Omarmunkki vs. Berliininmunkki

Pakko kait näistä munkeista on nyt oma postaus tehdä, terkut vaan cittarin kassalle 😀

Meillä oli eilen töissä munkkipäivä ja mä hommasin munkit töihin. Ostin puolet Omareita ja puolet Berliineitä. Näitä ostaessa kävi hassu juttu, citymarketin kassan kanssa vitsailtiin, että joo vähän iltapalaa. Lopuksi mukava kassanainen totesi, että hänhän näkee sitten huomenna blogista, että miten maistui. Multa taisi päästä pieni naurunpyrskähdys, heh. Hyvin nuo upposivat kummatkin, tosin Omarit loppuivat ennen Berliinejä ja itse tyydyin ihan yhteen munkkiin ja se oli Omarmunkki. Omarkarkit on olleet musta aina ihan hyviä, mutta ei nyt erityisen hehkutettavia, munkki oli kuitenkin uusi tuttavuus. Berliininmunkkiakin joskus syöneenä sanoisin Omarin vievän voiton. Omar on todella makea ja kinuskinen, ei kuitenkaan mun mielestä yhtään kuin omarkarkki. Berliininmunkki on marjaisena hivenen raikkaampi, jos nyt rasvaista munkkia voi raikkaaksi kuvailla 😛

Kumpi sun makuun on enemmän?

Tämä nyt oli tämmöinen hassu munkkipostaus. Huomenaamulla (jos ei jo tänä iltana) tulossa tärkeää asiaa, joten pysykäähän kuulolla 😉

Outi Karita

18 vastausta artikkeliin “Omarmunkki vs. Berliininmunkki”

 1. 😀 Mää en ole edes vielä suostunut tuota Omaria maistamaan. Tykkään niistä karkeista ja koska mun mielestä mikään versio ei ikinä voi olla yhtä hyvä niin oon jättänyt välistä. Toisaalta mä tykkään berliininmunkeista sellaisenaan.

  • Heh, noi munkit oli kyllä todella hyviä, hyvin kinuskista 😋

 2. oi sulta puuttuu tosta viel kolmas munkki, se missä on sitruuna-lime (olikohan se se?) makunen päällys 😀 ite en oo omaria enkä tätä vihreetä maistanu mut ärrän myyjä kehu tätä uusinta, mies taas rakastaa tota omaria..

 3. Munkkeja en syö saanut niin epäterveellisen maineen ettei enää kehtaa. Viimeksi syönyt 15vuotiaana. Berliinimunkki maistui kyllä, etenkin uimahallireissun jälkeen ja Arnoldsin donitsit. Koskaan ei ole itse tullut tehtyä mitenköhän se onnistuisi? Mikä tuo Omar munkki on? En ole koskaan kuullutkaan.

  • Heh, syö salaa 😀
   Ei vaan, mitäs kehtaamista siinä nyt on. Ei kaiken tarvitse olla aina vain terveellistä, kyllä sitä voi joskus munkin ja muutakin popsaista 🙂
   Itse tein viime vuonna ekaa kertaa munkkeja, vapuksi dumlemunkkeja. Ei niiden teko kovin vaikeaa ollut 🙂
   Omar munkki tulee niistä Omar karkeista, mutta siis kinuski päälisellä ja kinuskitäytteellä, kaukana terveellisestä, mutta todella hyvää 😀

 4. Berliinimunkit on parempia! Jos omarmunkeissa olis hilloa sisällä niin sit vois olla vaikee erottaa parempaa mut tällasenaan hillomunkkien ystävänä helppo päätös 😀

 5. berliini vie voiton 😀 omar on vähä liian öklö.. ei noita tosin kovin usein tee mieli

  • Ja se on ehkä ihan hyvä, ettei kovin usein tee mieli. Aika harvoin sitä itsellänikään tekee munkkia mieli. Joskus kuitenkin ja silloin joskus ne on hyviäkin 🙂

 6. Kauhean usein en munkkejä syö mutta joskus tulee munkkihimo, ja kyllä melkein se perinteinen berliini sitten olis valinta. Tykkään kun päällä on sokerista ja sisällä hilloa. Kerran olen syönyt omar-munkin, myös karkeista pitävänä, mutta se oli ehkä vähän tylsä kun sisällä täyte melko samanmakuinen kuin päällä. Teki tunkkaisemman fiiliksen. Jos olis vaikka jotain kermavaahtoa tai kreemiä niin toimis ehkä paremmin..

  dabestversionofmyself.blogspot.fi

  • Ihan hyvä vaihturi olisi kyllä kreemi tuonne sisään, niinkuin nuo Arnoldsin kinuskisydänmunkit, joissa on juurikin sellaista ihanaa vaniljakreemiä. Niitä yleensä itse silloin herkuttelen, kun joskus munkkia tekee mieli 🙂

 7. Mun ehdoton lemppari on kyllä berliininmunkki, josta teelusikalla otetaan hillo pois 😀 Vappua odotellessa, pääsee hyvällä syyllä itse munkkien paistoon!!

  Aurinkoista kevään jatkoa!! 🙂

  • Hih, itse paistoin viime vuonna vapuksi ensimmäistä kertaaitse munkkeja, täytyy kyllä tänäkin vuonna 🙂

   Kiitos ja samoin sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta