Lucianpäivän pieni tervehdys ja lämmin ajatus

Viikonloppu on ollut täällä hyvin aktiivinen ja ajattelinpa tänne päivittää pienen tervehdyksen, lämpimän ajatuksen. Tänäänkin olen ollut koko päivän menossa, kuuden jälkeen tulin kotiin, sytytin kynttilät ja istahdin hetkeksi koneelle. Loppuillan ajattelin ottaa hyvin rennosti syöden, saunoen, joulukortteja rustaten ja telkkua katsoen sohvalla samalla kun Riksa antaa mulle jalkahieronnan, kiitos joulukalenteri yllärin 🙂

hdr

Älä koskaan pelkää ilmaista sitä, mitä on sydämelläsi.
Pienestä kipinästä kasvaa joskus liekki
jonka loimussa voi monta kuukautta lämmitellä käsiään
joku, jota rakastat tai joku, jonka tunnet vain ohimennen.

-Faith Baldwin-

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta