Skoolaus ystävyydelle ja arvonta

Romantiikkaa, ystävyyttä, kuplivaa…

Mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle?

Minulle se on sekä romantiikkaa että ystävyyttä. Vaikka ystävänpäivä on päivä monien joukossa ja ne ystävät on tärkeitä joka päivä, niin kyllä mä tykkään siitä, että on tällainen erityinen ystävänpäivä. Meillä on illalla tiedossa Rikun kanssa helmikuun treffit ja Rikulla on suunnitteluvuoro, en yhtään tiedä mitä on luvassa. Mulla on myös pieni paketti Rikulle. Olen vähän sellainen yltiöromantikko ja must ystävänpäivään kuuluu parisuhteessa se romantiikkakin, onhan tämä myös rakastavaisten päivä, valentine´s day <3

Saatan aina ystävänpäivänä huomioida ystäviä kirjein, kortein, viestein, joskus saatetaan sunnitella jotain pariskuntajuttuja, tyttöjen iltoja yms. ystävänpäiväntienoilla. Jokainen ystävä olisi varmasti oman kirjoituksensa arvoinen, mutta nyt kerron teille uudenlaisesta ystävyydestä elämässä. Raskaus- ja sen jälkeinen aika on tuonut uusia ihmisiä elämään, kavereita, ystäviä. Olen taas rikastunut silläkin saralla huomattavasti. Kuulun muutamaankin ”mammaporukkaan” ja viime viikolla taas treffattiin pienen poppoon kera.

Henkell halusi tarjota ystävänpäivän kunniaksi uutuus kuohuvaansa Henkell Sparkling Rosé Alkoholfrei –alkoholitonta kuohujuomaa ja siitä lähti idea meidän pienen mammapoppoon viimeisiimpiin treffeihin, jotka oli muuten viime viikon perjantaina. Kutsuin äidit vauvoineen meille ja koottiin yhdessä brunssi kuohuvineen. Ennen brunssia meillä oli Noshin vaate-esittelijä ja saimme tutustua uuteen naistenmallistoon ja shoppailla naisten- ja lastenvaatteita. Brunsilla saatiin äitien vatsoihin hyvää ja maukasta täytettä ja Henkell:n alkoholiton uutuus Rosé kuohujuoma maistui kuplivan hyvälle!

Meitä oli kaikkiaan 7 äitiä vauvoinemme paikalle ja päästiin oikein kunnolla höpisemään vauva-arjen kuulumisia ja mammojen juttuja. Meitä on kyllä onnistanut, meillä on nimittäin tosi hyvä porukka, joka on muodostunut hyvin tiiviiksi. Ei ole aamua, jolloin ei voisi lukea viestejä meidän wappiryhmässä, ei ole aihetta mistä emme keskustelisi. Meillä on hyvin avoin, lämmin, ymmärtäväinen ja tiivis porukka.

Me skoolattiin viime perjantaina, mutta tänään haluan skoolata näin virtuaalisesti jokaiselle ystävälleni,
olette kaikki todella tärkeitä!

”Kun ystävä on kerran
koskettanut sydäntä
se jälki pysyy siellä aina.”

♥ ARVONTA ♥

Kysyn uudestaan, mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle?

Lähetä kommenttiboxissa terveiset ystävällesi ja rakkaillesi, niille joiden kanssa sinä haluaisit skoolata kertomalla mitä ystävyys ja ystävänpäivä sinulle merkitsee. Näin olet mukana arvonnassa ja voit päästä skoolaamaan Henkell:n alkoholittomalla rosé kuohujuomalla omien ystäviesi ja rakkaittesi kanssa! Kannattaa myös jakaa tämä postaus omille ystävillesi, niin lisäät mahdollisuuksiasi päästä skoolaamaan tällä uutuus kuohuvalla, joka oli kyllä kuplivan hyvää! Sinun ei tarvitse jakaa nimiä, mutta jätäthän oman sähköpostiosoitteesi pyydettyyn kohtaan, niin olen voittajaan sähköpostitse yhteydessä.

Osallistu arvontaan viimeistään sunnuntaina 18.2.2018!

Palkintona!

Yksi laatikollinen uutta Henkell Sparkling Rosé Alkoholfrei –alkoholitonta kuohujuomaa.
Yhdessä laatikossa on 6 x 75cl pulloa.
Palkinnon arvo n. 36 euroa.

 ♥ IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ♥

Blogimietteitä ja arvonnan voittajat julki

Blogimietteitä

Mä tykkään pitää tän blogin elämänmakuisena ja mun näköisenä. Tykkään kirjoitella positiivisella otteella monipuolisesti vähän kaikesta. Vaikka positiivisuus on mun blogin ja juttujen kantava voima täällä somessa, niin tuon myös niitä elämän mutkia välillä mukaan. Haluan kirjoittaa niistäkin, sillä ne ovat monesti hyvin isoja ja tärkeitäkin asioita ja voivat antaa paljon vertaistukea. Olenkin saanut tällaisista teksteistä paljon kiitosta, kuten myös kiitosta positiivisuuden ja ns. tavallisuuden jakamisesta. Jutut on paljon arkista höpinää, joskus mun mietteitä ja ajatuksia jostain asiasta, vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin.

Kuvat saa olla hetken räpsyjä tai harkitumpia otoksia, kummatkin on mun makuun. Tykkään hirmuisesti valokuvata ja oon itekin viihtynyt lapsesta asti kameran edessä ja takana. Tykkään myös kauniista maisemakuvista tai vaikkapa kuvasta, jossa on teekuppi kauniisti aseteltuna ja kaikki kuvassa ns. täydellisesti. Tykkään kauniista asioista ja olen hyvin visuaalinen, mutta kaiken ei tarvi silti olla aina siloiteltua, arkikin saa näkyä. Tämänkin postauksen teekuppikuva on hetken räpsy, mutta tää kuva vangitsi niin ihanan hetken, että se itsessään tekee kuvasta kauniin vaikka taustat ym. ei olekaan harkittuja ja siloiteltuja. Todellinen arkikin on kaunista jaihanaa, ei niitä kuvia tarvi aina niin siloitella vaikka joskus sekin on kivaa ja kaunista.

Kiitos!

Kiitos hirmuisesti kaikista arvontapostaukseen tulleista kommenteista! Tosi hienoa että teitä on siellä sekä pidemmän aikaa mukana olleita että uusia lukijoita. Sain teidän kommenteista myös paljon uutta virtaa taas tähän bloggaamiseen. Vaikka tää vie aikaa, niin tää on juttu mistä mä tykkään! Vielä hienompaa tästä tekee se, että te lukijat koette saavanne mun jutuista itellenne jotain inspistä, ideoita, ajatuksia, luettavaa… Jatketaan samalla linjalla ja hei, liikunta- ja ruokajuttujen paluu enemmissämäärin blogiin on alkanut! Vastaan viikonlopun aikana kaikkien teidän kommentteihin tuossa arvontapostauksessa! Haluun  muutenkin aina vastailla kommentteihin, nyt vauva-arjen pyörteissä se välillä vie vaan aikaa, pahoittelut siitä! Kuitenkin on ihana saada kommentteja ja ajatuksia myös teiltä, synnyttää keskustelua.

Ole hyvä!

Teiltä tuli niin kivoja kommentteja, että ajattelin julkaista vielä voittajien kommentit tässä. Olen myös laittanut teille voittajille meiliä tulemaan, joten tsekatkaapa sähköpostinne! Teille lähtee makoisat ja tuoksuvat paketit!

Tarja: ”Olen ollut matkassasi jo useamman vuoden, kuulun niihin hiljaisiin lukijoihin. Löysin Outin Fitnesselämää -blogin kun kiinnostuin fitness-jutuista, ja googlettelin aiheeseen liittyviä blogeja. Kiinnostuin, ja jäin seuraamaan. Siinä vaiheessa kun ajan kanssa ”tutustuu” bloggaajaan, lukee mielellään mitä vaan juttuja, ihan tavallisesta elämästä, ja monipuolisuus on aina hyväksi. En osaa siis sanoa mitään kummempia toiveita, jatka vaan samaan malliin 🙂 ”

Iina: ”Instassa jossain törmäsin nyt ihan muutama viikko sitten! 😊. Vaikutat ihanan positiiviselta..”

Elina Kovalainen: ”Heips 😊 mää taisin eksyä mukaan vasta vähän aika sitten mutta taisin sut löytää ihan vaan kun selailin eri blogeja jotka mua voisi kiinnostaa. Positiivinen elämän asenteesi tempaisi mukaan ja ylipäätään hyvinvointi kiinnostaa ja erityisesti näin äitinä mielellään ottaa hyviä vinkkejä vastaan.
Kiitos ihanan positiivisesta ja pirteästi blogista tätä on ilo lukea😊 ”

Tällaisia blogimietteitä helmikuun alkuun!
Ja tästä kuusta onkin tulossa hyvin monipuolinen bloggauskuukausiniin vauvakuplastakuin sen ulkopuoleltakin 😉
Pysythän mukana!

Seuraa myös Instagramissa:
@outikarita