Sitruunavesi, boost your body!

Niin simppeli asia, ehkä liiankin simppeli, kun ei ole tullut tehtyä, mutta niin ihastuttava, että koukkuun jäin ja intouduin oikein kuvailemaankin, nimittäin Sitruunavesi!

20150905_084126

Pian on viikko kulunut VoimaMinä valmennusta, enkä halua valmennuksen loppuvan! Tää on mulle tosi sopiva ja monipuolinen. Sitruunavedenkin ”löysin” valmennuksen kautta. Oonhan mä sitruunavettä juonut, mutten oikeastaan ole itse tehnyt. Sitruuna olen kyllä käynyt viherdrinkkeihin ja -smoothiehin. Sitruunavesi boostaa aineenvaihduntaa, tasaa yön jäljiltä nestetasapainoa sekä antaa vitamiineja ja antioksidantteja keholle.  Varsinainen piristysjuoma päivän starttiin!

20150905_101147

Olin sattumalta juuri ostanut sitruunaa kotiin lähinnä vihersmoothieita ajatellen, kun VoimaMinä valmennus vinkkasi aloittamaan päiät sitruunavedellä ja lisäämäänjoukkoon vaikkapa vielä OptiMSM jauhetta. Niin, OptiMSM! Miten olinkaan saattanut unohtaa sen. Olen ollut vakikäyttäjä, mutta kesällä käyttö jäänyt. Töihin olen usein tehnyt OptiMSM vettä mukaani pulloon ja hörppinyt päivän aikana. Nyt se saakin palata takaisin rutiineihini ja sitruuunahan tuo parempaa makua tuohon veteen ja auttaa OptiMSM:n imeytymisessäkin. Viikonloppuna on kotona juotu aamupäivän aikana kannullinen tätä sitruunavettä OptiMSM:llä ja töihin lähtee mukaan aamuisin puolen litran pullossa tätä!

20150905_084755

OptiMSM
MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, joka tarkoittaa luontaista, ravinnosta saatavaa rikkiä. Rikki on tärkeä osa kollageenin muodostamisessa ja MSM vaikuttaakin niveliin, hiuksiin, kynsiin ja ihoon vahvistavasti.

Äitini on MSM:n avulla pystynyt olemaan ilman nivelrikkoon määrättujä särkylääkkeitä, joka on todella hieno juttu!!!

Itse olen nyt laittanut tuohon kannulliseen tai puolen litran pulloon puolikkaan sitruunan mehun ja 1 tl:n MSM jauhetta.

20150906_191459

Tyrni-viherjuoma

Aamut olen pitkään aloittanut tyrni-viherjuomalla ja tästä tavasta en aio luopua, sillä tämä on ollut itselleni hyvin toimiva drinkki. Tämäkin bostaa aineenvaihduntaa, puhdistaa ja virkistää kehoa sekä antaa vitamineja ja hivenaineita ym. heti aamuun.

Oma ohjeeni
loraus tyrnimehua
1 tl chlorellaa
vettä

20150905_082811Chlorella
Chlorella (Klorella) on yksisoluinen levä. Se sisältää valtavan määrän lehtivihreää eli klorofyllia ja on muutenkin erittäin ravinnerikasta. Chlorella sisältää huiman määrän ihmiselle tarpeellisia vitamiineja kuten B, C, E ja K-vitamiinia, aminohappoja, beetakaroteenia, rautaa, mineraaleja kuten kalsiumia, sinkkiä, magnesiumia, kaliumia ja muita harvinaisia hivenaineita.

Nämä kaksi juomaa siis kuuluvat nyt rutiineihini!
Onko sitruunavesi sinulle tuttua?
Entä OptiMSM tai Chlorella?

20150905_082717

Outi Karita

3 vastausta artikkeliin “Sitruunavesi, boost your body!”

  1. Juuri nyt viikonloppuna itsekin aktivoiduin taas tämän sitruuna+optimsm -veden kans. 😀 Sitä on aiemminkin tullut juotua, mutta jotenkin aina vaan unohtuu. Nyt on molemmat tuossa hollilla, ja tämä aamu alkoikin kyseisellä vedellä! Huomenna kans töihin mukaan. 🙂

    • Välillä jotkut tosi hyvät jutut vaan unohtuvat ja jäävät, kunnes ne muistuvat jostain mieleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta