Olohuoneen muodonmuutos

Nytpäs jotkut luulevat nähneensä kuvia jo Instassa ja niitä olikin viime viikonloppuna siellä suunnalla tarjolla, mutta nytpä on muuttunut vielä hieman siitäkin olkkari 😀 Kohti joulua mennään ja selvästi tän joulun juttu on tietysti punainen ja blingi sekä metallisävyt, niinkuin jo vuosi sittenkin, mutta aina jotain uuttakin 🙂

BEFORE

davdav20151024_19514320151024_19511920151024_195056

AFTER

davdavdavmdedavdavmdemdedavdavdavdavdavdavmde
Heh, kuvista varmaan huomasitte että tykkään kynttilöistä, mitä enemmän niin sitä parempi. Tunnelmallista, pehmeää ja lämmintä valoa…. Suurin osa kuvissa näkyvistä kynttiläsomisteista on Party Liteä, yksi Iittala siellä taisi olla after kuvissa ja before kuvissa yksi Pentik 😀 Party Liteä on löytynyt kotoa jo ennen kuin aloitin konsulttina ja nyt entistä enemmän. Monet kuvien somisteet ovat nytkin myynnissä Party Litellä ja mullahan on nettikauppa sekä omat konsulttisivut facebookissa 😉

Verkkokauppa
Facebookissa

Tarkoitus ei ollut kuitenkaan mainostaa, mainoslinkit tulivat vasta postauksen synnyttyä. Kotiesittelyjä on ennenkin ollut ja pitkästä aikaa olen innostunut kotiakin taas kuvailemaan, johtunee jouluisesta sisustuksesta 🙂

Näkyykö teillä kotona jo joulun tulo?

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta