Ilo kiertoon hyvää jakamalla ja arvonta!

Laitetaan ilo kiertoon!

Muistat ehkä muutama kuukausi sitten startatun Ilo kiertoon -haasteen? Eikä haittaa jos et muista, olet ehkä myös uusi lukija. Haasteen on tarkoitus kerätä Instagramin häshtägeillä rahaa hyväntekeväisyyteen. Meidän #ilokiertoonpori kohteena on Syöpykät -järjestö ja toivomme edelleen pientä vauhditusta tähän hyväntekeväisyyskeräykseen. Meillä on kohde ja meillä on myös lahjoittajana Vehmasputki Oy aina 100 euroon asti. Nyt aiomme jakaa Porin tiiminä, minä ja Sonja teillekin hyvää ja laittaa #ilokiertoon! Eli nyt sulla on mahdollisuus voittaa arvonnassa samalla kun teet hyvää eikä tämä maksa sinulle mitään!

Arvontaan olemme kummatkin  koonneet ihanat paketit ja osallistuminen vaatii vain julkisen Instagram-tilin ja vähintään yhden kuvan, jonka häshtägeistä löytyy #ilokiertoon ja #ilokiertoonpori. Näin kerrytät 1 euron Syöpyköille ja olet mukana arvonnassa. Jos Instatilisi ei ole julkinen, voit laittaa sen vaikka toukokuun ajaksi julkiseksi ja sitten palata suljetumpaan versioon, riittää kun tilisi on julkinen kesäkuun ensimmäinen päivä, jotta näemme jaettujen kuvien määrän ja voimme liittää sinut arvontaan. Eli jokainen voi osallistua. Et siis tarvitse rahaa, vaan hyvää mieltä ja yhden kuvan, jolla pääset mukaan!

Ilo kiertoon

Millainen kuva on mukana?

Kuva, josta huokuu iloisuus ja hyvä fiilis. Plussaa siitä, jos olet löytänyt itsellesi haasteen, jota olet kevään aikana suorittanut. Tärkeintä tässä on kuitenkin hyvän tekeminen ja ilo!

Eli lisää Instaan kuva tägeillä #ilokiertoon ja #ilokiertoonpori. Suoritamme arvonnan kuun vaihteessa! Osallistu viimeistään 31.5! 

Eikä haittaa vaikka et asuisi Porissa, voit silti tukea syöpää sairastavien lasten perheitä. Syöpykät järjestö tekee upeaa työtä, jotta syöpää sairastavat lapset voisivat elää kivaa ja virikkeellistä elämää.

Ilo kiertoon

ILO KIERTOON ARVONTAPALKINNOT

Olemme tosiaan Sonjan kanssa koonneet kummatkin palkintopaketit teille, jotka haluatte myös laittaa ilon kiertoon. Omassa paketissani jaan hyvinvointia. Paketti sisältää 2 Tran  quini Positively Relaxed hyvinvointijuomaa, New Nordicin Hair Volume ravinnelisän hiuksille, New Nordicin Frutin kuitu-vitamiini-kivennäisainevalmisteen, TRESemmen matkakokoiset shampoon ja hoitoaineen, Party Liten kesä 2017 malliston Kotilonkuori somisteen ja Party Liten tuikkivia.

Ilo kiertoon

Ilo kiertoon

Lisäksi ystäväni, Foreve jälleenmyyjä (joka on myös äitysfysioterapeutti Fysio Kelliksestä) halusi lähteä tukemaan kampnajaa antamalla arvottavaksi yhden Foreverin tuotteen, eli yhtenä avontapalkintona on Foreverin Aloe Sunscreen SPF30.

Käy ihmeessä tsekkaamassa myös Sonjan arvontapaketti, joka on myös todella ihana! Sonjan paketin pääset näkemään Sonjan postauksesta: ILOKIERTOON JA KOSMETIIKKAPAKETIN ARVONTA

Jaa ihmeessä tätä postausta myös eteenpäin, paina sydäntä ja jätä puumerkkisi kommenttikenttään 🙂

♥ Kiittäen Outi ja Sonja ♥

RV 16 äidin huoli ja helpotus

♥ Tänään tuli täyteen RV 16 ♥

RV 16 tuli tosiaan tänään täyteen ja kulunut viikko on sisältänyt sekä huolen että helpotuksen tunteita.

RV 16

Huoli

Viime viikolla jo vaivannut nuha äityi tällä viikolla poskiontelotulehdukseksi. Kävin keskiviikkona neuvolassa lääkärillä ja lääkärikin harmitteli, että nyt joudutaan turvautumaan antibioottiin. Itse en mielellään söisi lääkkeitä paljoakaan nyt varsinkaan raskausaikana ja ilmeisesti lääkäri oli samoilla linjoilla. Joskus kuitenkin tarvii lääkkeisiin turvautua ja saamani ab-kuuri pitäisi olla ihan käypä ja turvallinen raskausaikanakin. Jäi itseä vain harmittamaan, että miksen jo viime viikolla ottanut nenäkannua käyttöön ja aloittanut suolahuonehoitoja. Toisaalta olo alkoi viime viikolla jo helpottaa niin en osannut aavistaa flunssan pahemmaksi äitymistäkään. Mulla on myös nuorempana aina siitepölyaikaan iskenyt juurikin poskiontelotulehdus, joten ehkä olisi pitänyt myös rohkeammin lääkitä allergiaoireita. Ei tässä kuitenkaan jossittelut auta. Ja kaikki nämä mietteet tietty kumpusivat huolesta, että onhan pikkuisella kaikki hyvin…

RV 16

Tuntemuksia ja helpotusta

Mulla alkoi sellaisia pieniä kuplan tunteita ja ihan pieniä päristyksiä tuntua tosi hentoina viikolla 12. Nyt onkin ollut hiljaisempaa masussa ja sekös kans sitä huolta näin flunssan ollessa päällä nostatti, kun ei edes vatsa pärise hennosti… No, mutta eilen kyllä tuntemuksia palasi kun ajelin pitkiä matkoja autolla Helsinkiin ja takaisin tänne Poriin. Kotimatkalla, ihan kuin joku olisi tökkinyt hennosti masua sisältäpäin. Ehkä siellä Tiiti vähän potkikin…

Huolta helpotti myös kun kävin hakemassa koti dopplerin vuokralle Lapsis RY:ltä ja löysin Tiitin sydänäänet. Kyllähän siellä masussa kaikki on hyvin vaikka äippä tässä vähän sairastelisikin.Kuunneltiin sydänääniä perjantaina ja tänään. Eihän ne vielä kovin lujina tuolla kotidopplerilla kuulu, mutta kyllä ne sieltä löytyi ja ihan samoilta kohdiltakin kumpanakin päivänä. Tiistaina onkin luvassa neuvolakäynti. Jos siellä kuulisi äänet vielä paremmin 🙂

RV 16

Kyllä nää viikot vaan aika nopsaan menee ja nyt tosiaan jo RV 16, huhhuh…

Perjantain postaus, lapsettomuudesta keräsi paljon lukijoita ja kommentteja. Sain myös paljon viestejä henkilökohtaisesti. Omaa mieltä lämmitti se, että lähdin avaamaan omia kokemuksiamme. Tämä aihe on hurjan tärkeä ja selvästi myös tilausta tämän aiheen käsittelylle on. Tiesin, että lapsettomuus ei ole tänäpäivänä kovinkaan harvinaista, mutta en silti osannut aavistaakaan, kuinka yleistä se vallan onkaan. Tuohon postaukseeni alla viellä linkki. Kiitos kaikista ihanista kommenteista ja viesteistä!

RV 16

Lue myös postaukset
RV 15 ja tunteet pinnassa

Lapsettomuus ja pala meidän tarinaamme 1/3

Postausken kuvat otettu eilen bloggaajakoulutuksessa/-miitissä A-lehdillä. Kiitos Palasia arjestani Jonnalle kuvien ottamisesta!

Mut löytää nykyään myös Insta Storysta höpöttelemästä, kannattaa laittaa seurantaan ja samalla nimellä löydyn myös snäpistä ja fb:stä 😉

@outikarita