Skoolaus ystävyydelle ja arvonta

Romantiikkaa, ystävyyttä, kuplivaa…

Mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle?

Minulle se on sekä romantiikkaa että ystävyyttä. Vaikka ystävänpäivä on päivä monien joukossa ja ne ystävät on tärkeitä joka päivä, niin kyllä mä tykkään siitä, että on tällainen erityinen ystävänpäivä. Meillä on illalla tiedossa Rikun kanssa helmikuun treffit ja Rikulla on suunnitteluvuoro, en yhtään tiedä mitä on luvassa. Mulla on myös pieni paketti Rikulle. Olen vähän sellainen yltiöromantikko ja must ystävänpäivään kuuluu parisuhteessa se romantiikkakin, onhan tämä myös rakastavaisten päivä, valentine´s day <3

Saatan aina ystävänpäivänä huomioida ystäviä kirjein, kortein, viestein, joskus saatetaan sunnitella jotain pariskuntajuttuja, tyttöjen iltoja yms. ystävänpäiväntienoilla. Jokainen ystävä olisi varmasti oman kirjoituksensa arvoinen, mutta nyt kerron teille uudenlaisesta ystävyydestä elämässä. Raskaus- ja sen jälkeinen aika on tuonut uusia ihmisiä elämään, kavereita, ystäviä. Olen taas rikastunut silläkin saralla huomattavasti. Kuulun muutamaankin ”mammaporukkaan” ja viime viikolla taas treffattiin pienen poppoon kera.

Henkell halusi tarjota ystävänpäivän kunniaksi uutuus kuohuvaansa Henkell Sparkling Rosé Alkoholfrei –alkoholitonta kuohujuomaa ja siitä lähti idea meidän pienen mammapoppoon viimeisiimpiin treffeihin, jotka oli muuten viime viikon perjantaina. Kutsuin äidit vauvoineen meille ja koottiin yhdessä brunssi kuohuvineen. Ennen brunssia meillä oli Noshin vaate-esittelijä ja saimme tutustua uuteen naistenmallistoon ja shoppailla naisten- ja lastenvaatteita. Brunsilla saatiin äitien vatsoihin hyvää ja maukasta täytettä ja Henkell:n alkoholiton uutuus Rosé kuohujuoma maistui kuplivan hyvälle!

Meitä oli kaikkiaan 7 äitiä vauvoinemme paikalle ja päästiin oikein kunnolla höpisemään vauva-arjen kuulumisia ja mammojen juttuja. Meitä on kyllä onnistanut, meillä on nimittäin tosi hyvä porukka, joka on muodostunut hyvin tiiviiksi. Ei ole aamua, jolloin ei voisi lukea viestejä meidän wappiryhmässä, ei ole aihetta mistä emme keskustelisi. Meillä on hyvin avoin, lämmin, ymmärtäväinen ja tiivis porukka.

Me skoolattiin viime perjantaina, mutta tänään haluan skoolata näin virtuaalisesti jokaiselle ystävälleni,
olette kaikki todella tärkeitä!

”Kun ystävä on kerran
koskettanut sydäntä
se jälki pysyy siellä aina.”

♥ ARVONTA ♥

Kysyn uudestaan, mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle?

Lähetä kommenttiboxissa terveiset ystävällesi ja rakkaillesi, niille joiden kanssa sinä haluaisit skoolata kertomalla mitä ystävyys ja ystävänpäivä sinulle merkitsee. Näin olet mukana arvonnassa ja voit päästä skoolaamaan Henkell:n alkoholittomalla rosé kuohujuomalla omien ystäviesi ja rakkaittesi kanssa! Kannattaa myös jakaa tämä postaus omille ystävillesi, niin lisäät mahdollisuuksiasi päästä skoolaamaan tällä uutuus kuohuvalla, joka oli kyllä kuplivan hyvää! Sinun ei tarvitse jakaa nimiä, mutta jätäthän oman sähköpostiosoitteesi pyydettyyn kohtaan, niin olen voittajaan sähköpostitse yhteydessä.

Osallistu arvontaan viimeistään sunnuntaina 18.2.2018!

Palkintona!

Yksi laatikollinen uutta Henkell Sparkling Rosé Alkoholfrei –alkoholitonta kuohujuomaa.
Yhdessä laatikossa on 6 x 75cl pulloa.
Palkinnon arvo n. 36 euroa.

 ♥ IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ♥

Nimiäiset

Kaupallinen yhteistyö: Henkell

nimiäiset

Tiitin nimiäiset vietettiin sunnuntaina ja nimihän on jo paljastettu. Meidän Tiitistä tuli Luka Oliver. Tiiti tulee varmasti pysymään ns. hemmottelunimenä pitkään, joten täällä blogissakin saattaa vaihdella, että kirjoitanko Tiiti vai Luka. Juhliin olemme olleet koko perhe todella tyytyväisiä ja moni vieraskin kehui, että oli ihana tilaisuus, kaikinpuolin siis onnistuneet nimiäiset. En lähtenyt hakemaan mistään mitään runkoa nimiäisistä, enkä ole ollut nimiäisissä koskaan, tai no, on mulle pidetty myös jonkinlaiset nimiäiset, mutta siitä nyt ei ole mitään muistikuvaa, heh. Nimiäiset ohjelmineen rakentui täysin mun omasta päästä ja tarjoilutkin hoidettiin paljolti itse. Serkku teki upean kakun tilauksesta ja Henkell tarjosi alkoholittomat kuohuvat.

nimiäiset

Nimiäiset – ohjelma

Tiitille on laulettu jo masuun Tiitiäisen tuutulaulua ja sitä lauletaan hänelle edelleen. Nimiäiset oli tarkoitus aloittaa tällä laululla, mutta meni ohjelma vähän sekaisin ja ensin vähän höpöteltiin ja toivotettiin vieraat tervetulleiksi kummien kanssa. Kummeiksi Tiitille valikoitui Rikun veli puolisonsa kanssa sekä meidän pitkäaiakainen ja rakas ystäväpariskunta.

”Tiitiäinen, metsäläinen,
pieni menninkäinen.
Posket tehty puolukasta,
tukka naavan tappurasta.
Silmät on siniset tähdet.”

nimiäiset

Riku toivotteli vieraita tervetulleeksi ja mun oli tarkoitus myös lukea pieni teksti siitä ajatuksesta miten uutena vuotena kuiskasin toiveemme tähdille ja siitä miten oli päätetty, että tämä tulisi olemaan onnen vuotemme. Onneksi olin sopinut yhden kummin kanssa, että hän lukisi jos en pystyisi. Niinhän siinä kävi, etten päässyt edes alkuun kun aloin kyynelehtimään, joten kiitos lukuavusta!

Rakas universumi,
katsoin viime yönä tähtitaivasta ja näin erään tähden – pienen ja kaukaisen – välkkyvän kirkkaampana kuin mikään muu suurista tähdistä. Tunsin olevani kuin se pikkuruinen tähti… ja että kohta elämässäni alkaisiuusikausi – ihan kuten olen salaa toivonut jo pitkän aikaa. Enkä voi muuta sanoa kuin että olen valmis! Valmiina kaikkeen, mitä sitten oletkaan minulle tuomassa. Valmiina muuttumaan, elämään, ja välkkymään kirkkaampana kuin koskaan.
Terveisin,
Minä.

nimiäiset

Tässä kohtaa sitten oikeasti lauloimme tuon tuutulaulun ja skoolasimme. Meinasi lasien kohottaminenkin unohtua kun meni ohjelma sekaisin. Kaikille sentään oli lasilliset kuohuvaa kaadettu ja annettukin. Laulun ja skoolauksen jälkeen sanoin muutaman sanasen kummeille ja luin heille ja muillekin läheisille toiveen, jonka olin kirjoittanut myös tekemiini kummitodistuksiin. Tämän jälkeen rakas ystäväni piti kummin ominaisuudessa aivan mielettömän ihanan puheen. Siitä iso kiitos Marissalle!

”Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä.
Ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Ole suoja pienelle suuri puu,
jotta pienellä juuret vahvistuu.”

Kummin puhetta en nyt tähän laita. Puheen jälkeen oli nimenpaljatuksen vuoro. Olimme tehneet videon kuvista sekä raskausajalta, että Tiitin ensimmäisiltä viikoilta, aina raskaustestistä nimiäispäivään. Videon taustalla soi Aki Sirkesalon Pikkuihminen laulu. Tuo laulu löytyy spotifystä, mutta youtubesta vain Maarit Hurmerinnan versiona. Itse tykkäsin enemmän alkuperäisestä Akin versiosta. Videon lopussa tuli kuva lightboxista…

AKI SIRKESALO – PIKKUIHMINEN

Sun puhees täyttää huoneen, En siitä ymmärtää voi sanaakaan, Mut ehkä samaan juoneen, Minut tuut jo pian tempaamaan

Hei, me eletään nyt aikaa, Pienten ihmeiden. Elämä on taikaa, mmm, Sä tiedät sen, Pikkuihminen

Kädet ilmaa kahmii. Jalat polkee, suu selittää. Katseesi kaiken ahmii, Mitä miettiikään sun pieni pää

Hei, me eletään nyt aikaa, Pienten ihmeiden. Elämä on taikaa, mmm, Sä tiedät sen, Pikkuihminen

Sä tiedät sen, Pikkuihminen

Oon yksi miljoonista, Kerro miksi minut valitsit. Tän pallon tallaajista, Miksi juuri minut kesytit

Hei, me eletään nyt aikaa, Pienten ihmeiden. Elämä on taikaa, mmm, Sä tiedät sen, Pikkuihminen

Hei, me eletään nyt aikaa, Pienten ihmeiden. Elämä on taikaa, mmm, Sä tiedät sen, Pikkuihminen

Sä tiedät sen, Pikkuihminen

Nimiäiset – tältä meillä näytti

Sitten pääsitiinkin rentoutumaan. Huh, voin sanoa, että jännitti juuri ennen juhlia, ennempää en ehtinyt jännittää.

Tältä meillä näytti

nimiäiset

nimiäiset

nimiäiset

nimiäiset

Nimiäiset – tarjoilu

Henkell tosiaan tarjosi alkoholittomat kuohuviinit juhlajuomiksemme. Olinkin halunnut kuohuvaa juhliin ja tämä oli oikein hyvän makuista ja pidänpä jatkossakin mielessä heidän alkoholittomat tuotteensa, sillä tämä oli oikein maistuvaa.

nimiäiset

Serkkuni teki tuon upean kakun. Itse en olisi tuollaiseen ulkonäköön kakun suhteen taipunut ja musta oli kiva saada näyttävä kakku, mauiksi toivoin mustikka-vaniljaa ja siitä tulikin oikein hyvä. Itse tein glögijuustokakun, Kinuskikissan minttusuklaaleivoksia, pipareita sokerikuorrutteella ja suolaisena kana-fetakvinoasalaattia ja aura-rapukroisantteja.

nimiäiset

Kukkaset ostin luottopaikasta, Kukkapuoti Johannasta Porin Ruosniemestä. Johannalta olen monenmonituiset kukat ostanut.

 

Kodin somistelu ja tarjoilut oli enemmän kuin mieleen.
Tärkeintä silti oli tunnelma joka luotiin ihmisillä ja meidän suurella onnella!

LUKA OLIVER

nimiäiset

Katso myös: My name is…

Seuraa Instagramissa: @outikarita