VoimaMinä: Aika huolehtia itsestäsi – itsesi takia!

Yhteistyössä  MT Personal Training & GreenStreet

Heips kaikki! VoimaMinä loppuu, nyyh! Tää oli todella mukava ja energisoiva valmennus/kurssi! Flunssa vähän loppumetreillä haittasi, mutta mm. kehonpainotreenit ja soutuhaasteen aion suorittaa ja toki sen kuntotestinkin ja loppuvuodesta vielä uudelleen 🙂 Nyt lähtee myös maidoton ja viljaton kunnolla kokeiluun 🙂 Kiitos valmentajat Monna, Tuukka ja Johannes tästä jaksosta ♡ Kiitos muut ryhmäläiset, tää faceryhmä on ollut motivoiva ja inspiroiva sekä piristävä ilostuttajakin! ♡ Olisi niin kiva kun jatkossakin sähköpostiin kilahtaisi joku kiva tehtövä/haaste ja te valmentajat voisittekin tehdä VoimaMinä joulukalenterin 😉 Kirjoittelen tässä piakkoin, ehkä jo huomenna loppufiilikset blogiini, josko tämä ryhmä pysyy vaan vielä täällä facessa niin tulen jakaman linkkiä tännekin 🙂
Ihanaa syksyn jatkoa kaikille!!!! 😙

20150929_084656

Must tuntuu et oon kokoajan vaan energisempi ja energisempi! Ilmat viilenee ja päivät pimenee, mutta mua ei haittaa. No okei, en kyllä talvea odota yhtään… 😛 Syksyisin koen usein jonkun energiaboostin alkusyksystä, mutta en muista että ihan näin isoa energiaboostia olisin kokenut ja voipi olla, että tästä on kiittäminen VoimaMinä valmennusta! Tuon ylläolevan tekstin kirjoitin eilen VoimaMinä valmennusryhmän suljetulle facebooksivulle.

Aika huolehtia itsestä – itsesi takia!

Kun huolehdit itsestäsi, heijastuu se myös ympäristöösi.
Kun voit hyvin, pystyt antamaan toisillekin enemmän itsestäsi!

Ehkä haluatte jokusen sanan kuulla itse valmennuksesta (?) Valmennus oli hyvin monipuolinen, siihen ei kuulunut valmista ravinto- / treeniohjelmaa, vaan valmennuksen myötä sai ideoita ja haasteita liittyen niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin. Valmennuksessa oli mukana niin treeni, ruokavalio kuin henkinenkin puoli. Joka päivä kilahti joku pieni tehtävä, haaste, treeni tms. sähköpostiin tai oikeastaan kurssisivulle, mutta sähköpostiin kilahti päivän tehtävän linkki. Tehtäviä oli mielestäni sopivasti ja kiva kun ne tulivat ripotellen eikä monta tehtävää kerrallaan. Jään varmasti kaipaamaan näitä pieniä tehtäviä.

20150923_222636

Kaikki tehtävät tosin ei olleet niin pieniä 😉 Tosiaan kahden viikon maidottomaan ja viikon viljattomaanhaasteeseen en lähtenyt mukaan, koska rahkeet ei itsellä vaan riittänyt ruveta miettimään ja koostamaan ruokavaliota itse. Sopiva haaste näiden kannalta olisi kenties alkuun ollut päivän haasteet, päivä maidotonta, päivä viljatonta…. Näitä on ihan hyvä kokeilla ja haastaa itseään mm. löytämään uusiakin ruoka- ja välipalavaihtoehtoja sekä samalla kokeilemaan, että onko vaikutusta mihinkään terveydelliseen / hyvinvoinnilliseen seikkaan. Noh, halusin näitäkin lähteä kokeilemaan ja haastamaan itseäni ja näistä kokeiluista oli paljon keskustelua valmennusryhmän facebook -sivustolla ja juttelin valmennuksen aikana myös Monnan ja Tuukan kanssa ja sain lisäpontta lähteä näitä kokeilemaan ja katsomaan, olisiko esim. ihoni kuntoon näillä vaikutusta. Neljän viikon kokeilu maidotonta ja viljatonta lähtee kokeiluun ensi viikosta! Tarkoitus ei ole missään nimessä alkaa loppuelämän ehdottomalle linjalle näiden suhteen ja ehdottomuutta en kannata ruokarajoitteissa muutakuin sairauden saneleman pakon takia. Ravinnon puolella tuli kivoja vinkkejä ja reseptejä sekä hyviä muistutuksia. Myös herkuttelulle oli tilaa päivätehtävissä ja pitkästä aikaa löysin itseni tekemästä raakasuklaata 🙂

20150920_193942

Loppukuusta kiusannut flunssa vähän sitten haittasi osaan haasteista lähtemistä, treenit jäivät ja se kyllä harmitti! Otin kyllä kaikki tekemättä jääneet treenit itselleni ylös ja aion ne vielä tehdä! Treeneistä sai kivaa ideaa koti- ja kehonpainotreeneihin, oli myös kiva tehdä jotain erilaista!

PhotoGrid_1441436275646

Henkisen puolen isoin juttu ehkä itselleni oli oma voimakartta, jonka raapustin viime syksyiseen päiväkotiaskarteluuni, jonka olin siis tehnyt malliksi lapsille. Se oli juuri sopiva pohja mun voimakartalle ja tämä kartta saa muistuttaa mua ja saa myös elää ja kasvaa, siihen siis voi tulla koska vaan lisääkin juttuja 🙂

20151001_213922

Lopuksi, kalenteristani bongaamani teksti sopi tähän valmennuksen pohdintoihini hyvin!

”Ennemmin tai myöhemmin alat ottaa itsesi vakavasti.
Tiedät milloin on aika hengähtää. Tiedät milloin on aika levätä.
Tiedät mikä on tärkeää ja mikä ei.
Tiedät milloin on aika huolehtia itsestäsi, itsesi takia.
Tehdä jotakin joka tekee sinut vahvemmaksi, kokonaisemmaksi.
Tiedät ettei milloinkaan ole liian myöhäistä aloittaa – alkaa elää.
Eikä liian myöhäistä muuttaa itseään – elämää.”

20150920_091345

VoimaMinä starttaa jälleen tässä kuussa hieman uudistettuna ja kyllä mä suosittelen lähtemään mukaan! En suosittele ainoastaan tuon ylhäällä lukevan yhteistyön takia vaan suosittelen, koska koen tämän suosittelemisen arvoiseksi!

KLIKKAA!!!
VoimaMinä

VoimaMinä faceboookissa
VoimaMinä Instagramissa

voimaminä2

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “VoimaMinä: Aika huolehtia itsestäsi – itsesi takia!”

  1. Kuulostaapa mahtavalta valmennukselta tää Voimaminä -valmennus! Ja aivan ihana tuo lainaus tekstin lopussa, pitääpä käyttää sitä joskus itsekin. 🙂

    • Itse ainakin tykkäsin kovasti valmennuksesta 🙂
      Käytä ihmeessä, Positiivareilla on vaikka mitä ihania mietteitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta