Out of some?

Täällä on oltu vähän out of some. No en nyt ihan ulkona, mutta some on ollut vähemmällä tässä hetken aikaa. Ei niin paljon päivityksiä, kirjoituksia, kuvia, kommentointeja, mutta linjoilla ollaan kuitenkin ja väistämättä olen huomannut tämän hetken kuumat keskustelutkin, kuten sen miten somessa ”valehdellaan” oma elämä paremmaksi. Nyt kun itsellä on ollut somekanavien päivitys hiljaisempaa niin sain ajatuksen kirjoittaa teille siitä milloin päivitän ja mitä päivitän.

20151105_082454

Mulla ei ole ainakaan koskaan ollut tarkoituskaan, että kaiken kerron elämästäni ja otan kaikissa tilanteissa itsestäni ja kodistani kuvia. Koen kuitenkin olevani hyvin avoin niin somessa kuin elämässä muutenkin, mutta onhan mullakin yksityisyyden rajani. Olen myös sitä mieltä, että se mitä kirjoitan nettiin on oltava sellaista, minkä voisin mennä sanomaan julkisesti myös ihmisten edessä ja tarkoitan tällä sitä, että mun mielestä omien sanojen takana pitää pystyä seisomaan! Ei silti viilata pilkkua, jotkin asiat on vaan helpompi kirjoittaa kuin sanoa ääneen torilavalla 😉 Jaan enemmän positiivisia juttuja kuin negatiivisia, se on vaan mun luonne, en muutenkaan oo mikään negistelijä. Henkilökohtaisessa facessa tulee enemmän jeattua kannanottoja ja uutisia asioista, jotka koen tärkeiksi ja ennenkaikkea, joista koen että minulla on sanottavaa. Olen kuitenkin hyvin tarkka ja kriittinen siitä, että mitä uutisia tai muiden päivityksiä pistän jatkojakoon.

En jaa tekstejä kinastelusta miekkosen kanssa, en jaa kuvia sotkuisesta kodista, enkä jaa itsestäni kuvia joista en tykkää kuten kaksoisleukakuvia 😀 Kuitenkaan en näinä hetkinä jaa myöskään päinvastaisia kuvia, paitsi sen kaksoisleukakuvan kohdalla otan uuden kuvan 😀 Mun kuvapäivitykset tulee fiiliksestä ja hyvin harvoin jaan vanhoja kuvia. Jos mulla on kökköfiilis, niin en jaa kuvia ihanasta tunnelmoinnista, mutta saatan jakaa kuvan siitä kökköfiiliksestä, jos jostain syystä koen halua kertoa näin sen hetken kuulumiseni. Harvemmin silti näitä kökköfiilis kuviakaan tulee… Enemmän somepäivitysfiiliksiä tulee hyvästä fiiliksestä 🙂 Viime viikolta mulla on hyvä esimerkki, otin aamulla kuvan, jota en ehtinyt jakaa ja ajattelin että tää menee jakoon myöhemmin päivällä, oli niin kiva fiilis, hyvä kuva ja viestikin kuvassa, mutta illalla olikin vähän huonoja viboja, muistin kuvan, mutta sen jakaminen ei niissä fiiliksissä vaan tuntunut oikealta ja ajatustakaan ei tullut minkäänlaisen kuvan ottamisesta sillä hetkellä….

Ja se kuva oli tämä 😉

20151106_074617

Mä tykkään katsella itse sekä viimeistellyn kauniita kuvia, mutta myös elämänmakuisia kuvia, ns. räpsyjä hetkistä. Mun mielestä on siis kiva katsella visuaalisesti kauniita kuvia, mutta myös ei niin siloteltuja elämänmakuisia kuvia. Valitsen myös mielummin visuaalisesti kauniin kuin inhorealistisen kuvan, niistä en diggaa yhtään enkä oikein ymmärrä, mutta ei mun kaikkea tarvi ymmärtääkään 😛 Mä en myöskään muokkaile kuvia isommin, valosuutta, lämpöä, kontrastia saatan kuvissa säätää ja instassa jotain filtteriä käyttää, mutta mitään varsinaista fotoshoppailua en harrastele. Tottakai mä mä katson, että kuva näyttää hyvältä, sen ei tarvi olla täydellinen, mutta joku kriittisyys mullakin on ja kyllähän mä saatan valita asennon sen mukaan mikä imartelee mua, kukapa ei 😉 Eihän kukaan ole koskaan sanonut että some on koko totuus, kyllä mut tosielämässä näkee muissakin kuin imartelevissa asennoissa ja ilmeissä 😀

20151113_094522

Kiire on pitänyt mut nyt täällä blogin puolella hiljaisempana. Tässä on pari viikkoa ollut arkipäivät täynnä ohjelmaa ja iltasella on tehnyt mieli vaan pistää kynttilät palamaan ja käpertyä sohvalle Riksan kanssa katsomaan Arrowta 😉 Täydet päivät ja pimenevä vuodenaika vievät energiaa ja lepoakin tarvitsee enemmän, silloin pitää osata jostain himmata, nyt se on ollut someaika… Paljon olisi kyllä kirjoitettavaa ja kirjoitusajatuksia mielessä! Täällä on treenailtu paljon, salitreenit rullaa taas hyvin ja jumppapäivityksiäkin tehty tällä viikolla omiin ohjauksiin. Ruoka-asiat lukijoita kiinnostaa ja yksi sellainen postaus on jo aloitettukin. Uus Bondi on katsastettu ja siitäkin postaus tekeillä ja monenmonta asiaa mistä on fiiliksissä tällä hetkellä 😀 Olisiko teillä postaustoiveita?

20151113_185927

Miten sä päivität somea, milloin ja mistä fiiliksistä?
Onko sun some totuudenmukainen?

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Out of some?”

  1. Juuri vähän ennen kuin julkaisit tämän postauksen huomasin, ettei sinun blogitekstejäsi ollut useampaan päivään näkynyt fitfashionin etusivulla ja ihan ehti jo tulla ikävä juttujasi tuon hetken hiljaisuuden aikana. Tämä sun blogi on ehdottomasti yksi lemppareistani ja aina tulee hyvälle mielelle juttujasi lukiessa. Oot Outi ihanan positiivisen oloinen ihminen ja se oikein huokuu tänne ruudun toiselle puolelle. <3

    • Voi ihana kuulla, että kaipailit ja kiitos kehuista! <3
      Harvoinpa noin pitkää taukoa tuleekaan, yleensä kaks päivää taukoa on ihan maksimi, pakko päästä vaan itekin kirjottamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta