Etteikö puhelin tee onnelliseksi?

Kuulin tutkimuksesta, jonka mukaan ihmisten, jotka ovat olleet viikon ilman puhelinta, niin heidän onnellisuus on kasvanut. Ehkäpä näin voi olla, mikäli päättää olla ilman puhelinta, mutta kun tiputtaa puhelimen vessanpyttyyn ja on pakotettu olemaan ilman puhelinta vaikka asioita pitäisi sillä hoitaa, niin ei siinä kyllä onnellisuus pääse kasvamaan 😀

Uitin siis keskiviikkona puhelimeni vessanpytyssä, eikä toivoakaan että puhelinta saisi millaiseenkan kuntoon enää. Ajatuksissa oli Riksan kanssa ostaa mulle joululahjaksi puhelin. Noh, nyt tuli joulu etuajassa 😛 siinä ehti murehtia, että mistäs saan herätyksen päälle kun taloudessa ei ole yhtä ainutta heätyskelloa 😀 Vanha Lumia 800 heräsi kuitenkin sen verran henkiin, että siitä pieni apu oli hätään, herätys toimi, puhelut toimi ja jopa facebook toimi! Viestit eivät jostain kumman syystä toimineetkaan ja se tuotti hieman päänvaivaa… Noh, kauaa en suostunut sinnittelemään Lumialla ja nyt käytössäni onkin uusi Honor 7, on se hieno ja toi helpotusta jonka myötä taatusti onnellisuutenikin kasvoi 😀

Ihan ajatus siinä piilee, että onnellisuus voisi nousta ollessa ilman puhelinta. Kokoaikaa ei tarvitse olla tavoitettavissa tai somen äärellä, voi olla hyvinkin vapauttavaa kun päättää olla olematta. Toisaalta henkilö jolta kuulin tästä tutkimuksesta kertoi nauttivansa äärimmäisen paljon, kun saa joskus hetken omaa aikaa käpertyä sohvan nurkkaan ja selata somekanavilta esim. askartelu- / sisustussivustoja yms.

Kaikki on suhteellista ja kaikessa on kohtuus!

bty

Onko muita kännykän uittajasähliä?
Entä onko siellä muita Honorin omistavia?

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta