Uusi banneri ja kiitosta ropisee

Kyllä oli vaikeaa tälle vaakanaiselle valita ”The Banneri”. Todella monta hienoa banneria sain ja karsinnan jälkeen kolme pääsi jatkoon ja jouduin nukkumaan yön yli, mutta tänään ollut mielessä yksi noista kolmesta bannerista ja sehän tuossa blogin yläosassa nyt keikkuukin. Edelleen kun katsoin kolmea vaihtoehtoa, meinasi tuskahiki iskeä, mutta päätin pysyä vaihtoehdossa, joka selkeiten päässäni pyöri. Tosin tallensin koneelle top 3 ja niistä joku saataa eksyä vielä jonain päivänä blogiini tai sitten ei, en tiedä….

1a

Tämän bannerin on tehnyt Marke, mutta haluan silti jakaa kiitosta muillekin. Pääpalkinnon saa tietty Marke ja palkintonahan oli Mu Porini kahvia ja suklaata + joku ylläri 😉 Haluan kuitenkin kiittää erityisesti kahta muutakin bannerikisaan osallistunutta, Inaa ja Miljaa ja saatte valita joko kahvia tai suklaata. Teitte hienoa jälkeä ja useamman bannerin verran jopa, teidän yhdet bannerit on mulla konelle tallennettuna mahdollista käyttöä varten, eli top 3 olette 🙂 Pistän teille kaikille vielä mailia! Kiitos!!!

20151007_21031720151011_104901

PUS!

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Uusi banneri ja kiitosta ropisee”

    • Kiitos paljon!
      Tää oli mun näköinen banneri ja muutenkin ihanasti ahkeroitsit hienoja banneri vaihtoehtoja 🙂

  1. Ehkä loistava idea järjestää bannerikilpailu! =) Olet varmaan nähnyt mun bannerin?? Pitäis varmaan itse askarrella sellainen, mutta…. hieno on sinun uusi banneri!

    • Bannerikisa on hyvä vaihtoehto, oon tosiaan ite ainakin ihan peukalo keskellä kämmentä kuvan käsittelyjen kanssa 😀 Pitäis josain kohtaa perehtyä paremmin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta