Bondtyttö

Mä oon jo pikkutytöstä asti pitänyt itseäni jonkinsortin Bondtyttönä. En kuitenkaan tarkoita verrata itseäni niihin Bondtyttöihin, joita leffoissa näkyy 😀 Olen vaan aina tykännyt Bond elokuvista, ne on jollain tapaa aina kiehtoneet minua. Jo pikkutyttönä katselin VHS tallenteita Bond -elokuvista. Mun isä oli kova nauhoittamaan elokuvia telkusta ja meillä oli kirjahyllyllinen leffoja, jotka oli numeroitu sellaisilla numerotarroilla, joita sai tyhjien VHS kasettien mukana. Isä oli tehnyt tietokoneella aakkosjärjestykselliset listat elokuvista ja mä hain usein tolta listalta katsottavaa, usein se oli joku Bond elokuva. Mä ihailin 007:ää ja mä ihailin myös niitä Bondtyttöjä, jotka kait niin tytöt kuin kulloinenkin James on oman aikakautensa tietynlainen peilikuva. Näin mä oon huomannut ajattelevani….

20151107_164837

Muutama Bondi on tainnut tuossa -90 ja 2000 luvun taitteessa jäädä katsomatta, mutta nyt nää uusimmat Daniel Graig Bondit on kyllä katsastettu ja hyviä on olleet. Ykköseksi kaikista Bondeista ehkä nousee Skyfall, tosin vanhemmista on niin kauan aikaa että vaikea sanoa…

Spectre tuli käytyä katsomassa viimeviikolla ja tykkäsin! Alku oli mun mielestä hieman pitkäveteinen, mutta taattua Bond kamaahan leffa oli ja kun vauhtiin päästiin niin tykkäsin kyllä! Mielenkiintoisia nämä uusimmat bondit siitäkin, että periaatteessa nämä ovatkin vanhimpia ja avaavat aiemmin tehtyjen elokuvien taustoja, kuten tämä Spectrekin.

20151107_164823

Mitä olisi Bond ilman kunnon musiikkeja ja tykkäsin kovasti tästä Spectren biisistä!

Löytyykö sieltä Bondeihin tykästyneitä?
Mitä tykkäsitte uusimmasta?

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Bondtyttö”

  1. Just käytiin uusin Bondi katsomassa tänään! Hyvä oli ja kunnon pommeja näkyi niin, että tukka tutisi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta