Kiitollisuutta itsenäisyyspäivänä

On hyvä pysähtyä ajoittain miettimään kiitollisuutta, mistä voi olla kiitollinen ja näin Itseänäisyyspäivänä on myös todella hyvä päivä näihin mietintöihin. Lainaan tähän alkuun Positiivareiden kalenteria 🙂

mde

Kiitollisuus – avain täyteen elämään

Se muuntaa sen, mitä meillä on riittäväksi,
jopa yltäkylläisyydeksi.

Se muuttaa kieltämisen hyväksynnäksi,
kaaoksen järjestykseksi, sekaannuksen selkeydeksi.

Se voi muuttaa aterian juhlaksi, talon kodiksi,
tuntemattoman ystäväksi.

Kiitollisuus muuttaa menneisyyden ymmärrettäväksi,
tuo rauhaa nykypäivään ja antaa näkemyksen tulevaisuudesta.

Voin kyllä yhtyä tuohon Positiivareiden mietintään ja se sopii tähän päivään, tähän aikaan, kaikkeen siihen mitä ympärillämme tapahtuu, mitä puhutaan, mitä tunnetaan. On hyvä keskittyä siihen mikä on hyvää, mistä on kiitollinen. Sillä näillä ajatuksilla ammennamme lisää positiivista energiaa ja saamme paljon enemmän hyvää aikaiseksi, saamme energiaa uurastaa huonolla tollalla olevien asioiden eteen. Toiset saattavat sanoa minua haaveilijaksi, kukkahattutädiksi (no en ole), suvakiksi, vihervassariksi…. Mä en oikeen noista nimityksistä välitä, ne on niin mustavalkoisia. Mulla on hyvä olla, toivottavasti sullakin! 🙂

Olen kiitollinen niin monesta asiasta. Meillä Suomessa on moni asia todella hyvin, paljon paremmin kuin monissa muissa maissa. Olen valmis kantamaan korteni kekoon, jotta hyvin olevat asiat pysyisivätkin hyvin ja että ei niin hyvin asiat paranesivat. Olen omassa henkilökohtaisessa elämässäni niin monesta asiasta myös kiitollinen, rakkaudesta, ystävyydestä, terveydestä, kodista, työstä…..

Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa!

Ken yhtä ihmistä rakastaa,
se kaikkia rakastaapi.
Ken kerran voi itsensä unhoittaa,
se unten onnen saapi.
Ken kerran itse on onnellinen,
se tahtois onnehen jokaisen
ja antaa ja antaa ja antaa vaan
oman onnensa aarteistaan

-Eino Leino-

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta