Nyt sullakin on mahdollisuus vahvaan keskivartaloon!

Vahva keskivartalo on tärkeä osa meidän hyvinvointia, meidän ryhtiä ja miedän jaksamista ja kehon toimivutta. Mun mielestä aika edullisesti voi nyt panostaa siihen omaan hyvinvointiinsa ja kehoonsa. Vahva keskivartalo on tärkeä pohja muulle liikunnalle. Keskivartalon kuntouttaminen ja vahvistaminen on mun mielestä perusta raskauden jälkeiselle liikunnalle, se mistä kannattaa aloittaa. Vaikka se olisi ollut vahva ennen raskautta niin raskauden jälkeen se vaatii kuitenkin uudestaan vahvistusta ja kuntoutusta!

Kirjoittelinkin tällä viikolla Pilateksen vaikutuksista kehooni synnytyksen jälkeen. Vinkkasin siinä postauksessa Porissa alkavista kursseista, mutta nyt sulla on mahdollisuus osallistua keskivartalon kuntoutukseen, asuitpa missä vain. Nettivalmennuksia en lähtisi suosittelemaan jos en uskoisi niiden olevan hyviä, yhden periaatteen massavalmennuksia en suosittelisi, mutta silloin kun valmennus kohdistuu tiettyyn asiaan ja siitä löytyy yksilöllisyyttä ja takana on hyvät ammattilaiset niin uskallan suositella. On kiva päästä vinkkaamaan mahdollisuudesta, joka ulottuu kenen tahansa kotiin asuinpaikasta riippumatta, eikä vaadi päivittäin suuria ponnistuksia ja aikaa. Harjoituksiin riittää hyvin lyhyt aika ja näistä harjotteista on helppo tehdä osa arkipäivien rutiineja lapsiperheessäkin.

Maaliskuussa on alkamassa Nordic Fit Maman Kuntouta keskivartalo-kurssi, sekä sen jatkokurssi Treeni, ravinto ja hyvinvointi. Itse osallistun kumpaankin ja lähde sä mun mukaan näihin!
Ilmoittaudu alla olevien linkkien kautta!
Kuntouta keskivartalo 69€ (ovh.99€), alkaa 19.3
”Kurssin opeilla saat tuntuman vatsa- ja lantionpohjanlihaksiin ja aktivoit ja energisoit koko kehoa. Kurssilla opit, mitä liikkeitä voit turvallisesti tehdä ja harjoittelu etenee progressiivisesti. Rakennamme vahvan tuen ja perustan keskivartaloon, joka toimii myös pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa. Kurssin tavoitteena on lempeästi palauttaa voimaa ja tukea keskivartaloosi raskauden ja synnytyksen jälkeen.”

 

Treeni, ravinto ja hyvinvointi – Äitikurssi jatko 59e (ovh.89€)
”Valmennuksen harjoituksilla rakennamme vahvan pohjan kovallekin treenille, jos se on tavoitteesi tulevaisuudessa. Rakennamme lisäksi vahvan pohjan terveille elämäntavoille, jotka toimivat terveytesi perustana koko loppuelämäsi ajan. Kurssin tavoite on se, että tunnet itsesi vahvaksi ja voimakkaaksi ja jaksat hyvinvoivana ja iloisena lapsiarjessa.
Tällä kurssilla tulemme yhdessä ottamaan askelia kohti vahvempaa kehoa, terveellisempiä ruokailutottumuksia ja elämäniloa, mahtavaa, että olet päättänyt lähteä mukaan! Tämä kurssi toimii luonnollisena jatkona Kuntouta keskivartalo -äitikurssille, mutta toki voit osallistua tälle kurssille, vaikka et Kuntouta keskivartalo -kurssia olisi käynytkään, jos koet, että keskivartalosi on kunnossa ja tunnet voivasi tehdä jo hieman kokonaisvaltaisempaa, haastavampaa treeniä ja olet valmis tekemään pieniä muutoksia jokapäiväisiin elämäntapoihisi.”
Lue lisää: Nordic Fit Mama
Lähdetkö mukaan?
Ilmoittaudu näiden linkkien kautta edulliseen hintaan!
Kuntouta keskivartalo 69€ (ovh.99€), alkaa 19.3
Treeni, ravinto ja hyvinvointi – Äitikurssi jatko 59e (ovh.89€)

Lue myös postaus Pilateksen vaikutuksista mun kehoon raskauden ja synnytyksen jälkeen ja huomaa, miten suuria muutoksia voi oikeasti saada pienellä aikaan!
Äidin oma Pilates ja sen tuomat edut synnytyksen jälkeen

Mommystyle ja otsatukan comeback

Mikä ihmeen mommystyle?

Miten mommystyle näkyy mussa vai näkyykö? Edelleen äidiksi tultuani tykkään pitää ulkonäöstäni niin sanotusti huolta samoin kuin ennenkin, meikata ja käydä kampaajalla. Toisilla vaatteiden osto itselle vähenee kun on pieni jolle ostella, mutta mähän ostan meille kummallekin,heh. Tää nyt kuulosti, että oon joku himoshoppaaja, mut suurimmaksi osaksi ostan ihan tarpeeseen ja välillä on vaan kiva hemmotella itseään jollain uudella kauniilla vaatteella. Tykkäsin meikata ja laittaa tukkaani ennen Lukan syntymää ja tykkään edelleen, mut mä oonkin aika nopea meikkaaja ollut aina, en ikinä oo jaksanut siihen kauheesti käyttää aikaa ja ainakin vielä löytyy se aika siihen pikameikkiin ja tukanlaittoon. Täyskotipäivät on sitten eri juttu, silloin on se ”kotiäitilook” ihan mieluusti 😉

Mä oon aina ollut tyyliltäni aikamoinen kameleontti, tykkään monenmoisesta, mut silti tietyt jutut on enempi mua. Mun tyyliä on vaikea kuvailla, mut kyllä siinä joku punainen lankakin on, vaikka se saattaa olla rokahtavasta hipihtävään ja sporttisesta korkkareihin… Mun mommystyle ei oikeastaan poikkea mun aiemmasta tyylistä. Näin vauva-aikaa elellessä vaatteet miettii paljolti imetyksen kannalta. Ei kaikkien vaatteiden tarvitse olla suoranaisia imetysvaatteita, mutta kuitenkin sellaisia joissa imetys luonnistuu helposti. Jokunen ihan imetysvaatekin on tullut ostettua, mutta kyllä niissäkin se oma maku ratkaisee.

Sitten osalla tulee äidiksi tultua tukkatyylin uusiminen, jotkut leikkauttavat lyhyemmän tukan. No mähän leikkautin edestä lyhyemmän ja otsatukka tuli takaisin. Mullahan on siis joskus ollut otsis ja nyt sitä tosissaan puolisen vuotta mietein, että josko olisi otsatukan comebackin aika. Oon niin tyytyväinen, että leikkautin otsiksen. Muuten kun haluan pitää tällä hetkellä pitkänä ja punasävyisenä tukan niin muutosta on hankala saada jos sellaista kaipaa ja mä vähän kaipasin. Parturireissulla aina myös laitetaan kulmat kuntoon! Uus tukka piristi, kuten myös uus Espritin imetyspaita, joka on niin mun tyylinen.

mommystyle

mommystyle

mommystyle

Onko sulla selväoma tyyli?
Entä onko tyyli muuttunut äidiksi tultua?

IG: @outikarita