Lekalla hakkaaminen – ihan parasta!

Treeniviikko on polkastu tai oikeastaan isketty käyntiin kunnon temmolla. Toinen Crossfit Circuit tunti parin-kolmen vuoden tauon jälkeen. Ei enää ihan niin kova shokki kuin kaksi viikkoa sitten, mutta olihan  se edelleen vähän shokkihoitoa, niin erilaista treeniä 😉

20151116_193137

Mun ihan lempparia näillä crossitunneilla on lekalla hakkaaminen ja köydet! Tuo lekatouhu vaan ottaa ihan pirusti tonne yläselkään ja hartioihin, varsinkaan kun ei oo pitkään aikaan tehnyt. Tänään taas tuli haastettua kroppaa uusilla liikkeillä ja koko treenin näkee alla olevaasta kuvasta, tällä kertaa sen kummemmitta selittelyittä. Taas tehtiin loppuun vielä vatsatreeniä ja vähän petyin kun lankutettiin vain 2 minuuttia, olisin lankuttanut pidempäänkin, viimeksi kun meni se 5 min 😀 😛

20151116_193120

Ihan kunnon hiki irtosi ja hapenottokyky oli kovilla! Tukkakin vähän räjähti ja mitään hottistreenikuvia ei tuon treenin jälkeen kyllä irtoa, että turha oodotella 😀
Tästä sai hyvän driven viikon treeneihin! Huomenna ois oma ohjaus ja sit olis tarkoitus vetää 3 salitreeniä tähänkin viikkoon 🙂

20151116_193154Onko siellä treeniviikko jo startattu?

Hyvää treeniviikkoa sullekin!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta