Aktiivinen viikko

Tämä viikko on ollut monellakin tapaa aktiivinen, niin liikunnallisesti kuin muutenkin!
Onkohan joku jo ehtinyt kaipaamaankin postausta, kun tiistaina viimeksi ehtinyt päivittämään, hups!…

20151019_133850

Täällä Porissa oli syyslomaviikko ja sehän näkyi päiväkodissakin, mutta kun lapsimäärä vähenee niin usein työntekijämääräkin vähenee, sekä lapset että aikuiset lomailevat. Mä en kuitenkaan lomaillut vaan töissä ihan olin, jotenkaan vaikka työsyksy on ollut kovinkin hektinen ei ole silti tullut lomatarvetta. Töissä on ollut kivaa!

20151023_152523

Tähän viikkoon tuonut aktiivisuutta treenien lisäksi uudet projektit, musta on tulossa jonkin sortin businessnainenkin, jos en sitten jo ole 😉 Tästä kirjoittelen kuitenkin teille huomenna lisää, tarve päästä tuohonkin asiaan tarttumaan ja tuntoja purkamaan… Niin ja on sitä treffattu ystävää, oltu kummipoitsun synttäreillä ja kokoustettukin tällä viikolla että montaa monessa, eipä ihme että blogin päivitys on jäänyt alku viikkoon, hups! Ajatuksia ja postauksia olisi kyllä vaikka kuinka, mutta tämä viikko ollut erityisen hektinen, ensi viikolla taas paremmin aikaa rustailla 🙂

20151019_185731

Treenit on maistuneet todella hyvältä! Salin puolella tosin en ole heilunut kuin kerran tällä viikolla ja heti maanantaina. Treenasin ihan lempparijuttuani eli olkapäitä ja käsiä! Lihakset on kyllä koko korpasta ja etenkin jaloista saaneet kiitettävästi tällä viikolla osumaa. Ohjasin kolmena peräkkäisenä päivänä jumppaa ja jokainen tunti otti varmaan eniten jalkoihin 😛 Tiistaina ohjailin Pumppia, keksiviikkona tuurausohjauksena Armybic -tunti ja torstaina kaiken kukkuraksi Piukat pakarat jumppaa, huhhuh! Pyörällä on kuljettu osa työmatkoista ja lenkilläkin käyty 🙂

20151019_133848

Tänään sitten olinkin pienen tauon jälkeen jälleen zumbaamassa, ihan parasta!!! Tanssi on ollut kyllä aina mun juttu ja Zumba on vaan niin ihanaa fiilistelyä! Zumbataukoa on ollut viikonloppumenojen takia nyt jonkin aikaa. Lauantaizumba kun muuten sopii hyvin mun aikatauluihin, mutta aina sekään ei onnistu ja nyt ollut monena peräkkäisenä viikonloppuna jotain ohjelmaa, niin ettei ole päässyt. Onneksi suuri osa biiseistä oli tuttuja vanhastaan, niin rytmeihin pääsi mukaan kyllä 🙂

20151024_135319

Kiitos muuten kaikille bannerikisaan osallistuneille. Niin hienoja bannereita tullut, että on vaikea päättää mikä tulee nyt käyttöön, mutta yritän saada valkattua viikonlopun aikana The Bannerin 😀 Ette tiedäkään kuinka vaikeaa tälläinen onkaan vaakanaiselle ja ei auta asiaa että taloudessa asuu toinenkin vaaka 😛

IMG_20151023_211745

Tänään aika hengähtää, laittaa kynttilöitä palamaan ja juoda lasi viiniä…

Ihanaa viikonloppua!

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Aktiivinen viikko”

 1. Kiva kun postasit taas ja mukavaa viikonloppua! Täällä samanlaiset suunnitelmat illalle

  • Kiitos! 🙂
   Hyvät suunnitelmat ollut sielläkin. Mukavaa loppuviikonloppuakin sinne <3

 2. Moikka. Pakko sanoa, että oon nähnyt sut monta kertaa salilla ja ei huhhuh sulla on täydellinen kroppa!!!
  Haluaisinkin kysyä, onko sulla kovin tarkka ruokavalio (punnitset ruoat-lasket kaloreita jne) vai uskallatko syödä ihan vapaasti oman mielen mukaan aina kun sattuu olemaan nälkä? Mitkä sun mitat on? Entä monestiko treenaat viikossa kutakin lihasryhmää? Mitkä on sun mielestä tehokkaimmat liikkeet jaloille ja pakaroille? 🙂
  Sori jos tuli vähän randomisti 😀

  • No WAU, mikä kommentti! Kiitos paljon! <3
   Jäin oikeen miettimään, että kukas mahdat olla 😀

   Kuten mun ruokavaliopostauksista voi huomata, niin mulla on melko rento ote, kuitenkin siinä on runko, johon olen tottunut ja herkutteluja joudun kyllä säätelemään 😀 Olen oppinut syömään aikas hyvin kehoni ehdoilla ja sen tarpeiden mukaan ja syön jos mulla on nälkä! 🙂

   Mun mitat, kääks en tiedä tällä hetkellä 😀 Pituutta on about 160 ja painoa on jotain päälle 60 kg, muuta en osaa sanoa… 😉
   Mä voisinkin tehdä tässä joku kerta postausta tän hetken treeneistä… Mutta pyrin treenaamaan joka lihasrymän kerta viikkoon läpi, mutta sitten jumppaohjauksissa tulee extraa ja extraa eniten jaloille. Kyykyt on aina tehokkaita liikkeitä jaloille, kun vaan ottaa kaikki jalkojen lihakset käyttöön ja muistaa puristaa niillä pakaroillakin 😀 Itse tykkään myös lantionnostojen eri variaatioista pakaroille ja takareisille 🙂

   Ei tarvi mitään anteeksi pyydellä, kommenttisi oli todella piristävä ja tästä syttyi kyllä ajatusta muutamaankin blogipostaukseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta