Riisiproteiini vaihtoehtona?

Kaupallinen yhteistyö Nu3 lisäravinteet

20151030_195751

Nyt kun olen noudattanut maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota, niin intouduin kokeilemaan myös Riisiproteiinia ja Nu3 lisäravinteilta mukavasti sain purnukan riisiproteiinia testiin. Maidottomalla olen kyllä käyttänyt heraa ja maitotuotteiden osalta heran lisäksi on muut maitotuotteet paitsi lehmänmaitotuotteet olleet käytössä. Heraa tai Wheytä käytän palkkarina ja herajauhetta on tullut laitettua niin smoothiehin kuin prodelettuihinkin.

Nyt sitten on testattu riisiproteiinin sopivuutta sekä smoothieen että prodelettuihin. Maut täytyy hakea jostain muusta kuin tuosta riisiproteiinista, se kun on aikaslailla mautonta, mutta suu tuntumaa on senkin edestä. Rehellisesti sanottuna kaipaa hieman totuttelua, sillä riisiproteiini on karkean jauhomaista. Prodeletuissa huomasin myös että taikinasta tulee tönkömpää riisiproteiinilla mitä heran käyttöön taas tulee.

Yay or Nay?

20151030_195642

No kyllähän tuo purnukka käytettyä tulee ja hyvä vaihtoehto tämä on heralle varsinkin lisäproteiinina, vaihtoehto perinteiselle eläinproteiinille. Riisiproteiinin kerrotaan olevan hyvin vatsaystävällinen vaihtoehto. Koostumus on tosiaan erilainen, mutta luulenpa että on paljolti tottumiskysymys.

IMG_20151027_142938

Huomenna hei tulossa juttua öljyistä ja viikonloppu arvontaa Nu3 lisäravinteiden tiimoilta, joten kannattaa olla kuulolla! 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta