VKO 51 Can you guess my name?

Viikko ei ole ihan vielä lopussa, huomenna vielä Tiitin nimiäiset. Nyt voi vielä laittaa arvaukset laulamaan, osuisikohan joku oikeaan kommenttiboxissa? Siitä ilosta voisin lähettää vaikka pienen tuoksuvan tuikkivapussukan oikein arvanneelle, mutta reiluuden nimissä vain yksi arvaus / pää ja arvaukset sunnuntaina klo 18 mennessä. Näin hövelillä tuulella on tää mama nyt ♡

 

Tää viikko on hääritty paljolti Tiitin nimiäisten parissa. Tänään hän päätti ennen seiskaa syömisensä päätteeksi, että äidin ei tarvi nukkua pidempään. ”Vois alkaa häärimään niitä juhlia varten ja mä voisin jatkaa unia kantoliinassa.” No paljon sainkin härittyä jo tähän mennessä. Tiiti nukahti kantoliinaan, josta hänet keikautin iskän viereen nukkumaan vielä ja miehet sai vetää sikeitä yhdessä ja mä puuhailla rauhassa. Miekkoset kun heräsi niin toki Tiiti söi välissä ja sitten viihtyi taas iskän kanssa. Puolitapäivin tehtiin vaihto ja nyt parasta aikaa Tiiti vihtyy mulla kantoliinassa. Tänään vielä pitäisi vähän leipoa tai oikeastaan viimeistellä leipomukset (suurimman osan sainkin jo aamusti valmiiksi), askarrella kummitodistukset, koristella vähän kotia ja paketoida muutamat joululahjat. Täytyy saada huomenna muutamalle vieraalle jo joululahjat mukaan kun ei sitten ennen joulua nähdä.

Ollaan me vähän muutakin puuhattu tällä viikolla ja thank god, Riku on ollut isyyslomalla tän viikon. Vaikka harmittelin vähän Rikun ekan isyyslomaviikon jälkeen hänen töihin paluuta niin oli ihan hyvä veto pitää silloin alkuun vaan se viikko ja jättää loput tähän nimiäisten ja joulun ympärille. Tällä viikolla nimiäishäärimisten lisäksi ollaan oltu Tiitin serkun 12-vuotis synttäreillä ja mä oon käynyt Tiitin kanssa mun työpaikan pikkujouluissa. Ollaan tehty nimiäishankintojen ohessa jo vähän joululahjaostoksiakin ja käyty Pancho Villassa syömässä. Neuvolassakin käytiin, tällä kertaa oli mun jälkitarkastus ja hyvin on palauduttu, mutta synnytyksestä palautumisesta tulossa ihan omaa postausta myöhemmin.

Huomenna sitten juhlitaan Tiitin ensimmäiset omat juhlat!

💙

Laittakaas sitten nimiveikkaukset kommenttiboxiin ja painakaa sydäntä. Sunnuntaihin klo 18 mennessä kun arvailette niin voitte saada tosiaan tuoksuvan tuikkavapussukan.
Huomenna sitten illalla paljastuu nimi täälläkin 😉

Ja hei, seuraa myös Instagramissa meen touhuja

@outikarita

 

Outi Karita

48 vastausta artikkeliin “VKO 51 Can you guess my name?”

  1. Hei .Paljon on hienoja nimiä. Aapo, Matias, Leevi, Väinö, mutta pitikö sanoa vain yksi.

  2. Mä veikkasin et hänestä tulee joku E:llä alkava mut ku niitä on täällä jo useampia nii en haluu heittää samaa. hmmm olisko Oliver tai oskari sitte? Oliver! Se se on 😉

  3. Tiitus tuli ekana myös mieleen Tiitistä 😀
    Mutta heitän arvaukseksi kuitenkin Elias

  4. Mulla tuli joku aika sitten mieleen, että voiskohan beibistä tulla Tiitus, mutta voidhan hänestä tulla myös vaikka Jooa. 🙂

  5. Tuli mieleen Sisu ja Timi, mutta muutkin oli niitä arvannut, joten keksitään vielä uusi eli Sulo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 45
Tykkää jutusta