Aurinkoinen vai sateinen lokakuu

Sää on asia, josta jaksetaan usein valittaa, mutta harvoin hehkuttaa. Syksyssä on paljon kaunista ja nautittavaa. Jos mä saisin päättää niin elettäisi sellaista kevättä/kesää kokoajan, mutta kun meillä on nämä neljän vuodenaikaa niin otan irtikaiken positiivisen jota niissä on. Syksyssä kaunista on ruska ja jalkojen alla kahisevat suuret vaahteranlehdet. Syksy on myös sadonkorjuun aikaa, meillä on mm. marjoja antavat metsät.

Mitä pimeämmäksi illat muuttuvat ja mitä enemmän sade ropisee ikkunalautaan, niin sitä ihanampi on käärityä vilttiin teen ja suklaan kanssa… Syksyllä vedetään syyspopot jalkaan, joskus ihan kummparitkin, nahkatakille on taas käyttöä, joskus sateenvarjollekin ja ihanille ja runsaille huiveille. Mun syksyn värit on just ruskan värejä paljoltikin!

Oon itse lokakuussa syntynyt, mieheni syyskuussa ja Tiitin laskettuaika marraskuussa, kaikki siis ollaaankin syksyn lapsia ja tästä syksystä tekee kyllä Tiitin maailman tulo ihan parhaista parhaimman! En vain ole päässyt nauttimaan syksystä täysin siemauksin ulos, muttaei se mitään. Mä oon silti ihastellut jokapäivä syksyn kauneutta ja väriloistoa!

Aurinkoinen vai sateinen lokakuu?

Loppujenlopuksi asenne ratkaisee ja säästä viis, jokainen voi valita mielialansa ja elää joko sateisissa tai aurinkoisissa fiiliksissä!
Mä valitsen jälkimmäisen!

 Unohda pilviset päivät, 
mutta älä aurinkoisia tunteja.
Unohda hetket ikävät,
mutta älä hetkiä voitettuja.

Unohda virheet joita ei voi korjata,
mutta älä erehdysten tuomaa oppia.
Unohda epäonni joka täytyi kohdata,
mutta älä aikaa jolloin onni alkoi potkia.

Unohda päivät jotka olet ollut yksin
mutta älä kohtaamaasi hymyilevää kulkijaa.
Unohda suunnitelmat jotka eivät toimineet, 
mutta muista aina kantaa mielessäsi unelmaa.

Syyskuu 2017 – kuinka kaunis olitkaan

syyskuu

Syyskuu, kuinka kaunis olitkaan?
Katso vaikka aikaa taaksepäin ja huomaa hetket ja kauneus.

Syyskuu oli omalla tavallaan rankkaakin aikaa kun saikkuilin oikeastaan koko kuukauden. Päivät oli aika pitkiä ja koin itseäni välillä melko yksinäiseksikin, siihen kun päälle heitti raskaushormonit, jotka herkistäneet entisestään niin johan tunteiltiin välillä aikalailla. Pieniä stressitekijöitä myös oli tän kodin suhteen, kun itse ei pystynyt tekemään asioita joita olisi jo aikapäiviä sitten halunnut saada tässä kodissa kuntoon ja sitten on vieläpä tää talon rappaus rassannut mun hermoja. Onneksi ne asiat rappausta lukuunottamatta lopulta saatiin kuntoon, vain vähän turhan pitkän kaavan kautta. Syyskuun alkupuoli oli sitä rankempaa henkisesti, mutta loppua kohden fiilikset nousi ja mieli rentoutui.

Noh, nyt lähdettiin ikävämmillä jutuilla tähän postaukseen, mutta ei syyskuu nyt pelkästään tuota edellä kuvattua ollut, edes se alkukuu vaan sisälsi myös ihania hetkiä ja ihanaa syksyn tunnelmaa myös! Tuli lounasteltua/kahviteltua muutaman kerran ystävien kanssa, varsinkin loppukuusta. Loppukuuta kohden oikeastaan syyskuu kokoajan parani monelta kantilta. Meillä alkoi yksityinen synnytysvalmennus, Maailma navassa, josta molemmat ollaan tykätty. Treffailin Porin marraskuisia. Meille tuli viikonloppuvieraita Espoosta ja me käytiin Espoossa juhlimassa ystävien häitä, joissa vietwettiin koko viikonloppu. Rikulla oli synttärit ja niitä juhlistettiin hyvällä ruualla ja kahvittelulla. Muutenkin hyvää ruokaa on tullut syötyä. Päästiin myös juhlistamaan yksiä viiskymppisiä. Syys- ja lokakuun vaihteessa alkoi mun mammaloma ja vietettiin kunnolla rentouttavaa parisuhdeaikaa Turussa Riksan kanssa syyskuun viimeisenä päivänä. Treffasin myös ensimmäistä kertaa Turkulaisen bloggarin Petran, Arkeen käteketty aarre blogin takaa ja ihan huippuihana ihminen onkin myös livenä!  Vauva ja masu on kasvanut ja raskaus edennyt jo aikas pitkälle. Paljon siis kaikkea positiivistakin ja voi kuinka kaunis syyskuu olikaan <3

Annetaan nyt kuvien puhua puolestaan!

syyskuu

syyskuu

 

 

 

Syyskuu – parhaat postaukseni
(siis omasta mielestäni)

Äitiyspakkaus 2017 ja mun suosikit

Isyyspakkaus isimiehelle

Raskausajan liikunta – faktaa ja omaa kokemusta

Sosiaalisen ihmisen yksinäisyys

Painonnousu ja kehonkuva kun viikkoja mittarissa 34

Seuraa mun juttuja myös instassa

@outikarita