Kesäkuun treffeillä tuuliajoa ja naimakauppoja

Jäänyt vallan postaamatta kesäkuun treffit. Meillähän on menossa Dates Of The Year -treffit, ajatuksella, että vuorokuukausina suunnitellaan ylläritreffit. Ajatus tähän lähti meidän jo parina vuonna olleesta parisuhdejoulukalenterista, jossa vuoropäivinä laitetaan jotain pientä toiselle joulukalenteriin. On ollut kiva kuulla, miten toiset on saanut inspistä näistä meen joulukalentereista ja nyt näistä kuukausittaisista ylläritreffailuista. Mä oon aina kova ideoimaan kaikkea tällaista pientä ”hömppää” arjen ja parisuhteen piristykseksi, hih.

No mutta, palataanpas nähin treffeihin. Kesäkuussa oli Rikun vuoro järkätä ylläritreffit ja vain päivä soivittiin taas etukäteen. Tällä kertaa oli vuorossa leffailua eikä mulle yhtään kerrottu mitä leffaa mennään katsomaan. Ajattelin jo, että kerrankos Riku vie mut katsomaan jotain hömppäromantiikkakomediaa, mutta ei nyt sentään, jätetään ne kavereiden kanssa leffailuiksi, heh. Oltiin katsomassa Adrift -elokuva, joka perustuu tositapahtumiin ja jossa tosiaan ollaan tuuliajolla keskellä merta päiväkausia. En kerro enempää etten spoilaa mitään, mutta laitan alle tarilerin. Kyyneliltä ei kyllä säästytty tämän leffan aikana ja olihan leffassa romantiikkaa ja komediaakin kyllä oikeastaan. Hyvä leffavalinta ja me kun ollaan ennen Lukaa käyty tosi paljon elokuvissa niin oli kiva päästä taas leffailemaan. Lukan syntymän jälkeen ei olla oltu kuin kahdesti nyt elokuvissa yhdessä.

Leffailun jälkeen haettiin vielä poitsu mamman ja pappan luota ja mentiin viettämään perheaikaa Kirjurinluodolle. Kesäkuussa tulikin paljon käytyä tuolla ja muutenkin tehtyä paljon juttuja koko perhe yhdessä! Ollan reissailtu Helsinki-Espoo suunnalla, vietetty Juhannus laivalla, kyläilty Raisossa, Kaarinassa, käyty Naantalissa ja täällä Porissa Kirjurinluodon lisäksi mm. Yyterissä. Pienet retkeilyt perheen kesken ihan kotikaupungissakin on tosi kivoja arjen piristäjiä.

Meillä oli sitten toisetkin kahdenkeskiset treffit kesäkuussa, mutta nämä toiset ei olleetkaan sitten ylläritreffit vaan yhdessä sovitut. Meillä on ollut ainakin 10 vuotta perinteenä käydä Samppalinna kesäteatterissa. Itseasiassa nyt oli tarkistettava niin ollaan ekan kerran käyty 2007 Samppalinna kesäteatterissa ja sen jälkeen aivan joka kesä. Tästä perinteestä nyt ei vaan voi enää luopua. Meidän hyvä ystäväperhe, Lukan kummit asuu Raisiossa niin he hoisivat Lukaa meidän ollessa katsomassa Naimakaupat Vegasissa -näytelmää. Oli kyllä hauska ja menevä, juuri sopiva kesäteatteripläjäys! Tää ystispariskunta on usein ollut meidän mukana, mutta nyt saivat sitten lastenhoitokeikan ja sekin oli hyvin sujunut.

Tämmöisiä oli kesäkuun treffit ja pian edessä jo heinäkuun treffailut! Jotenkaan ei ehkä ennenlasta osannut ajatella meidän ulkona käymistä, leffassa, syömässä tms. treffailuina. Se oli elämää ja onhan se sitä yhä, mutta se on niin eri asia käydä nyt kahdenkesken kun on perhe ja lapsi. Nyt näitä kutsuu ja mieltää treffeiksi.

Koskas siellä ruudun toisella puolella on oltu viimeksi sinkut tai pariskunnat treffeillä?

Dates Of The Year

Tammikuun treffit

Helmikuun treffit Rikun tyyliin

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Sunnuntaiaamun treffit

Toukokuun kesäillassa roseeta ja treffejä

Lue myös

Bucket list kesälle ja loppuvuodelle

Meidän Juhannus, ensimmäinen perhejuhannus!

Perheenä häätunnelmissa

Miten sujui kun olin illan pois kotoa?

IG

@outikarita

Toukokuun kesäillassa roseeta ja treffejä

Toukokuu on kyllä antanut niin parasta ilmoiltaan. Mun vuoro oli järkätä meidän toukokuun treffit. Olin jo joulukuussa päättänyt mitä tehdään ja sisätiloihin oli suunta, mutta täytyihän nää ilmat hyödyntää ja poiketa myös terdellä kun kaksin päästiin liikkeelle (poika Porin kummiensa kanssa meillä kotona). Lasillinen roseeta sopii näihin keleihin niin hyvin!

 

Nyt tuli treffien ohjelma Rikulle kyllä ihan puskista ja pääsin yllättämään oikein kunnolla ja kyllä mies oli mielissään näiden treffien ohjelmasta. Täysin häntä ajatellen olin ostanut liput Michael Winslow:ta katsomaan. Riku tykkää Poliisiopistoelokuvista ja kun bongasin tän mulle tuntemattoman nimen tulevan Poriin niin päätin heti, että tonne mä ostan liput meille! Kun mentiin Porin Promenadikeskukseen Riku vaan ihmetteli ja mä kysyin, että ”sanooko sulle Michael Winslowmitään?” Riku totes, että ”no sanoo, onks se täällä?”. Ihan huippu ylläri! Ja vaikkei tuo nimi mulle olis mitään sanonut ja vaikkei Poliisiopistot nyt mulle oo mitenkään kummosia elokuvia, en oo edes varmaan kaikkia katsonut, jonkun kyllä, niin viihdyin kyllä minäkin!

Kotiin mentiin Grilli Porin kautta ja vähän siellä vanhempia kaivattiin vaikka hyvin oli kummienkin kanssa pojalla mennyt tuo n. kolmisen tuntia, mitä oltiin poissa 🙂

Dates Of The Year

Tammikuun treffit

Helmikuun treffit Rikun tyyliin

Maaliskuun treffit – Gastropubia ja pikkutuhmaa

Sunnuntaiaamun treffit

Instagram

@outikarita