Bannerikisan väärä sähköpostiosoite ja uusia kuvia tulossa!!!!

Nopea pikapäivitys tuohon viimeviikolla startanneeseen bannerikisaan. Sähköpostilla on tullut jotain perille, mutta osa ehkä jäänyt matkanvarrelle, koska olen itse ollut sokea kirjoutukselleni enkä ole huomannut postauksessa ollutta sähköpostiosoitetta virheelliseksi, kuin vasta nyt kun ihmettelin, ettei eräs maili tullut perille vaikka mailia oltiin lähetetty… Lähettäkää siis uudelleen banneriehdotuksenne!

Noh, oikea sähköposti osoite on
[email protected]

Terkuin lokakuun sählä 😀

Tällä viikolla myös tulossa lisää kivoja syyshenkisiä kuvia viikonlopulta, joita voi myös käyttää bannerikisaan ja lisää infoa kisasta  ja joitakin aikaisempia kuvapoimintoja löydät postauksesta Kuka tekis mulle bannerin?

Sähläämällä alkoi tämäkin viikko, maanantaina kun piti treffata kahvilatreffeillä kaveria ja laitoin puoli ysi viestiä että lähdössä oon, menee about 20 min, niin olinkin perillä noin 9.10. Tämä johtui siitä, että lukistisin itseni ulos! Piti lähteä pyörällä liikenteeseen ja kun suljin kotioven ja huomasin, että kotiavain jäi niin tajusin etten saa pyörääkään tallista…. No siinä sitten hypittiin haarahyppyjä kunne sRiku saapui mut pelastamaan 😛

20151012_083900

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta