Biisiperjantai!

Ne pumppiohjelman uudet biisit, lupasin ne Instan puolella jo keskiviikoksi, mutta siinä tuli sitten pari muuttujaa matkan varrelle 😀

dav

Pieni nuha joka mua on alkuvuodesta kiusannut alkaa olla takanapäin, mutta sen verran ärsyttävä pikkuflunssa tosiaan oli, ettei iskenyt kyllä pahasti päälle, mutta vähänkin kun rasitti niin pukkas taas enemmän nuhaa seuraavana päivänä ja vei vetoa pois. Nyt alkais olemaan energiat kohdillaan! Tällä viikolla myös jumppavetoihin otin itekin pitkästä aikaa reilummin painoa ja sain kun sainkin lihakseni hyvällä tavalla kipeiksi 🙂 Kuitenkaan sen enempiä treenejä en ole uskaltautunut tällä viikolla ottamaan, sillä en usko että täysin selvillä vesillä tästä pikkulentsusta ollaan, töissäkin kun olen kaiket päivät pikku nuhanenien ympäröimänä. Nyt viikonloppuna voisi ottaa vähän ulkoilua ja kevyttä kotitreeniä mahdollisesti….

dav

Tällä viikolla oli jumppavedoissa uudet ohjelmat ja pumppituntiinhan suunnitellaan treenit biiseihin, niinkuin Bodypump:ssakin ja alla mun biisivalinnat, joista osaksi kiitos teille lukijoille, joilta sain hyviä vinkkejä ja moni vinkki pistetty myös ylös taas tuleviakin ohjelmia varten 🙂

Lämppäri

Kyykyt

Rinta

Selkä

Ojentajat

Askelkyykyt

Hauikset

Olkapäät

Vatsat

Miltäs kuulosti?

Yritän pitää biisilistan monipuolisena musiikkityylillisesti, jokaiselle jotain ja Tuisku on ja pysyy listoilla omista ja jumppaajien toiveista 😉 Biisien täytyy myös meitiin toimia, mutta onneksi mulla on melko laaja musiikkimaku, kuten huomata voi 😀 Ohjata on mukavampi jos biisit iskee itseenkin 😉

Ja munhan pumppitunnit on tiistaisin klo 19.30 Porin Piukoissa Paikoissa, keskiviikkoisin samaan kellonaikaan sitten Piukat Pakarat tuntia 😉

dav

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta