Enkö olekaan enää ”fitness”?

Mutta mitä on fitness?

Olen kilpaillut Body Fitneksessä kolme kertaa ja olen monesti saanut kuulla olevani se fitnesstyyppi, nyt olen kuitenkin kuullut sanan ex-fitness ja hämmennyin. Sopiko sana fitness minuun vain sillon kun kisasin, olenko taas fitness jos lyön kisatavoitteen lukkoon? Olen ehkä ex-fitnesskilpailija, mutta kuka sitäkään sitten tietää ja sitä asialla varmaan tarkoitettiinkin eikä millään pahalla, mutta mulla alkoi heti ajatus raksuttaa tuosta yhdestä sanasta ja syntyi postausajatus 😀

dav

Hassuja kysymyksiä ja täysin turhia. Minä itsehän itseni määrittelen ja fitness ei ole minusta mihinkään hävinnyt jos niin voi sanoa. Määrittele sana fitness? Fitness on englanninkielen sana ja suomennettuna tarkoittaa kuntoa; ihmisen fyysistä ja henkistä toimintakykyä kuvaava käsite. Itse näen fitneksen kuvaavan elämäntyylinä liikunnallista ja tervellistä elämäntyyliä, johon itse liittäisin ja liitänkin mukaan vielä fyysisen hyvinvoinnin lisäksi juuri sen henkisen hyvinvoinnin, sopivasti rentoutta mukaan ja mulle sopiva paketti on valmis!

Tänään vuoden vikana treeninä piti olla Emilian kanssa jalkarääkki, mutta vedettiinkin olkapäät ja kädet, ihan mun lempparitreeniä siis!!! Kiitos vaan Emilialle vuoden vikasta treenisetistä, vedettiin ihan killeri setti yhteistuumin! 🙂

davdav

Fitness hämmentää monella tavoin minuakin usein. Sen ympärillä pyörii paljon ajatuksia ja monet tahtoo nähdä sen hyvin mustavalkoisesti. Onko sillä sitten väliä yhdistääkö joku minuun sanan fitness? Ei, sillä ei ole väliä, mutta itse edelleen miellän fitneksen osaksi omaa elämääni, yhdeksi isoksi kiinnostuksen ja intohimon kohteeksi, haaveeksikin…. Fitness on osa minua myös vuonna 2016! Toivonpa siis vuodesta 2016 upeata ja onnistunutta myös fitneksen saralla! Treeneissä sekä kisakatsomoissa nähdään!

Kunnon Uutta Vuotta 2016!!!

dav

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Enkö olekaan enää ”fitness”?”

    • Kiitos Tiina ja smoin teille <3
      Onhan se valitettavasti….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta