Brunssivinkki ”Hesasta”, Happy Friends

Brunssit, mmm…

Brunssikulttuuri on aika pientä täällä Porissa, jonka itse koen harmilliseksi. Voihan sitä brunssin järkätä itsekin ja se vasta ihanaa onkin jos ystävien kanssa yhdessä kootaan brunssi, mutta joskus on ihana kokoontua ystävien kesken valmiiseen pöytäänkin. Kaikki eivät vain ehkä innostu brunsseista ym. yhtä paljon kuin minä ja välillä on vaan vaikea saada sitä yhteistä aikaa sovittua 😛 Meillä on bloggaamisen kautta rakentunut ihana ja lämminhenkinen ystäväporukka, jolla viikonloppuna vietettiin aikaa ja sunnuntaina brunssiteltiin kun olin porilaisittain sanottuna ”Hesan” suunnalla. Tää porukka taitaapi tykätä brunsseista ainakin sillointällöin hyvässä serassa 😉

20150913_123348

Sunnuntaina siis kokonnuimme pienellä ystäväporukalla brunssille. Marissa oli varannut meille brunssin ystäviensä perustamasta ravintolasta, joka kantaa nimeä Happy friends. Onnellisia ystäviä me olimmekin, mutta pelkkä toistemme seura ei riitä meitäkään pitämään onnellisina ja hyvätuulisina, vaan joskus tarvitaan ihan sitä ruokaakin 😉

IMG-20150913-WA0050brunssi

Brunssi oli hyvin monipuolinen ja ihan erilainen millaisia olen aimemmin kokenut. Tarjolla ei ollut ihan peruskauraa, leipiä ja leikkeleitä. Tarjolla oli mitä ihanimpia makuelämyksiä, noh ihan kaikki maut eivät uponneet, mutta se ei haitannut, makuja oli niin monipuolisesti. Toista kertaa elämässäni söin HYVÄÄ sushia ja sushit aika pian loppuivatkin pöydästä. Makeiden osuus oli itselläni hieman rajoittunutta pähkinäallergioideni takia, mutta kyllähän niitä herkkuja löytyi minullekin, olisin kyllä niin mielelläni makustellut myös brownieita ja macaronseja… Mielelläni olisin hakenut myös susheja lisää, mutta ne loppuivta 😛

20150913_11081720150913_11215420150913_114613

Ruuat oli laitettu kauniisti tarjolle mitä itse arvostan suuresti, ”kattaus on puoli ruokaa”. Sisustus oli hyvinkin paljon minun makuuni, viihdyin lämpimän värikkäässä, hieman japanilaistyylisessä ja kuitenkin selkeässä ympäristössä hyvin. Yksityiskohtiin huomiota kiinnittävänä tykkäsin 🙂

Suosittelen brunssia Happy Friendsissä ja brunssin perusteella uskon sieltä löytyvän oikein hyvän lounaspöydänkin!
Happy Friends

20150913_11045320150913_12340720150913_11024820150913_123423

Yhdestä seinästä tulikin meidän porukan valokuvausseinä, choose happiness….

Viikonlopustahan kirjoitin jo sunnuntaina oman postauksensa, jonka kuviin tykkään palata uudelleen ja uudelleen. Oma postaukseni viikonlopusta kantaa nimeä ”Happy friends”, nimi siis osui ja upposi 😉 Myös Marissa, Petra, Elina ja Anna ovat viikonlopusta jo kirjoitelleet ihanasti ja näiden ihanaisten lisäksi mukana viikonlopun vietossa lauantaina oli naisista vielä Monna <3

IMG-20150913-WA0025

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Brunssivinkki ”Hesasta”, Happy Friends”

 1. Ehkä tää on itsestäänselvyys, mutta kai oot käynyt Vaakunan sunnuntaibrunssilla Porissa? Brunssipaikkoja ei tosiaan oo liian montaa mutta ainakin toi on hyvä!

  • Heippa Saari!
   Olen käynyt Vaakunassa joskus arkena aamupalalla ja joskus viikonloppuna brunssilla. On kyllä kehumiseen ja suositusten arvoinen, edullinen, laaja ja hyvä! Tykkään myös kun suosivat paljon lähiruokaa 🙂
   Monessa paikassa ei ole tosiaan täällä säännöllistä brunssia ja joskus ne on ehkä tarjontaan nähden arvokkaitakin…

 2. Jee, ihanaa että tykkäsit. Oli kyllä kivan monipuolinen brunssi. Mulle nuo aasialaiset maut varsinkin uppoaa 🙂

  • Hyvän paikan olit onnistunut kyllä valitsemaan, voidaan mennä toistenkin, harmi vaan ettei usein päästä yhdessä ulos syömään <3
   Odotan innolla niitä sushitreffejä ja nyt sait mut koukuttumaan tuohon fondueehenkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta