Bucket list kesälle ja loppuvuodelle

Mä tein listan jo alkuvuodesta semmosista isommista jutuista tai reissuista joita haluaisin tehdä. Nyt siellä kyseltiinkin tällaisen kesälistani perään. Mä pistän tähän nyt samantien listan mitä listasin koko vuodelle ja tässä tosiaan sellaisia isompia reissuja tai menoja.

Mökkijuhannus oli haaveissa alunperin, jos oltaisi saatu edukkaasti mökkiä, mutta mökit joita oli mietinnässäovat ovat vuokralla tällä hetkellä, niimpä mökkijuhannus suunnitelmat vaihtuivat yhteen toiseen ajatukseen, mikä oli listallani isona ehkänä. Oon jo pari vuotta puhunut, että sitten jos ja kun meillä on lapsia, niin mökkijuhannus olisi ihana. Vaikka tää ei toteudu niin oon hyvin tyytyväinen meidän juhannussuunnitelmiin 🙂

Viking Line Grace:lla risteily Turku-Tukholma. Tää oli mulla ajatuksena,e ttä olis kiva päästä. Mökkijuhannus kariutui ja itsemietein, että laivakin vois olla kiva. En kuitenkaan Rikulle, meen perheen Roope Sedälle tätä lähtenyt ehdottamaan, koska oltiin juuri tehty toinen, vähän isompi matkavaraus syksylle. Kysäisin Rikulta kuitenkin, että olisiko sillä ajatusta, että mitä tehtäis juhannuksena ja hänpä ehdotti risteilyä, niinpä me mennään risteilemään!

Samppalinnan kesäteatteri oli suurella kysymysmerkillä miten meidän joka vuotisen perinteen käy nyt kun on pieni poitsu, mutta hänen kummit asuu Raisiossa niin saatiin tämäkin suunnitelma rullaamaan! Samalla reissulla on käytävä kyllä Naantalissa koko perheen voimin, jos vain aika riittää!

Porvoon kesäreissu olisi ajatuksissa. Ihan vaan päiväksi tutustumaan tuohon kaupunkiin, joka näyttää kaikkienkuvissa niin ihanalta! Varmaan muitakin kaupunkivisiittejä tullaan tekemään kyllä ja se olisikin kivaa perhepuuhailua.

Lomamatka lämpöön lukee myös listassani ja jei, Kreeta kutsuu meidän perhettä syyskuussa!

I love me -messut on pitänyt jo monena vuonna katsastaa, olisiko tänä vuonna vihdoin niiden aika?

Joulumarkikinoille Prahaan on myös ollut mun muutaman vuoden haave, mutta vielä isona kysymysmerkkinä tämän vuoden osalta…

 

 Näiden lisäksi…

Tottakai paljon hyvää ruokaa, grillailua, jäätelöä, mansikoita….
Ystäviä, irrottelua, parisuhdeaikaa, hääpäivä….
Yyteri ja talviturkin heitto, piknikpäiviä….
Kirjurinluoto, Kallo, Reposaari…
Rauma, Naantali…
Rentoilua!

Saas nähdä mitä kesä ja tämä vuosi vielä tulleessaan tuovat!

Mitä sulla on kesän tai tämän vuoden suunnitelmissa/haaveissa?