Joulupäivän herkullinen dinneri

Nyt täytyy sanoa, että kaikki oli hyvää! Ei tehty ihan tavallista jouluruokaa vaan jouluruokaa pienellä twistillä. Mähän jaoin jo tuossa ennen joulua reseptivinkkejä Ideoita joulupöytään ja ähkyn välttämistä -postauksessa ja tuossa postauksessa mainitut ruuat ja herkut on nyt testattu.

 

davjouluruokadav

MENU

Juustoiset mustaherukkaleivät

Anoppi tekee todella hyvää saaristolaisleipää ja sehän sopi tähän oikein hyvin! Todella hyviä suupaloja!

Bataatti-Punajuurivuoka

Uusi laatikko kokeiltavaksi ja hyvää oli!

Porkkanavuohenjuustolaatikkoa

Tätä olen tehnyt jo useampana vuonna ja ainoa porkkanalaatikko, josta olen tähän mennessä tykännyt. Teen sen lanttulaatikon ohjeella eli riisit saa jäädä pois ja laatikosta saa tulla ihan sileää eli porkkanasosetta käyttäen + tähän laatikkoon tulee sitä vuohenjuustoa! Tämä on todettu hyväksi ja tätä Riksakin toivoi.

Kalkkunaa

Mehevää, mehevää….

Kylmäsavulohi ja Piparjuurilohi

Oi että kun tuli hyviä suupaloja näistäkin kun kääräisi lohiviipaleet rullalle kera tuon piparjuurikastikkeen. Riku teki muutaman rullan ilmankin tuota kastiketta ja nehän tuli kyllä sitten dipattua kastikkeessa. Myös kalkkunan kanssa söin tuota piparjuurikastiketta.

Valtasen lohihyvä

Ihan älyttömän hyvää!

JÄLKKÄRI

After Eight kakku

Ohje löytyy Kinuskikissalta ja todella hyvää! Minttu ehkä olisi voinut maistua enemmän, mutta kyllä tämä suklaanälän tyydytti 😀

davmde

Kaikki siis saavat suositukseni, kannattaa testailla!
Mitäs teillä on syöty?

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta