottunut. Pikkuhiljaa kuitenkin tottunut jo pääkoppakin tähän rauhallisempaan tahtiin. Apuja on löytynyt hyvin äitiysjoogasta, fyssäriltä, spinning babies harjoitteista ja uusimpana nyt jäsenkorjaajalta. Vesiliikuntaa tuli tällä viikolla testattua ja se oli kyllä fyysisiltä tuntemuksiltaan paras päivä kun oltiin kylpylässä. Vesi ja lämpö rentouttaa ja vedessä oli todella kevyt ja hyvä liikkua, ei minkäänlaisia kipuja tai väsymistä! Myös lämpöpullo ja kauratyyny on ollut hyviä kavereita ja öisin makuukaveriksi päässyt myös isohko imetystyyny tukemaan asentoa. Ei tarvi enää sohvan koristetyynyjä käyttää 😀

rv 25

RV 25 isimiehen kuulumiset

”Hyvää kuuluu, kukkuluuruu” Näin Riksa asiaa kommentoitsi. Isimieskin saanut lomailla tän viikon ainakin pääosiltaan. Lomailu onnistuu kun vaimo järkkää pois kotoa meidät ja se on mukavan rentouttavaa. Kotona on paljon puuhaa, lisäksi töitäkin riittää, vaimokin kun haluaa kotona yhtä ja toista saada valmiiksi ja oikeassahan se onkin… Välillä pääsee tuntemaan Tiitin liikkeitä äidin mahan läpi ja äidistä yritetään huolehtia, muistutella joogaamaan ja lämmitellään kauratyynyä.

rv 25

RV 25 Tiitin kuulumiset

Täällä mä edelleen polskuttelen tyytyväisenä. Äiti sai jonkun kivan kilisevän korun tällä viikolla ja mä tykkään kun välillä äiti oikein kilisyttelee sitä masun päällä. Silloinmä alan heti liikuskelemaan ja ilmoittelemaan itsestäni. Se oli muuten kivaa mustakin kun äiti oli uimassa ja sit sekin on kivaa kun se käy jossain lämpimässä saunassa ja pitää sitä jotain lämmintä tyynyä mun päällä. Lämpö on kivaa ja äitikin taitaa tykätä lämpimästä.

rv 25

RV 25 ja mitä siellä masussa tapahtuu

”Vauva on keskimäärin 31 sentin mittainen ja viikon 25 + alussa painaa n. 810 grammaa ja viikon lopussa n. 930 grammaa. Vauvaosaa hengittää sisään ja ulos ja täyttä keuhkonsa lapsivedellä. Silmät ovat valmiit. Vauva reagoi ääniin kiihdyttämällä pulssiaan. Vastasyntynyt vauva tunnistaakin molemmat vanhempansa heti syntymän jälkeen. Vauva tunnistaa vanhempien äänet kohdussa viettämänsä ajan jälkeen. Näihin aikoihin se alkaa myös reagoida kosketukseen.”

rv 25

Tsekkaa myös aiempia raskausviikkopostauksia

RV 24

Meidän kuulumisia saa myös seurattua Instassa;)

@outikarita

Aamupalainspiraatiota, aamupalat viikon ajalta

Heips!

Jaetaanpa vähän aamupalainspiraatiota vaikkapa ihan puolin ja toisin! Aamuista oon kirjoitellut ennenkin, miten ne on mun lemppari vuorokaudenaikoja. Tykkään siitä, että aamuisin on aikaa, siksi työaamuinakin herään hyvissä ajoin, että ehdin ihan rauhassa heräilemään, tekemään aamupuuhat ja nauttimaan aamupalaa yleensä blogeja lukien. Viikonloppuisin ja vapaapäivinä saatankuluttaa kahta kauheammin aikaa aamuihini. Välillä aamutoimien ohessa laitan radion päälle ja jammailen samalla kun teen aamupalaa, välillä oon hiljaisuudessa. Aamuista ei kuitenkaan sen enempää, mennään aamupaloihin!

Aamupaloihin tykkään panostaa, mä tykkään asetella aina aamupalani ja muutenkin annokseni, ihan ilman kuvaamistakin. Must on kiva kun ruoka edessä näyttää houkuttelevalta. Myös siisti pöytä olisi kiva,joskusse on vaan täyttynyt posteista ym. ja aiheuttaa heti mun mielestä levottomuutta aamun hetkeen. Kuvasin viime viikolla jokaisen aamupalani ja mulla aamupalat vaihtelee, välillä se on puuroa,välillä banskulettua, välillä smoothie tai sitten vielä jotain muuta. Anna mä näytän mitä viime viikolla mun edestä löytyi aamuisin.

aamupalainspirataiota

Aamupalainspiraatiota

Maanantaina ja tiistaina tulisyötyä kaurapuuroa. Oon tällä hetkellä ihan mansikkakoukussa, mutta kun oli oltu edeltävä viikonloppu pois kotoa, niin oli maanantaina tyydyttävä pakastemarjoihin. Tiistaina sitten sai mansikoita puuron päälle. Maanantain banaanibonne vaihtui myös tiistaille banaaniin. Chiasiemeniä vähän päälle ja puuron kanssa lasi tuoremehua, se on tällä hetkellä ihan must have! Alkuviikosta blogien sijaan luettiinkin Vauva lehteä.

aamupalainspiraatiota

aamupalainspiraatiota

Keskiviikkona maistui kauraleipä päälisineen. Luonnonjugurtista on tullut mun yks suosikkijuttu tällä hetkellä ja nyt seassa oli mansikoita ja banaania sekä päälle chiasiemeniä, aika usein laitan myös kauralesettä jugurtin sekaan.

aamupalainspiraatiota

Torstaina ja perjantainapaistoin banaanilettua. Letun teen seuraavalla ohjeella: 2 kokonaista kananmunaa, 1 valkuainen, 1 banaani, ripaus suolaa ja kanelia. Pannulla ripottelen heti taikinan kaatamisen jälkeen päälle chiasiemeniä ja paistan letut aina voissa, NAM! Päälle laitoin kumpanakin päivänä mansikoita ja banaanibonnea.

aamupalainspiraatiota

Lauantaina keittelin taas puuroa ja koska tuoremehu oli päässyt loppumaan niin tein pienen smoothien kaveriksi. smoothiessa oli muistaaksenipuolikas banaani, puolikas verigreippi, puolukoita, pinaatinlehteä, ehkä selleriä…

aamupalainspiraatiota

Sunnuntaina tosi tummaa reissaria, onmuuten ihan sairaan hyvää!!! Reissarin väliin mm.salaattia, paprikaa, kinkkua, juustoa ja kananmunaa. Jugurttikulhomasnikoilla, ananaksella ja chiasiemenillä. Kaappiin oli saatu taas tuoremehuakin! God Morgonin on parhaita!

aamupalainspiraatiota

Mitä sun edestä aamuisin löytyy?