Minustako businessnainen?

Kiirettä on tosiaan pitänyt kun päätin ruveta businessnaiseksi päivätyöni ja iltajumppaohjailujeni lisäksi, minusta on tullut Itsenäinen Party Lite konsultti 😀

20150926_155442

Olen jo useamman vuoden ajan emännöinyt kutsuja ja aina välillä miettinyt, että pitäisikö alkaa itsekin konsultiksi. Ajatusta en ole kuitenkaan päästänyt sen pidemmälle, en ole antanut ajatukselle mahdollisuutta kasvaa…

Nyt vihdoin annoin mahdollisuuden ja tässä sitä nyt ollaan. Business pyöräytetty käyntiin ja voitteko kuvitella, ehkä eniten minua jännitti Y-tunnus ja kaikki verotukseen ja kirjanpitoon ym. liittyvä… Noh, eihän tämä tosiaan hankalaa ole ja kyllä mä sen tiesinkin, mutta silti jokin näissä käytännön jutuissa pisti arastelemaan.

Kahden kutsut olen itse nyt pitänyt ja kutsujen myötä kyllä huomannut, että tää on niin mun juttu!!! Olen innoissani ja haluan kutsuja. Toki mulla on itse itselleni luomat myyntitavoitteet ja noita tavoitteita tietty tuo Party Liten erilaiset kampanjatkin, mutta kyllä mä noita kutsuja haluan senkin takia, että todellakin tykkään tästä jobista! Hih!

Tää business pitänyt tässä alussa varsinkin vähän kiireisenä…. Alkuun kaikkia käytännönjuttuja ja hankintoja ym. jonkin verran, mutta nyt homma saatu hyvin alkuun. Toki kutsut vie aina aikaa, mutta siinä pääsee kuitenkin tekemään hommaa josta tykkää ja olemana ihmisten parissa.

20151025_182234
Anopin luona, somisteet jo pöydässä vähän vaihtaneet paikkaa ja kynttilät sammuneet, mutta muistinpa ottaa kuvan 😀

Mulla on nyt oma nettikauppa, josta voi tilata mihin Suomen maan kolkaan tahansa tuotteita.

https://outiv.partylite.fi/Home

Mulla on myös omat konsulttisivut Facessa, joita voi käydä tykkäämässä 😉 Sieltä löytyy myös paljon ajankohtaista ja monenmoista täkyä, ehkä joskus jotain arvontaakin 😉

https://www.facebook.com/outiv.partylite?ref=hl

Onkos siellä muita Party lite konsultteja tai muuten Party Liteen hurahtaneita?

Täällä on tosiaan Party Litellä kotia somistettu jo jokusen vuoden ajan ja viikonloppuna syksy vaihtui eläimelliseen menoon 😀 Näitä tuotteita ei vain valitettavasti enää ole Party Liten valikoimissa ja ihan kaikki nyt ei ole Party Liteä, esim. iso hopeanvärinen lyhty on Pentikin lyhty.

20151024_19530720151024_19514320151024_19505620151024_19511920151024_19515320151024_195212

Ja hei, huomenna pyrin julkaisemaan sen uuden bannerin 😀

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta