Mun aamujen todellisuus

Mä rakastan aamuja! Pitkiä ja rentoja aamuja! Nyt mä niistä voin nauttia! Sitä en tiedä, millaisia aamut tulee olemaan tulevaisuudessa kun Tiiti on syntynyt. Voihan olla, että aamut on silloinkin rentoja tai sitten voi olla että ne on kiireisiä ja väsyneitä. Sitä ei voi ennustaa, mutta kuitenkin uskon, että löydän tulevaisuudenkin aamuista niitä ihania juttuja ja odotankin sitä, että saan Tiitin kanssa viettää aamuja, on ne sitten millaisia tahansa!

Tällä hetkellä kuitenkin nautitaan tämän hetkisistä aamuista, tulevaisuus on mitä on, mutta tämä hetki elämää on tässä ja nyt!

 

Mä teen aamuni itselleni nautinnollisiksi, en somea varten kiillottele. Mä tykkään oikeasti laittaa aamulla kynttilät palamaan ja laittaa aamupalan kauniisti esille. Syödä pitkään, rentoilla ja lueskella blogeja. Aamupala on milloin mitäkin, riippuen fiiliksestä. Ennen sängystä kunnolla nousemista teen kroppaa avaavia ja venyttäviä harjoituksia 5-15 minuuttia, riipuen fiiliksestä. Välillä saatan tehdä youtubesta ohjatun aamujoogan. Rauhassa puuhailen omat aamurutiinini, napsautan usein radion päälle, teen aamupalaa, somettelen… Aamupalan jälkeen usein vielä rentoilen sohvalla Netflixin tai blogien/kirjojen parissa. Tää hetki onkin jo nyt mun ja Tiitin yhteinen hetki, mä rentoilen ja hän jamittelee masussa, se on ihanaa! Kotiaskareita tykkään myös hoidella usein aamupäivästä, sillä olen enemmän aamuihminen kaiken puuhastelunkin suhteen.

Yritä säkin löytää aamuista ne onnenhetket! On ne aamut sitten kiireisiä tai rentoja, niin ne starttaa meidän päivän!

 

Uusi päivä

Nousin tänään 2 tuntia ennen töiden alkua, lähes kaksi tuntia ennen töihin lähtöä. Nousin hetken sen jälkeen kun olin toivottanut miehelleni hyvää työpäivää. Yksin hiljaisessa kodissa laitoin äänikirjan pyörimään ja suuntasin rauhassa aamupuuhilleni. Paistoin viikon ensimmäisen banaaniletun ja siitä tuli just hyvä, reunat hieman rapsakat ja pieni voin maku, marjoja ja banaanisosetta päällä.Lasi tuoremehua, jep olen koukussa. Pöydällä eilen mieheltäni saamat nimppariruusut. Pysähdyin taas miettimään, kuinka nautinkaan aamuista. Aamusta alkaa aina uusi päivä ja se voi tuoda vastaan mitä tahansa, mitä tahansa voi tapahtua. Lähden uuteen päivään hyvällä energialla ja vastaanottavaisena, sen voin valita aivan itse!

”Tämä on uuden päivän alku. Voin tuhlata sen tai voin käyttää sen hyödyksi.

Se mitä tänään teen on tärkeää, koska vaihdan päivän elämästäni siihen. Kun huominen tulee, on tämä päivä mennyt ikuisiksi ajoiksi ja jättänyt tilalleen jotakin, johon olen sen vaihtanut.

Haluan sen olevan voittoa, ei tappiota; hyvää, ei pahaa; menestystöä, ei epäonnea; niin ettei minun tarvitse katua hintaa, jonka olen siitä maksanut.”

-Positiivarit-