Mitä jos joku lapsi jäisi ilman joululahjaa?

Nyt onkin ollut blogeissa paljon postauksia siitä, miten voi auttaa toisten joulua. Eri paikkakunnilla on erilaisia mahdollisuuksia ja niin täällä Porissakin on eri mahdollisuuksia. Itse olen jo monena vuotena osallistunut Nuorkauppakamarin järjestämään Joulupuu keräykseen ja niin tänäkin vuonna! Joulupuu keräystä järjestetään itseasiassa yli 40 paikkaunnalla, käy kurkkaamassa lähin keräyspaikkasi osoitteesta www.joulupuu.org

dav

”Suomessa on tuhansia lapsia, jotka eivät saa viettää joulua turvallisesti yhdessä läheistensä kanssa. Joulupuu-keräys on hyväntekeväisyysprojekti, jonka avulla tuodaan jouluiloa ja lahjoja lapsille, jotka muuten uhkaisivat jäädä ilman lahjoja. Porin Nuorkauppakamari toteuttaa Joulupuu-keräyksen Porin, Ulvilan, Noormarkun, Luvian, Nakkilan ja Merikarvian alueilla.”

Joulupuukeräyksellä on myös omat facebook sivut!

dav

Keräys on jo alkanut ja vielä on koko ensiviikko aikaa eli 13.12. asti aikaa osallistua. Homma toimii niin, että haet kuusesta lappusen, jossa lukee joko poika tai tyttö ja ikä. Ostat/teet lahjan, paketoit, laitat Joulupuusta ottamasi lapun pakettiin kiinni ja kirjoitat lappuun mitä paketissa on, niin paketti löytää tiensä sosiaalitoimen kautta lapselle, jolle lahja sopii 🙂 Itse nappasin tänä vuonna lappuset sekä tytölle että pojalle ja tänään kävimmekin Rikun kanssa lahjat hankkimassa, Rikun tehtävä oli hankkia 12-vuotiaalle pojalle lahja ja minun vastaavasti saman ikäiselle tytölle 🙂

Jos ihmettelet mitä voisit pakettiin laittaa, niin sen ei tarvitse olla mitään isoa ja kallista, ideoinnissakin Joulupuu auttaa. Ainakin tuolta facebook sivuilta löytyy kuva, jossa on laitettu lahjaideoita eri ikäryhmille 🙂

dav

Nyt hyvä mieli kiertämään ja auttamaan jokaista lasta saamaan lahja!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta