Kun ystävyys alkaa erimielisyydestä

Jokaisella ystävyydellä on tarinansa…. Tällä kertaa pysähdyin miettimään kahden ihanan naisen, Petran ja Marissan kanssa syntynyttä ystävyyttä.

IMG-20151010-WA0001

Siitä on about vuosi aikaa, kun luin Marissan kriittisen ja aika kärkkäänkin blogipostauksen fitneksestä ja muistan ajatelleeni, ei Marissa, miksi sä nyt näin kirjoitit. Marissa toi esiin sen, mitä fitness pahimmillaan voi olla. Se oli kisojen jälkeen ja fitnesspiireille ehkä hieman herkempää aikaakin. Negatiivissävytteisiä postauksia fitneksestä tuli useampiakin, eikä se kisahuumassa tuntunut hyvältä, juuri kun moni on tehnyt hirvittävän duunin ja kivunnut fitnesslauteille.En tuota postausta tähän linkkaa, koska tarkoitus ei ole nostaa keskustelua tuosta postauksesta vaan ystävyydestä.

Kyllä mä tiesin ettei Marissa ole mikään fitnesstyyppi vaikka hirmu urheilullinen ja hyvä kroppainen onkin. Ensin hieman taisin tuohtuakin tekstistä, mutta olin lukenut jo Sairaan kaunis maailma -blogia tovin ja tiesin ettei Marissa halua tekstillään aiheuttaa pahaa mieltä. Luin rauhassa tekstin uudelleen, enkä tuohtunut niin paljoa, löysin pointit ja osaksi ymmärsin hänen näkökantaansa mutten ollut kyllä täysin samaa mieltä. Kommentoitsin Marissalle blogiin, itseasiassa kohupostausta seuranneeseen postaukseen ja laitoinpa vielä facenkin kautta viestiä. Siitä alkoikin viestittely ja keskustelu aiheesta mulla ja Marissalla ja seuraavana päivänä myös mulla ja Petralla alkoi tiivimpi keskustelu somen välityksellä, kun Petrakin otti muhun yhteyttä. Olivat Marissan kanssa puhuneet musta 😀 Vaikka me oltiin Marissan kanssa osittain eri mieltä niin me pystyttiin keskustelemaan ja ymmärtämään toinen toistamme, ehkä myös laajentamaan omia näkemyksiämme 😉 Kummankaan ajatus ei kuitenkaan ollut mustavalkoinen.

Oltiin me ennenkin oltu toisiimme yhteyksissä blogiemme kommenttiboksien kautta ja oltiin nähtykin bloggaaja tapaamisen merkeissä. Nyt kuitenkin keskustelu meni niin uudelle levelille tai jotain, että päädyttiin tosissaan miettimään viikonloppua jolloin sopis treffailla Helsingin päässä. Tuo mietintä ei jäänyt vain mietinnäksi eikä suunnitelmat suunnitelmiksi vaan syntyi pienen bloggaajaporukan pikkujoulut ja tuli vietettyä paljon aikaa Marissan ja Petran kanssa. Muistan olleeni aivan häkeltynyt tästä kaikesta, häkeltynyt hyvällä tavalla!

Siitä meidän ystävyys siis lähti rakentumaan, hih! <3

IMG-20151010-WA0004
Kaks viirusilmää <3

Me ollaan tavallaan erilaisia, mutta niin samanlaisia kuitenkin. Jokaisen duunit ja koulutukset on hyvin erilaisia, mutta meitä yhdistää niin moni asia, muukin kun bloggaus vaikka se meidät yhteen toikin. Tai ehkä meidät toi yhteen kuitenkin keskustelut ja toisen ihmisen arvostaminen keskustelussa. Meillä on hyvin samankaltaisia ajatuksia elämästä. Meillä on ollut paljon hyviä keskusteluja niin pinnallisia kuin syvällisiä, ilon ja onnen hetkiä. Näiden leidien kanssa on voinut alusta asti olla täysin oma itsensä, niin rentoa ja lämmintä…. Niin ja on meillä yhteisiä vaatemieltymyksiä, ostin juuri Marissan ”kotikirppikseltä” useamman vaatekappaleen. Marissa myös sunnuntaina antoi ulkona puhelimeni mulle, jonka olisin jättänyt sisälle ”niin ja tässä on sun puhelin, on meissä jotain samaa…” 😀

20151010_165040

Uusien juttujenkin kokemista, ainakin mulla. Mä oon syönyt ensimmäisen kerran sushia ja huomannut kuinka hyvää se on ja oon myös oppinut että sushi hetket kannattaa säästää Hesan reissuille, Porista en oo saanut hyvää 😛 Olen oppinut tekemään pizzaa hieman uudella ja paremmalla tavalla. Oon ollut rapujuhlissa 😀 Uusia juttuja ja ensimmäisiä kertoja, ehkä me ollaan Rikun kanssa sitten annettu ripaus Porilaista hulluutta näiden naikkoisten elämään 😀 Ja itseasiassa Marissa koki kesällä ensimmäistä kertaa Porin ja Marissa ja Ville olivat ensimmäistä kertaa Pori Jazzeilla! Ehkä pian Petrakin kokee ensimmäistä kertaa Porin 😉

20151010_143124
Niin ja kuvata täytyy paljon, se meissä on samaa 😉

20151010_14312920151010_144930

20151010_143052
Näitä olis syönyt vaikka ähkyyn asti, tää setti oli kuitenkin just sopiva syödä puoliksi Rikun kanssa Sushi Bar & Wine -ravintolassa

Ainahan siinä niin käy, kun nähdään niin aletaan miettimään, että koska seuraavaksi. välimatkaa on kuitenkin sen verran, ettei mahdollisuutta yhtäkkisille kahvilatreffeille ole, mutta onneksi on some 😀 Ja kyllä, meillä seuraavakin kerta jo suunnitteilla on, täytyyhän sitä ainakin kerran kuussa treffata! <3

20151010_084415

Kyllä mut myös niin ihanasti yllätettiin sunnuntaina aamupalalla, että vieläkin olen ihan onnessani. Marissa ja Ville päätti yllättää mut tulevien synttäreiden kunniaksi ja Ville oli leiponut ihan taivaallista Valkosuklaa Mudcakea. Marissa keep him! 😀 Kakku oli todella hyvää, mutta se ele oli vielä jotain paljon parempaa <3

20151011_09431920151011_094448IMG-20151011-WA0002

Onni on ihmisissä ympärilläsi!

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Kun ystävyys alkaa erimielisyydestä”

 1. Ystävyys ei kerro sitä, että aina on samaa mieltä asioista, vaan pitää osata kuunnella ja yrittää edes ymmärtää. Jotkut asiat meillä ei mee yksiin, mutta onneksi sen ansiosta mekin ollaan tavattu. Ihana teksti Outi, oot tosi sydämellinen ihminen. Arvostan <3

  • Juurikin näin. Vaikea sitä olisi edes löytää ihmistä joka olisi kaikesta samaa mieltä ja kyllä ne pienet erimielisyydet rikastuttaa keskutselua ja avaa uusia näkökulmia 🙂
   On ihanaa, että me ollaan tavattu, olet kultaa <3

  • Hih, niin se taitaa näkyä 🙂
   Ja kakku oli todella herkkua!!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta