Minusta äiti, meistä vanhemmat ♥

Uutena vuotena toiveemme tähdille kuiskasin,
tulisihan tämä olemaan onnen vuotemme.
Oli yritystä takana jo tovi,
jos vuosi tämä vihdoin ihmeen meille soisi 
ja onneamme kasvattaisi.
Tähdet kuulivat toiveeni, 
oli tähdet ja galaksit kohdallaan,
pienen avun kautta, ihmeen meille soivat.

Tänään äitienpäivänä, raskausviikko 15, kuvat on muutamisen viikon vanhempia, keväiseltä Tulholman reissultamme. Masu on tuosta vähän enemmän jo pullahtanut, mutta lisää tarinointia tästä kaikesta hieman myöhemmin. Ja näin alkuun sitä tarinointia riittää enemmänkin kun on pitänyt tämän asian niin pitkään täältä salassa. Nyt kuitenkin haluan vain toivottaa

IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ!

Äitienpäivänä ♥

ONNENTOIVOTUKSET, HALAUKSET, POSKISUUKOT
ÄIDILLE!

IMG_0645

Äitinepäivä äideille, jotka sen ovat ansainneet….

Äitienpäivää on tänään varmasti monet viettäneet, onhan meillä kaikilla äiti, valitettavasti kaikilla se ei kuitenkaan ole läsnä / ole ollut läsnä elämässä. Oma äitini asuu Hämeenlinnassa, muutti sinne -90 luvun loppupuolella, välimatka ei ole estänyt yhteydenpitoa ja näkemistä vaikka nykyään nähdä voisi useamminkin. Vanhempani ovat siis eronneet ja jo ennen tuota äidin muuttoa Hämeenlinnaan ja poikkeuksellisesti, en ole eron jälkeen asunut äidin kanssa. Äiti on kuitenkin ollut aina läsnä elämässäni ja tärkeä sekä iso osa sitä. Hän on jättänyt oman jälkensä elämääni niinkuin kuuluukin. Vanhempien ero ja isän luokse asumaan jääminen on toki vaikuttaneet minun ja äitini väleihin, sitä ei voi kieltää. Välit eivät ehkä tulleet niin läheiseksi kuin olisivat voineet ja tuli siinä tietyt kipuiluvaiheet äiti-tytär suhteessa vanhempien eron takia käytyä läpi…. Mutta  nyt ei kirjoiteta murheellisista asioista.

äiti ja tytär 1

”Äiti on hän joka ojentaa kätensä kun koko muu maailma kääntää selkänsä”

Oma Äitini on aina uskonut minuun ja tehnyt minusta vahvan omalla uskollaan minuun! Äitini on minulle hyvin rakas ja tärkeä ja meillä on hyvin lämpimät välit. Äiti on se, jolle nuorena jo kerrottiin kaikki sydänsurut ja jonka puoleen käännyttiin tyttöjen asioissa. Äiti on se joka ymmärsi ja halasi. Äiti on se joka loi uskoa omaan tekemiseen ja itsetuntoon. Äiti on se, jonka silmissä olin aina kauneinta maailmassa. Äiti on se, joka nimesi minut aina joksikin perhoseksi. Äiti on se, jonka ansioista menen läpi vaikka harmaan kiven. Äiti on se joka on aina uskonut minuun. Äiti on se, joka on aina ylpeä saavutuksistani. Äiti on se jolle jäin ensimmäisessä balettinäytöksesäni vilkuttamaan kun muut lähti lavalta. Äiti on se, joka kävi jokaiset balettiesitykset, näytelmät, koulun kevät- ja joulujuhlaat sekä nyt aikuisena fitnesskisani katsomassa. Äiti on se, jolle soitan kun olen kipeä. Äiti on se, jolle soitan kun elämässäni tapahtuu jotain merkittävää.
ÄITI !
äiti ja tytär 2

Isoäidit, Mummu ja Mamma ovat olleet myös hyvin tärkeitä ja isossa osassa elämääni. Heistä on vain aika jättänyt ja jäljelle on jääneet muistot ja jäljet sydämeen….

Tänään olemme käyneet Rikun vanhempien luona päivällä syömässä ja ai, kun oli hyvää lihapataa 🙂 loppuviikosta pohdein, pitäisikö minun hurauttaa omaa äitiäni katsomaan Hämeenlinnaan äitienpäivänä, mutta päädyin että vedetään sitten kunnon maratonpuhelu. Yllätyksekseni äitini kuitenkin soitti eilen alkuillasta ja kertoi tulleensa Poriin, IHANAA! Me ei nähdä kovin usein, aivan liian harvoin, puhelinlinjat käy kyllä säännöllisen kuumina. Aamulla päätinkin nopsaan leipoa muffinssit tarjolle. Tein muuten tarkoituksella muffinsseja, joita itse en voi syödä, kun tiesin että anoppilassakin on kuitenkin herkkuja tarjolla 😛 Tein geishamuffinseja ja iltapäivällä sitten kahviteltiin.

IMG_0643

Oma äitini sai yhdistettynä syntymäpäivä- ja äitienpäivälahjana lipun River Danceen. Joskus talvella äitini bongasi mainoksen River Dancen tulosta Suomeen esiintymään 20-vuotisjuhlakiertueellaan. Äiti soitteli heti minulle ja kyseli lähdetäänkö ja tottakai olin valmis. Ollaan oltu kerran ennekin yhdessä River Dancea katsomassa ja voipi olla muuten, että se oli 10-vuotis juhlakiertue 🙂 Anoppi sain Vallilan keittiöliinan, aivan ihana tuo karkkikuosi  ja etenkin tuo ”kettukarkki”. Sopii anopin keittiiöön ja liinan sisään käärittiin noita kettu… siis pihlajakarkkeja 🙂

IMG_0631

”Äiti, mikä perhonen olen tänään?”
IMG_0632IMG_0640IMG_0638