Kaurapaistos banaanilla ja mustikoilla

Yleisön pyynnöstä mun kaurapaistosohjeeni, joka on gluteeniton ja laktoositon, helposti muokattavissa vielä maidottomaksi, kiitos viime postauksen kommentteihin tulleen vinkin 🙂 Tosin mulla ei kaikista aineista ole tarkkaa määrää eikä kypysmisaikaa, mutta kaikki oleellinen tieto kyllä löytyy 😀

20151016_184734

Piirakkavuoka halkaisijaltaan 24 cm

3-4 banaania
Mustikoita
1-2 tl kanelia
1-3 rkl fariinisokeria
6 dl kaurahiutaleita
200 g margariinia/voita
1 tl vaniljasokeria

Pilko banaanit piirakkavuuan pohjalle niin että pohja peittyy, päälle mustikoita. Ripottele päälle kanelia ja fariinisokeria.
Sekoita kaurahiutaleet, rasva ja vaniljasokeri ja painele taikinasta ohuita paloja piirakan päälle.
Paista uunissa 225 asteessa kunnes pinta saa väriä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Ohje on gluteeniton ja maidottoman siitä saa kun käyttää Keijun sinistä laktoositonta margariinia (= maidotonta!). En löytänyt itse sopivaa korvaajaa kaupan hyllyltä, mutta tosiaan viime postauksen kommenttikenttään tuli vinkkiä että tämä on maidotonta, kun lukee pikkiprintit. Vaniljakastikkeena itse käytin Oatlyn vaniljakastiketta, joka on kauravalmiste ja oli muuten hyvää!

Herkullisia hetkiä!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta