Sunnuntain ajatus <3

Miten tuo lumi saakin itsessäni heräämään pikkulapsen. Eilen illalla ihailin leijaleivia lumihiutaleita, ihailin lumisia puita katulamppujen valossa ja tänään herättyäni ensimmäiseksi ryntään ikkunaan. Haluan ottaa kauniista maisemasta kuvaa, mutta se ei onnistu kotiterassilta, ehkä pysähdyn tänään matkojeni varrella kuvailemaan, pakkohan se on pysähtyä….. En ole talvi-ihminen niinkään, mutta onhan luminen maisema kaunis!

mde

”Se, millä tavoin heräät aamulla ja asennoidut alkavaan päivään, on ratkaiseva merkitys päivän onnistumiselle. Jos haluat päiväsi onnistuvan, asennoidu myönteisesti. Jaksa uskoa siihen ihmeelliseen tosiasiaan, että jos odotat päivästäsi onnistunutta, että pyrkimyksesi toteutuvat – niin myös tapahtuu.”

-Positiivarit-

IHANAA SUNNUNTAITA

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta