Baby Shower

Baby Shower, Vauvajuhlat, juhla tulevalle äitiydelle ja lapselle…
Sellaisilla mut ”yllätettiin” viime sunnuntaina <3

Kyllähän mä tällaisia juhlia toivoinkin ja siitä miehelleni mainitsin. Osasin kyllä myös odottaa, että tällaiset mulle jossain kohtaa järjestettäisiin. Vaikka päivä ei loppujenlopuksi sitten tullutkaan ihan yllätyksenä (kaikki ei osaa tarpeeksi hyvin salailla ja peitellä) niin silti sitä tunnetta on vaikea kuvailla kun tulee kotiin, joka on kauniisti koristeltu ja täynnä itselle tärkeitä ihmisiä kyykkimässä keittiön saarekkeen takana ja huutamassa yllätyyyyys! Itkuhan siinä tuli ja nauru! Nauru raikasi koko päivän täällä ja se ihana lämmön tunne minkä tämä juhla toi sen lisäksi että meidän kämppä oli kyllä kuin sauna 😀

Annetaan kuvien puhua puolestaan, ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa…

baby shower

KIITOS RAKKAAT!!!

One happy mama!

@outikarita

Äitiyspakkaus 2017 ja mun suosikit

Viime viikolla meille kotiutui äitiyspakkaus 2017 vuoden mallia tottakai ja sitä on kyllä ihasteltu ja hypistelty. Pian pääsevät pesuun ja lipastoon odottamaan pikku poikaa saapuvaksi. Olin jo ennakkoonkin nähnyt kuvia sisällöstä ja ihastunut valmiiksi jo pakkauksen värikkyyteen. Kirkkaat värit erityisesti oli mun mieleen ja myös kuosit oli todella ihania. On ihan mielettömän hienoa, että meillä Suomessa on tällainen etu, se on oikeasti iso etu! Itselleni oli päivänselvää, että otan pakkauksen. Jotenkin sitä halusin itse mielummin pakkauksen kuin rahaa ja olihan tämä kuin pieni joulu kun pakkauksen sai hakea, avata ja tutkia. Mun makuun kun menee myös monenlainen vaate, niin en ole ehkä niin tarkka tyylistä vaikkakin tän vuoden tyyli miellytti erityisesti värikkyydellään.

Aion säilyttää tuon laatikon Tiitin säilytettäville jutuille ja eräältä ystävältäni sain ihanan idean. Hän on säilyttänyt jokaisen lapsensa äitiyspakkauksen makuupussin lapselleen ja se tulee meillekin sujahtamaan Tiitin omaan boxiin, niin ihana makuupussi tänä vuonna pakkauksessa oli. Aika näyttää mitä tulevien vuosien varrella laatikkoon kertyy, mutta siitä tulee Tiitin oma laatikko.

äitiyspakkaus 2017

Mitä kaikkea äitiyspakkaus 2017 sisälsi

Tän vuoden äitiyspakkaus oli tosiaan väritykseltään aivan ihana ja kaikki niin sopivaa pojalle. Toki tytöllekin sopii, mutta monet ehkä mielsin enemmän poikamaisiksi. Äitiyspakkauksen laatikkokin on mun mielestä aivan ihana! Pakkauksella oli todella paljon kaikkeaja kiva, että kaikki ei ollut ihan vastasyntyneen kokoa. Ainoa mikä mietityttää on tuo toppapuku, on sen verran iso, että tulevana talvena taitaa Tiitille olla iso ja reilun vuoden päästä mahtaako mahtua…

Äitiypakkaus 2017 sisältö näkyy alla.

äitiyspakkaus 2017

äitiyspakkaus 2017

äitiyspakkaus 2017

Äitiyspakkaus 2017 ja äidin suosikit

Kyllähän sieltä pakkauksesta ne omat suosikit nopsasti nousi ja makuupussi oli ehdottomasti suosikkien joukossa, samoin tuo söpö pehmokoira. Vaatteissa tosiaan nuokirkkaat väritja raidat säväytti, ehkä eniten tuo sateenkaaribody. Housuista nuo tassunjälihousut oli ehdottomasti lempparit ja myös pakkauksen pipo oli todella ihana!

Äitiyspakkaus 2017 omat suosikit alla

äitiyspakkaus 2017

äitiyspakkaus 2017

äitiyspakkaus 2017

 

Mitäs muut äidit ovat tykänneet tän tai edellisten vuosien äitiyspakkauksista?

Samana päivänä kun tämä ihana äitiyspakkaus 2017 vuoden mallia meille kotiutui niin kotiutuipa myös isimiehelle oma isyyspakkaus. Seuraavassa postauksessa, heti huomenna pääseekin meidän perheen isimiehen isyyspakkaus esittelyyn, joten stay tuned!

Instagramissa @outikarita