VoimaMinä valmennuksen puolvälifiiliksiä

Yhteistyössä  MT Personal Training & GreenStreet

VoimaMinä valmennusta on kestänyt nyt jo pian 3 viikkoa ja kirjoittelen teille nyt fiiliksiä valmennuksen parista ensimmäisestä viikoista. Olen monelle blogimaailmasta tutun Monnan tavannut aikoinaan juurikin bloggaamisen kautta. Monnan kauttahan mä tän valmennuksen bongasinkin, Monna Pursiainen kun on yksi VoimaMinän valmentajista. Muita valmentajia ovat Monnan mies Tuukka Pursiainen ja Green Streetiltä Johannes Laine. Monna sitten kysäisikin haluaisinko lähteä valmennukseen mukaan ja halusinhan minä. Kiinnostus oli herännyt jo aiemmin kun olin nähnyt valmennuksesta mainoksia. Minua on jo jonkin aikaa kiinnostanut itseni kehittäminen henkisesti ja sisäisesti fyysisen kehityksen lisäksi ja näin tämän valmennuksen heti monipuolisena.

Onko VoimaMinä valmennus ollut sitä mitä odotin?
Onko VoimaMinä valmennus ollut monipuolista?

20150911_063831

KYLLÄ & KYLLÄ!

Valmennuksessa on ollut mukana niin liikuntaa kuin ravitsemustakin ja niin henkistä pohdintaa kuin hyvän mielen tekojakin. Valmennuksessa on joka päivä tipahtanut sähköpostiin päivän tehtävä ja lähes kaikki olen heti samana päivänä tehnyt. Tehtäviä on ollut mielestäni sopivasti. Meillä valmennukseen osallistuneilla on ollut yhteinen suljettu facebook -sivusto, jossa olemme voineet jakaa ajatuksiamme, ideoitamme ja inspiraatiota ja tämä on ollut musta todella kiva lisä valmennukseen! Pari rästitehtävää tällä hetkellä on ja ravintojutuista isoimpiin kokeiluihin en ole lähtenyt tällä erää. Kuitenkin rästitehtäviäkin olen työstänyt päässäni, oikeastaan kun aamusti mailista lukee tehtävät niin usein noita henkisen valmennuksen tehtäviä tulee pohdittua päivän aikana. Myös omia rutiineja on alettu rikkoa.

20150912_074309

Liikunnallisesti valmennus on tuonut kivoja ideoita ja hyviä treenejä vaikka liikuntaa meikälle on muutenkin tullut kivasti. Olen tykännyt liikunnallisesta osiosta ja tilaa on kuitenkin omille treeneille niin ettei valmennuksen treenit ole tarkoitettukaan niin että niiden tulisi olla ainoat treenit, joita valmennuksen aikana tehdä.

PhotoGrid_1441436275646

Ravintopuolelta on tullut kivoja pieniäkin vinkkejä ja muistutuksia. Isoimmat asiat, maidottoman ja viljattoman kokeilu ovat minulta nyt jääneet, mutta toisaalta näiden tehtävien innostamana herännyt halu kokeilla ruokavaliokokeilun vaikutuksia ja Voimaminän kautta innostuksen lisäksi on saanut inpiraatiota ja tästä jo Monnan ja Tuukan kanssa on tullutkin keskusteltua. Miksi en lähtenyt valmennuksen aikana nyt näihin kokeiluihin, oli se että nämä oli ehkä liian isoja paloja haukattavaksi juuri nyt, jotenkaan nyt ei vain irronnut. Kokeilut nimittäin olisi olleet maidottoman kohdalla 2 viikkoa ja viljattoman kohdalla 1 viikko. Olen maidotonta ja lähes viljatonta kokeillut viime talvena ilman suurempia vaikutuksia. Viime talven kokeilujeni perustella voin sanoakuitenkin että tällaiset kokeilut voivat tuoda lisää mielikuvitusta ja monipuolisuutta keittiöön vaikkei terveydellisesti huomaisikaan vaikutuksia, joten kyllä kokeilla kannattaa. Mikäli olisi ollut vaikka yhdet päivät ja mahdollisesti myöhemmin pidempi aika, niin tämä olisi saattanut helpommin lähteä itsellänikin kokeiluun ja käyntiin, ainakin yksittäiset päivät. Nyt en saanut itsestäni sitä ajatustyötä irti, mitä olisi hieman vaatinut, jotta ruokavalion olisi kuitenkin saanut järkeväksi ja monipuoliseksi. Sitruunavesi on muuten tullut jäädäkseen valmennuksen myötä ja valmennus muistutti minua taas OptiMSM:n käytöstäkin.

20150905_101147

Henkisellä puolella tehtävät ei välttämättä ole olleet itselleni kovinkaan uusia juttuja, mutta sellaisia kuitenkin joita on hyvä joskus muistutella itselleen. Arkea ei tarvi paahtaa vaan suorittaen vaan siinä voi olla mukana hyvää oloa ja hyvän jakamista itselle sekä muille! Monia tuttujakin asioita on hyvä silloin tällöin pysähtyä pohtimaan ja erilaisten herättelyjen kautta saattaa syntyä erilaisia ajatuksia, uusiakin. Tällä hetkellä työstän omaa voimakarttaani paperille, vielä se on työstynyt ajatustasolla…

voimaminä4

Loppu lähenee….

Valmennusta ei ole paljoa enää jäljellä ja se kyllä harmittaakin, eikö enää kilahda päivittäisiä tehtäviä sähköpostiin….? Valmennukselle on mahdollisesti luvassa myös jatkoryhmä ja eihän tämäkään vielä ole loppunut!!

Lähde mukaan!

Saat syksyysi lisää energiaa ja voit heittää heipat syysväsymykselle! Saat paljon iloa ja hyvää mieltä henkisen valmennuksen puolelta, jota voit jakaa myös ympäristöösi! Saat uusia ideoita ja inspiraatiota niin treeneihin kuin ravintoonkin!

Lokakuussa, 19.10. starttaa uusi VoimaMinä valmennus ryhmä, johon voi ilmoittautua mukaan vaikka heti ja Early Bird hinnatkin on voimassa 21.9. asti! Nyt valikoitavana on myös erilaisia konsepteja, valmennukseen saa lisäksi yhteistreenejä sekä raakasuklaa workshoppia halutessaan.

KLIKKAA!!!
VoimaMinä

VoimaMinä faceboookissa
VoimaMinä Instagramissa

voimaminä2

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “VoimaMinä valmennuksen puolvälifiiliksiä”

 1. Mielenkiintoista lukea kokemuksia valmennuksesta. Itsellä on pt-valmennus kesken, joten just nyt tää ei ole ajankohtainen mutta ajatuksena erittäin hyvä.

  • Ehkä joku kerta vielä löydät itsesi VomaMinä valmennuksesta 😉
   Tää on just tuon monipuolisuutensa takia tosi kiva ja mun mielestä helppoa toteuttaa 🙂

  • Kiva kuulla Tiia, että säkin oot tykännyt! 🙂
   Mulla ei ole ollut painonpudotustavoitteita tähän valmennukseen liittyen ja eipä ole paino pudonnutkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta